Kapcsolódjon ki a gyönyörű természetben, amely első osztályú szolgáltatásokkal párosul a fényűző Veladrion Resort *****-ban. Pihenjen a bárral ellátott privát strandon, vagy csobbanjon a szabadtéri medencében. A hotel wellness részlegében lazíthat a szaunában, a beltéri medencében, vagy a pezsgőfürdőben is. Minden napját egy mesés reggelivel indíthatja, de a gasztronómiai élményeknek itt még messze nem lesz vége. A szálloda éttermében ugyanis igény szerint, friss tengeri ételekkel és helyi különlegességeket kóstolhat meg.

A szálláshelyről

A Veladrion Resort ***** üdülő a népszerű horvátországi Sveti Juraj településen található, mindössze néhány méterre a privát strandtól és a vonzó kirándulóhelyektől. A Horvátország e szegletében töltött nyaralás garantáltan a napsütésben, szórakozásban és zavartalan pihenésben fog telni.

Ez a kis horvát település egyrészt nyugalmat és csendet, másrészt rengeteg kikapcsolódási lehetőséget kínál. A szállás kiváló elhelyezkedése tökéletes feltételeket biztosít a tengerben való fürdőzéshez, valamint a gyönyörű természet felfedezéséhez.

Az üdülőhely a Velebit-hegység kapujában helyezkedik el, amelynek sziklás csúcsai a türkizkék tenger fölé magasodnak. Ha megunná a vízparti lustálkodást, akkor túrázzon egyet a hegyekben, ahol felejthetetlen látványban lesz része, miközben bejárja ezt a mesés horvát tájat.

Sveti Jurajtól nem messze található Senj (12 km) kikötővárosa, amelyet legalább egyszer érdemes meglátogatnia, ha ezen a környéken pihen éppen. A lélegzetelállító kilátást a város fölé magasodó Velebit-hegység és az egyedülálló 16. századi Nehaj-vár (11,7 km) garantálja. A nagyszerű fürdőzés mellett egyedülálló lehetőség nyílik arra, hogy hajóra pattanjon és elvitorlázzon a környék egyik népszerű szigetére, mint például Krk vagy Rab.

Strandok és tengerpart

A tengerparton számos kavicsos és sziklás strandot talál. Ezenkívül az üdülőhelynek van egy privát strandja is, ha inkább a tömeg nélkül szeretné élvezni a tenger morajlását.

De mártózhat a kavicsos Rača (1,8 km) vagy Lukovo (9,4 km) szabad strandokon is. Mindkét strandon szórakozási lehetőségek és frissítőket kínáló standok várják a turistákat.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmesen berendezett szobában vagy apartmanban lesz, amely stílusos belső térrel és dizájner bútorokkal rendelkezik. Azoknak a vendégeknek, akik valami különleges élményre vágynak, lehetőségük van egy faházban is megszállni, amely teljes magánéletet biztosít, miközben egy klasszikus szoba kényelmét is biztosítja.

A felszereltséghez TV, széf, valamint kávé- és teafőző berendezés tartozik. Minden szobában privát fürdőszoba áll rendelkezésre zuhanyzóval, WC-vel, bidével, hajszárítóval és minőségi természetes alapanyagú kozmetikumokkal. A forró nyári napokon légkondicionáló teszi kellemesebbé a szobát. Természetesen ingyenes WiFi hozzáférés is rendelkezésre áll.

  • A parkra néző Standard szoba 38 m²-es, franciaággyal, íróasztallal és fotelekkel ellátott ülősarokkal van felszerelve.

  • A tengerre néző Standard szoba tágasabb (44 m²), de a felszereltség ugyanaz, mint a parkra néző változatéban.

  • A Superior szoba 46 m²-es, amely parkra néző saját erkéllyel rendelkezik. A szobában franciaágy, íróasztal és fotelekkel ellátott ülősarok található.

  • A Junior lakosztály (40-46 m²) egy franciaágyas hálószobát és egy ülőgarnitúrával ellátott hangulatos nappalit kínál. A lakosztály parkra néző erkéllyel rendelkezik.

  • A Deluxe szoba nagy térrel (46 m²) és tengerre néző erkéllyel rendelkezik. A szobában egy franciaágy, egy íróasztal vagy egy fotelekkel ellátott ülősarok található.

  • A Signature lakosztály (62 m²) egy félig különálló franciaágyas hálószobát foglal magában és egy nappalit íróasztallal és fotelekkel. A tágas, kültéri ülősarokkal ellátott erkélyről pedig a tengerre nyílik mesés kilátás.

  • A Prémium lakosztály (49 m²) egy különálló franciaágyas hálószobát foglal magában, valamint egy nappalit kanapéval és fotelekkel. Az apartmanhoz egy nagy, 12 m²-es terasz is tartozik szabadtéri ülősarokkal és gyönyörű kilátással.

