Kikapcsolódás a tengerparton, pihenés a napozóágyon a medence mellett és csodálatos kirándulások - úgy hangzik, mint egy álomnyaralás? Pontosan ez várja a Resort Ad Turres ***-ban, ahol modern, légkondicionált szobákban pihenhet, változatos félpanziós ellátással várják. Fedezze fel a Crikvenicai Riviéra minden szépségét!

A szálláshelyről

A Resort Ad Turres *** a festői Crikvenica városában található, mindössze 650 méterre az Adriai-tenger partjától. A fürdőzés, a tengerparton való pihenés és a vízi sportok mellett számos más tevékenységet, remek éttermeket és kávézókat, valamint érdekes kirándulóhelyeket is talál a környéken.

A szálloda közelében található az Adrenalin Park (600 m) kötélközponttal, gyermek-adrenalin pályával és egyéb látnivalókkal, kicsit távolabb egy Sportközpont (650 m). Néhány perces sétával elérheti a bájos Selce városát (5,3 km), ahol gyönyörű strandok és a Rokan szabadtéri vízi park várja majd.

Ezután tegyen kirándulást a Risnjak Nemzeti Park (46 km) felé, ahol sűrű erdőket, szűk szurdokokat vagy a Gorski Kotar hegyvonulatot fedezheti fel. Megmászhatja a Veliki Risnjak és a Snježnik legmagasabb csúcsait is. A Krk-sziget, amely hajóval vagy autóval egy hídon keresztül (14,2 km) érhető el, szintén vonzó látnivaló. Látogasson el Vrbnik városába, amely egyedülálló fehérboráról, a Vrbnička Žlahtináról híres, vagy Baška, Krk, Malinska és Njivice népszerű üdülőhelyei is megérnek egy látogatást.

Strandok és tengerpart

A szállodához legközelebb a népszerű Omorika strand (650 m), található, amely a nyári szórakozási igazi paradicsoma, és ahol rengeteg élmény várja a kicsiket és nagyokat egyaránt. A part kavicsos, és akár napozóágyat és napernyőt is bérelhet a helyszínen, de kihasználhatja a strandot szegélyező fák árnyékát is. A sportolni vágyók strandröplabdázhatnak, teniszezhetnek, míg a gyerekek a vízi attrakciókat élvezhetik. A strandon strandbár, zuhanyzók, öltözőfülkék, mosdók és vizimentő szolgálat is működik.

A Városi strand (Gradska plaža; 2 km) kavicsos, durvább homokkal szórt parttal várja, a Podvorska strand (3,2 km), pedig a kutyások számára nyújt kikapcsolódást. Utóbbinál többek között az egyedülálló Monty's dog beach & bar várja. Crikvenica strandjai általában jól karbantartottak, a partszakasz fokozatosan mélyül, és számos kényelmi szolgáltatás elérhető: zuhanyzók, mosdók, öltözőfülkék, napágy- és napernyőbérlés, valamint strandbár formájában.

Hol fogok aludni?

Szállása egy modern családi szobában lesz, amelynek erkélye a parkra néz. A szobák felszereltsége: franciaágy vagy 2 különálló ágy, íróasztal, légkondicionálás, TV, WiFi kapcsolat, széf, privát fürdőszoba zuhanyzóval, WC-vel és hajszárítóval. A szobában pótágy elhelyezésére is van lehetőség.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étterme változatos ételválasztékkal büszkélkedhet. Itt regionális specialitásokat, mediterrán finomságokat és nemzetközi ételeket kóstolhat. A medence melletti bárban pedig frissítő koktélokat vagy kisebb harapnivalókat is elfogyaszthat.

Hol kapcsolódhatok ki?

Ha nincs kedve a tengerpartra menni, akkor a szálloda teraszán található kültéri medence melletti napozóágyon is pihenhet, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környékre.

Resort Ad Turres ***

Resort Ad Turres ***

Kralja Tomislava 111 , Crikvenica
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
Jadran d.d. Cégjegyzékszám: 040000817


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
23 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Fitness
Minibár
Hajszárító
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2 km
Távolság a tengertől
0,5 km
Busz megálló
1 km
Aquapark
5,7 km

Utazási tippek

Crikvenica

Crikvenica Utazási tipp

Crikvenica egy üdülőhely, amely a Kvarner-öböl partján fekszik, 25 km-re Rijekától délkeleti irányban. A természeti kincseinek, tiszta levegőjének és kellemes mediterrán éghajlatának köszönhetően Crikvenica nagy közkedveltségnek örvend.

A hosszú homokos és kavicsos strandokat természetes sétány köti össze, amely rengeteg látnivalót kínál. Élvezze a végeláthatatlan fürdőzést, sétákat és kerékpározást. A helyi strandok közül talán a Crikvenica városi fürdő a legkiemelkedőbb, amelyet már hosszú évtizedek óta a hullámok és tengeri áramlatok formálják.

A történelmi emlékművek közül a leghíresebbek a Pálos kolostor, amely a város legértékesebb műtárgyait őrzi és az ősi Toš olivamalom. Crikvenicában több gyönyörű templommal és városi múzeummal is találkozhat. A 152 halfajnak otthont adó Aquariumot pedig a városközpontban találja.

További információ
Risnjak Nemzeti Park
Risnjak Nemzeti Park
Krk szigete
Krk szigete
Víziparkok Horvátországban
Víziparkok Horvátországban