Ha Horvátország meglátogatása mindig is a bakancslistája élén volt, akkor Pag szigetét semmiképp se hagyja ki, amely az egyik legszebb sziget Horvátországban. Itt mindent megtalál, ami egy tökéletes kikapcsolódáshoz szükséges lehet - tiszta strandok, nappali és éjszakai szórakozás, látnivalók és ínyenc gasztronómiai élmények. Szálljon meg a Royal Pool Apartments ****-ben, amely mindössze 600 méterre található a Gajac strandtól, ahol nemcsak modern konyhával, légkondicionálóval és terasszal felszerelt apartmanokkal várják, hanem egy szabadtéri medencével is kedveznek a vendégeknek.

A szálláshelyről

A Royal Pool Apartments **** a horvátországi Gajac településen, mindössze néhány perc sétára a strandtól (600 m) található. Ráadásul Novalja városa is mindössze 4 km-re és a híres Zrće Festival strand (2 km) is a közelben lesz.

Az eredetileg juhtenyésztésre, olajbogyó- és bortermelésre, valamint halászatra összpontosító Gajac mára keresett üdülőhellyé változott, amely modern apartmanokkal, sétányokkal, gondozott strandokkal, kávézókkal, éttermekkel várja az ide látogató turistákat. De nem vesztette el természeti szépségét sem, hiszen a flóra és fauna szerelmeseit a közeli Kolansko blato természetvédelmi terület (2,6 km) varázsolja majd el.

Éjszakai szórakozásért látogasson el híres a Zrće Festival strandra, amelyet a horvátországi éjszakai élet központjának is tartanak. A strand közelében több zenei klub is található. Napközben azonban a szórakozás kicsit alább hagy, és a tenger fokozatos mélyülésének köszönhetően ilyenkor a családosok is felfedezhetik ennek a strandnak a varázsát, amely az egyik legjobban karbantartott strand Horvátországban.

Ha a tengerparti nyaralást túrázással szeretné változatosabbá tenni, mássza meg a sziget legmagasabb csúcsát a St. Vid-et (11,8 km), amelyet egy közepesen nehéz, jelzett ösvényen érhet el. A jutalom pedig a mesés kilátás lesz, amely egész Pagra és környékére nyílik. Hasonlóan érdekes élményt nyújt majd a "A Hold másik oldala " (26,9 km) túraútvonal, amely Pag városából indul, és Horvátország e különleges tájegységének egyedülálló tájain vezet keresztül.

Sétáljon Pag romantikus szűk utcácskáin, ahol megtekintheti az ősi falakat vagy meglátogathatja a Só Múzeumot (23,3 km) is. A gasztronómia szerelmeseinek a közeli Kolan településén található Gligora sajtüzem (7,3 km) meglátogatását ajánljuk. Itt készül ugyanis a világhírű pagi sajt.

Strandok és tengerpart

A Gajaci strand, amelyet néha Braničevicának is neveznek csupán egy 10 perces sétára van. A strand egy kilométer hosszan húzódik a part mentén, így nem kell attól tartania, hogy nem férnek el a nyugágyai. A strand kavicsos és jól felszerelt, zuhanyzókkal és nyugágykölcsönzéssel, valamint éttermekkel és bárokkal körülvéve. A strand egy része kutyák számára is használható.

Ha szeretne egy jót táncolni, bulizni, a Zrće strand (2 km), a megfelelő választás, amelyet a horvátországi éjszakai élet központjának is tartanak. A strand közelében több klub is található. Napközben azonban kicsit csendesebb és a lassan mélyülő partja miatt a gyermekes családok körében is kedvelt. Ez az egyik legjobban ápolt strand Horvátországban.

Ha a homokos strandokat kedveli, kiránduljon el Stará Novalja (7,9 km), Potočnica (13,1 km), vagy Povljana (30,9 km) felé, melyek partvidéke bővelkedik az ilyen strandokban. Szintén nagyon népszerű a Cista strand (4,9 km), amely egyes évszakokban homokosról kavicsosra változik. A strandról gyönyörű kilátás nyílik a Pag-öbölre és a Velebit-hegységre, a strand mellett közvetlenül pedig parkoló, strandbár és vizibicikli kölcsönző is található.

Hol fogok aludni?

Szállása egy modern, teljesen felszerelt konyhasarokkal és fürdőszobával rendelkező apartmanban lesz. Ezenkívül kültéri ülősarokkal ellátott terasszal, légkondicionálóval, széffel, TV-vel és WiFi csatlakozási lehetőséggel rendelkezik.

  • A 49 m²-es egy hálószobás apartman egy kétágyas hálószobát, valamint egy kanapéággyal és étkezőasztallal felszerelt nappalit tartalmaz.

  • A két hálószobás apartman 56 m²-es, amely két különálló szobából, egy franciaágyas hálószobából és egy kanapéval és étkezőasztallal ellátott nappaliból áll.

Hol kapcsolódhatok ki?

Nemcsak a közeli strandon, hanem a napozóágyakkal szegélyezett szabadtéri medencében is megmártózhat, vagy csak élvezze a feltöltődést a kényeztető napsugarak alatt.

Royal Pool Apartments ****

Royal Pool Apartments ****

Sajužnja ulica 26 , Gajac, Novalja, Pag
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
CMT potovalna agencija d.o.o. Cégjegyzékszám: 1719041


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,7 km
Távolság a tengertől
0,8 km
Busz megálló
0,6 km

Utazási tippek

Pag szigete

Pag szigete Utazási tipp

Pag szigete Horvátország egyik leglátogatottabb üdülöhelye, amelyet főleg azúrkék tengervizének, romantikus strandjainak, vízi attrakcióinak és sportolási lehetőségeinek, illetve kiváló konyhájának köszönhet.

A napsütötte sziget (az év 280 napján a sziget napsütésben fürdik) az Adria azon kevés helyeinek egyike, ahol a hagyományos kavicsos tengerparton kívül homokos strandokkal is találkozhat Stará Novalja, Potočnica és Povljana (keleti részén) üdülőhelyein. A sziget észak-keleti részén találkozhat a híres, homokos stranddal rendelkező Zrće öböllel, amely világhírre tett szert az éjjeli élet kedvelői körében.

Pag szigetén nagy közkedveltségnek örvend a búvárkodás és szabadtüdős merülés is, amely közben temérdek állatfajjal találkozhat, mint például rákokkal, tengeri kökörcsinnel és tengericsillaggal. Pagon töltött nyaralását Lun falucska százéves olivaültetvényeinek meglátogatásával teheti még érdekesebbé, vagy megtekintheti hogyan készül a Kolan sajt, esetleg ellátogathat Pag történelmi városába is.

Természetesen a környező szigetek körüli hajóutat se hagyja ki, amelyek közben ebédet is szolgálnak fel és nem marad el a fürdőzés sem.

További információ
Novalja városa
Novalja városa
Zrće Strand
Zrće Strand
Gligora sajtmanufaktúra
Gligora sajtmanufaktúra