  • A Grand Velebit Apartman igazán hatalmas 162 m²-es, amely 2 különálló hálószobából áll, franciaággyal, mindegyikhez privát fürdőszoba, külön WC, egy nappali kandallóval és kanapékkal, étkezővel és konyhasarokkal tartozik. Az apartman 2 erkéllyel és 2 loggiával is rendelkezik.

  • A Faház 20 m² alapterületű, amely egy nagy, 12 m²-es, tengerre néző terasszal, franciaággyal, íróasztallal és foteles ülősarokkal rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Jó ételek nélkül nem létezik jó nyaralás! Az üdülőhely ezért igazán különleges gasztronómiai élményt kínál a vendégeinek. A helyi szakácsok kulináris készségei a horvát hagyományokon alapulnak és csak a legjobb helyi alapanyagokból főznek.

A csomag tartalmaként ízletes á la carte reggeliben lehet része, a további étkezéseket pedig felár ellenében, szintén az étlapról rendelheti.

Az Almaris étterem hagyományos ételeket szolgál fel, amelyeket egy kis modern csavarral készít el. Kóstolja meg a helyi tenger gyümölcseit és halait, amelyet a helyi halászok még aznap fognak és a lehető legfrissebben kerül az asztalára.

A széleskörű étlapon hideg és meleg előételek, friss zöldségsaláták is szerepelnek, amelyek kiváló választásnak bizonyulnak a fülledt nyári napokon. A tengeri ételkülönlegességek mellett házi tésztákat, leveseket vagy burgert is kóstolhat. A választott ételhez fogyasszon el egy pohár bort, kézműves sört vagy egy hűtött üdítőt.

A medence mellett és a privát strandnál egy modern bár áll rendelkezésre, ahol frissítő koktélokat, válogatott borokat vagy gyümölcs turmixokat fogyaszthat. A pihentető zene és a gyönyörű kilátás mindkét bárból tökéletes időtöltést ígér szeretteivel.

Hol kapcsolódhatok ki?

Az üdülőhelyen egy első osztályú wellness-részleg várja, ahol élvezheti a jól megérdemelt pihenést. A teraszon egy szabadtéri medence található, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a tengerre és a Velebit-hegységre. A medence mellett a kényelmes napozóágyakon pihenhet és hagyhatja, hogy a nap sugarai felmelegítsék.

A beltéri medencében időjárástól függetlenül is megmártózhat a kellemesen meleg vízben, pihenhet a pezsgőfürdőben és feltöltődhet a szaunában. Bármikor kimehet a napozóágyakkal és napernyőkkel felszerelt szabadtéri teraszra is. A végső kényeztetés élményéért próbálja ki a masszázst vagy a különleges kezelések egyikét.

Azok számára, akik a természetes vizekben szeretnek inkább megmártózni, de kényelemre is vágynak, rendelkezésre áll egy privát szállodai strand is egy elegáns bárral.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Ha szeretné formában tartani magát a nyaralás ideje alatt is, akkor látogasson el az üdülő fitnesztermébe, ahol minden kardio- és erőnléti edzéshez szükséges eszköz megtalálható, valamint súlyzók és jógamatracok is rendelkezésre állnak.

Veladrion Resort *****

Veladrion Resort *****

Žrnovica bb , Sveti Juraj, Croatia
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
AUTO ZUBAK – ZAGREB d.o.o. Cégjegyzékszám: MBS080460635


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Fitness
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a tengertől
0,2 km

Utazási tippek

Senj

Senj Utazási tipp

Senj Horvátország egyik fontos kikötővárosa, amely a hatalmas Velebit-hegység alatt fekszik. A fenséges sziklacsúcsok, a tiszta tenger és a történelmi emlékek példátlan kombinációja kétségkívül rabulejti az idelátogatókat. A közel háromezer éves gazdag történelmű város híres kikötőjéről, ahonnan a közeli szigetekre indulnak kirándulóhajók, például Krk és Rab szigetére.

Ha azonban úgy dönt, hogy Senj városát szeretné egy kicsit jobban megismerni, rengeteg csodálatos élmény várja Önt. Az ősi város felfedezése során ne hagyja ki a város nevezetességét, a 16. századi Nehaj-erődöt, amely a város fölötti dombon áll. Ha megunja a történelemi emlékek csodálását, látogasson el a tengerhez, és pihenjen a zárt kis öblökben lévő kavicsos strandok egyikén, ahol a tömegtől távol élvezheti a hullámokat.

Észak-Velebit Nemzeti Park
Észak-Velebit Nemzeti Park
Novi Vinodolski
Novi Vinodolski
Rab sziget
Rab sziget