Szálljon meg a Boutique Hotel Intermezzo ****-ban, Pag-sziget egyik legszebb szállodájában, ahol a stílusos belső terek, a csodás szolgáltatások és a gazdag ellátás elbűvöli majd. Ráadásul a hotel mindössze 200 m-re található a tengerparttól. Fedezze fel a szigetet a bérelhető e-bikeok egyikén, látogasson el egy helyi sajtmanufaktúrába, vagy az egyik vezetett városnéző túrára.

A szálláshelyről

A Boutique Hotel Intermezzo **** stílusos szállást kínál a horvátországi Pag-szigeten, amely híres gyönyörű strandjairól, magával ragadó természetéről és kiváló helyi gasztronómiájáról.

Pag-sziget leghíresebb strandja a Zrće (23,8 km), ahol a legendás partik, koncertek és jókedv várja a látogatókat. Itt alkonyattól szinte folyamatosan szól a zene, azonban napközben kicsit csendesebb a strand, és akár gyerekekkel is érdemes ellátogatni. A szállodához közelebb található a népszerű Prosika strand (1,3 km), mely fokozatosan mélyülő partszakaszáról híres, vagy a Mađarica (1,6 km) és Tri Glave (2,3 km) strandok is. A sziget természetének szépségeit a Dubrava-Hanzina természetvédelmi területben (7,3 km), vagy a Lun félszigeten található liliomligetbe (46,7 km) tett látogatás során csodálhatja meg.

A történelmi és kulturális látnivalókban sem lesz hiány. Közvetlenül Pag városában láthatja a 13. században épült román kori háromhajós Szűz Mária mennybevételének bazilikáját (650 m). Érdemes átsétálnia a Katine-hídon és felfedezni a város apró csodáit a 18. századi sétány mentén. Feltétlenül látogasson el a Só Múzeumba (50,9 km), vagy az UNESCO örökség részét képező Pagos Csipkegalériába (650 m) is. Az ínyencek azt ajánljuk, hogy térjenek be a Gligora sajtüzembe (17,3 km), ahol megkóstolhatják a világhírű pisai sajtot.

Érdemes egy látogatást tennie Zadar (54 km) városába is, ahol megcsodálhatja a különleges Tengeri orgonát, vagy a Nap köszöntése nevű modern alkotást.

Hol fogok aludni?

Szállása a hotel nemrégiben felújított szobáinak egyikében lesz, amelyek szellős, stílusos belső terekkel rendelkeznek. A szállodában összesen 18 szoba áll rendelkezésre, így családias hangulat és maximális odafigyelés jellemzi azt. Minden szobához privát fürdőszoba tartozik, a zavartalan pihenés érdekében hangszigeteltek és a WIFi csatlakozás is a vendégek rendelkezésére áll.

A Deluxe szobák 23 m²-esek, és bár nem rendelkeznek erkéllyel, de a csodás franciaablakokból élvezheti a tengerre nyíló kilátást. A szobában egy franciaágy vagy két egyszemélyes ágy található, és lehetőség van pótágyazásra is. Emellett egy íróasztal, ülősarok, teleízió, minibár és széf is a vendégek további kényelmét szolgálja.

Az Erkélyes Deluxe szobák ugyanolyan méretűek és felszereltségűek, mint a Deluxe szobák, de franciaablak helyett, egy tágas erkély is tartozik hozzájuk, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Pag-sziget természetére. Ebben a szobatípusban is lehetőség van pótágy elhelyezésére.

A Superior szobák igazán magas szintű kényelmet biztosítanak a vendégek számára. Ez a szobatípus tágasabb (24 m²), és a háló- valamint a nappalival jobban elkülönül. Minden szobához saját tengerre néző erkély tartozik. A fürdőszobában egy tágas luxus zuhanyzó is található. Ebben a szobatípusban is lehetőség van pótágy elhelyezésére.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Kezdje minden napját gazdag svédasztalos reggelivel, amelyet a hangulatos reggelizőteremben vagy a napfényes teraszon fogyaszthat el. És amikor azt írjuk, hogy a reggeli bőséges, akkor azt tényleg komolyan is gondoljuk. Friss felvágottak, gyümölcsök, zöldségek, péksütemények, gabonafélék, különféle meleg ételek és frissítő italok változatos választéka várja. A reggeli sztárjai a helybéli ételek, különösen a méz és a legendás pisai sajt, amelyek nemzetközileg is elismertek.

A szállodának nincs saját étterme, de a recepción szívesen adnak tanácsot a legjobb helyekről, ahol ebédelni vagy vacsorázni érdemes.

Hol kapcsolódhatok ki?

Kényeztesse magát egy szalmavirág olajos masszázzsal, amely egy helyi különlegesség. A masszázs során használt növény sárga szirmai tavasszal ellepik a szigetet. A virágból nyert olajnak antibakteriális, gyulladáscsökkentő, gyógyító és fiatalító hatást is tulajdonítanak a helyiek.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szállodában lehetőség van kerékpárok, e-bike-ok vagy nordic walking botok kölcsönzésére, valamint hajókirándulásra is, illetve a sajtüzem megtekintése, a vezetett városnéző túrára során.

Boutique Hotel Intermezzo ****

Boutique Hotel Intermezzo ****

Vukovarska 4 , Pag, Croatia
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
Marino Buljanović Cégjegyzékszám: MBO97631558


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások
Kerékpárkölcsönző
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,8 km
Távolság a tengertől
0,3 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
19,3 km