Élje át álmai tengerparti nyaralását a Villa Šušanj luxus apartmanjaiban, amik garantálják Önnek a maximális kényelmet és a privát szférát. A 4-5 fős apartmanok légkondicionáltak, de a kültéri medencékben is lehűtheti magát vagy csak pihenjen a kényelmes napozóágyakon. A tengert egy perc alatt érheti el, de nem kell sokkal többet sétálnia ahhoz sem, hogy Karlobagban és más népszerű üdülőhelyeken szórakozhasson.

A szálláshelyről

A Villa Šušanj modern apartmanháza közvetlenül a tengerparton, a horvátországi Cesarica településen, Karlobag és Pag szigete közelében található. A tenger mindössze egy perc sétával elérhető, így ideális szállás a tökéletes nyári vakációhoz. Ráadásul túrázáshoz és a városnézéshez is remek kiinduló pont.

Csodálja meg Ön is a Velebit-hegy (47,6 km), a Kruščica-tó (80,9 km) vagy a Paklenica Nemzeti Park (59,9 km) természeti kincseit. Vagy keljen át az 1,8 km széles Velebit-csatornán, hogy felfedezhesse az Adria egyik legnagyobb szigetét, a Pag-szigetet (13,6 km), amely a sópárlás és halászat hagyományairól is ismert. A sziget nagy része békés, de itt található a legendás Zrće Beach is, amit a véget nem érő pezsgő éjszakai élet miatt keres fel annyi turista minden évben.

Nem kell sokat utaznia ahhoz sem, hogy megismerje Karlobag (6,4 km) történelmét. Látogasson el a kapucinus templomhoz és kolostorhoz, valamint a helyi vár romjaihoz. De autóval kényelmesen eljuthat Zárába (100 km) is. A több ezer éves történelemmel rendelkező városban a történelmi műemlékek mellett az egyedülálló kortárs építészeti alkotások is vonzzák a látogatókat, különösen a Tengeri orgona és a Nap üdvözlése varázsolják az érdeklődőket.

Strandok és tengerpart

A szállástól mindössze egy rövid sétára található a gyönyörű, kavicsos Trodražica strand (200 m), amely a víz fokozatos mélyülésének köszönhetően ideális a gyermekes családok részére is. A strandon található egy természetes "medence ”, ahol a sós és az édesvíz keveredik, és amely ideális hely az úszáshoz, ráadásul búvárkodni is lehet.

Látogasson el a Cesarica strandra (1 km), amely egy kisebb strand, melynek területén egy játszótér és egy büfé is található.

Hol fogok aludni?

Szállását egy stílusos, modern, 4-5 fős apartmanban foglalhatja el. Az épületet 2018-ban felújították, így már új belső térrel és légkondicionálással várja a vendégeket. Kényelmét a franciaággyal bútorozott 2 hálószoba, a kanapéval rendelkező nappali, a teljesen felszerelt konyhasarok és a székekkel ellátott étkezőasztal szolgálja. Ezen kívül zuhanyzóval berendezett fürdőszoba és egy síkképernyős TV is rendelkezésére áll.

Hol kapcsolódhatok ki?

Kapcsolódjon ki a kertben található szabadtéri medencében, amelynek a mélyebb részét a felnőttek, a sekélyet pedig a gyermekek számára alakították ki. Mártózás után pedig pergola alatti szabadtéri ülőhelyeken pihenhet meg.

Villa Šušanj

Villa Šušanj

Cesarica Orlovača 41 , Karlobag
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
Marija Tomljenović Cégjegyzékszám: 55660694856


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 4 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Hajszárító
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
6,4 km
Távolság a tengertől
0,2 km
Busz megálló
0,3 km

Utazási tippek

Karlobag

Karlobag Utazási tipp

Karlobag egy festői üdülőhely az Adriai-tenger partján. Közvetlenül Pag-szigettel szemben fekszik, amelytől az 1,8 km széles Velebit-csatorna választja el. Nem messze a város mögött emelkedik a Velebit-hegység, amely Horvátország az egyetlen olyan területe, amelyet az UNESCO bioszféra-rezervátummá nyilvánított. Karlobag így ideális hely a tengerparti nyaralás és a túrázás összekapcsolására.

Az üdülőhely nem túl nagy és nagyon csendes, a turizmus csak az utóbbi években kezdett virágzásnak indulni a kompkikötő bezárása után. A tenger tiszta és a part menti strandokat nemrég parkosították. A parton többnyire beton mólók találhatók parkosítottlejárókkal a vízhez. Természetesen a vízi sportok kipróbálásához, mint például a vitorlázás, a szörfözés, a búvárkodáshoz is nagyszerű lehetőségek állnak rendelkezésre.

A háborús múlt miatt Karlobagban nem sok történelmi látnivaló található. Itt található például a Kapucinus kolostor a Szent József templommal a 18. század elejéről, amely a kegytárgyak kis gyűjteményének és egy könyvtárnak ad otthont. A város fölött egy középkori vár maradványai is láthatóak, valamint Karlobagtól délre a Vidovi vár és a Szent Vitus-templom romjai találhatók.

További információ
Pag szigete
Pag szigete
Paklenica Nemzeti Park
Paklenica Nemzeti Park
Zrće Strand
Zrće Strand