A horvátországi Vrbnik az egyedülálló Žlahtina bor termelőjeként ismert, és a bornak szentelték a modern Hotel Vinotel Gospoja **** szállodát. Elvarázsolja majd a gyönyörű kilátással rendelkező modern szobáival, a kiváló félpanziós ellátással és a tenger közelségével, ugyanis a szálloda szó szerint csupán egy perc sétára lesz a tengerparttól. Ha igazán kényeztetni szeretné magát, használja ki a szálloda részét képező szaunákkal és úszómedencével felszerelt elegáns wellness-részleget.

A szálláshelyről

A stílusos Vinotel Gospoja **** szálloda Vrbnik halászvárosban, a népszerű Krk sziget keleti partján található. A szállodától mindössze egy perc sétára van a Zgribnica strand és 5 percre a városközpont.

Vrbnik egyik fő hírnevét a helyi žlahtina bor adta, amelyet sehol máshol a világon nem állítanak elő. A város középkori jellege is elvarázsolja majd az eredeti építészet bájos példáival. A helyi nevezetességek közé tartozik a Boldogasszony-templom (400 m), a reneszánsz harangtorony (400 m), a Vitezić testvérek könyvtára (450 m) és a Gótikus Szent Rózsafüzér kápolna (350 m).

Kiránduljon el a Gradec vár romjaihoz (6,8 km), a Ponikve-tóhoz (12,4 km) vagy akár búvárkodhat a népszerű Mala és Glavina zátonyoknál (10,5 km) is. Krk szigetén különböző túra- és kerékpárutak vezetnek, csónakázhat vagy szárazföldi úton is eljuthat Horvátország szárazföldjére, amelyet a Krk-i híd (26 km) köt össze a szigettel.

Strandok és tengerpart

Csak sétáljon le a parton, és máris a Zgribnica strandon (110 m) találja magát. A strand mérete kisebb, kavicsos és betonozott parttal, a talaj fokozatosan ereszkedik le a tengerbe és türkizkék vízzel várja a pancsolókat. Tisztaságáért kék zászlóval jutalmazták, és a éttermek, zuhanyzók, öltözők, valamint a bérelhető napernyők és napozóágyak bőséges kényelmet nyújtanak.

A Vrbnik partján általában kisebb, kavicsos strandok találhatók, mint például a Nuluk (600 m) vagy a Podkovac (700 m). De ha nem bánja, hogy egy kis sétát vagy kitérőt kell tennie, mindenképpen tegyen egy kirándulást a Potovosce strand (3,4 km) felé, amely a környék egyik legszebb strandja. Homokos és kavicsos, a tengerbe fokozatosan leereszkedik. A strand mellett parkoló található, nyáron pedig frissítőstandok is kitelepülnek ide.

Hol fogok aludni?

A Boros tematika áthatja az egész szállodát. A földszinti szobákat a horvát vörösborokról, az első emeleti szobákat a fehérborokról, a második emeletet pedig a jellegzetes zalahti borokról nevezték el. Minden szoba privát fürdőszobával, légkondicionálóval és TV-vel rendelkezik, valamint természetesen WiFi csatlakozási lehetőség is rendelkezésre áll.

  • A Standard szobák (26-29 m²) franciaággyal, íróasztallal és fotellel rendelkeznek. Választhat a tengerre néző és a tengerre nyíló opció közül.

  • A Superior szobák (25 m²) tengerre néző saját erkéllyel rendelkeznek. Felszereltségükhöz franciaágy, íróasztal és fotel tartozik.

  • A Standard családi szobák (38-42 m²) tengerre néző vagy tengerre nyíló kilátással rendelkeznek, és egy különálló franciaágyas hálószobából és egy kanapéval ellátott nappaliból állnak. A szobában íróasztal is található.

  • A Superior családi szobák (44 m²) egy különálló franciaágyas hálószobát tartalmaznak egy íróasztallal, valamint egy kanapéval ellátott nappalit, tengerre néző erkéllyel.

  • A Családi lakosztályok (78 m²) 2 külön hálószobát kínálnak franciaággyal, egy nappalit ülőgarnitúrával, 2 fürdőszobát és 2 erkélyt, így akár több fővel is teljes kényelemben élvezheti nyaralását.

  • A Deluxe szobák (29-32 m²) és a legigényesebb utazóknak is tetszeni fognak. A franciaágy, az íróasztal és a fotel nyújtotta kényelem mellett tágas terasszal is rendelkeznek, saját pezsgőfürdővel, ahol a tengerre nyíló gyönyörű kilátás mellett pihenhetnek.

  • A Deluxe családi szobák (42 m²) 2 különálló hálószobából állnak, franciaággyal, fotelekkel és íróasztallal, és ismét kapcsolódik hozzájuk egy teraszt saját pezsgőfürdővel.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A hangulatos étteremből lenyűgöző kilátás nyílik a Kvarner-Riviérára és a Velebit-hegységre. A konyha hagyományos házias ételeket kínál egy kis modern csavarral megfűszerezve. Ne hagyja ki a helyi bor megkóstolását sem.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda gyógyfürdője a béke és a kikapcsolódás kis oázisa. A finn (90 °C), mediterrán (50 °C) vagy török (65 °C) szauna meglátogatása után a fedett fűtött medencében pihenhet, vagy élvezheti a masszázsok és kezelések széles választékát.

Hotel Vinotel Gospoja ****

Hotel Vinotel Gospoja ****

Frankopanska 1 , Vrbnik
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
Gospoja P.Z. Cégjegyzékszám: 040124578


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Kerékpárkölcsönző
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Távolság a tengertől
50 m
Busz megálló
0,4 km

Utazási tippek

Krk szigete

Krk szigete Utazási tipp

Krk szigete Horvátország egyik legnagyobb szigete, amely megközelíthetőségének és gyönyörű strandjainak köszönhetően nagy közkedveltségnek örvend. Némely strandok kaviccsal borítottak, de találkozhat itt homokos tengerparttal, amely ideális egy családi kikapcsolódásra.

Krk szigetén Baška üdülőhely a leglátogatottabb. A helyi, 1,8 km hosszú, kavicsos-homokos tengerpart a Kék zászló díjat is elnyerte. A kiváló fürdőzésen és vízi sportokon kívül Baška rengeteg kirándulási lehetőséggel is kecsegtet, hiszen a szigetet összesen 300 km hosszú túraösvény és kerékpárút szel keresztül. Ezen felül fennséges hegycsúcsokat is láthat itt, amelyek lélegzetelállító kilátást biztosítanak a síkságra és Rab szigetére.

A sziget délnyugati részén fekszik Krk történelmi városa és kikötője. Az ide látogatókat biztosan lenyűgözik majd a masszív bástyák, amelyek egy része körbe is járható és kiváló kilátást biztosítanak a városra. A fő történelmi látványosság a Mária székesegyház, amely tökéletesen tükrözi a város történelmi jelentőségét.

További információ
Rijeka
Rijeka
Risnjak Nemzeti Park
Risnjak Nemzeti Park
Kraljevica város
Kraljevica város