A Pag szigeten fekvő Novalja az egyik legnépszerűbb hely Horvátországban. És ez nem véletlen. Foglaljon szállást a Novalja Pool Apartments ***-ban és fedezze fel a környék minden szépségét! A szállodában modern, légkondicionált szobákban szállhat meg, amik mindössze egy rövid sétára találhatóak a strandtól és a városi sétánytól. A hotel szabadtéri medencéjének köszönhetően, azonban még ezt a távot sem kell megtennie egy hűsítő mártózásért.

A szálláshelyről

A Novalja Pool Apartments mindössze pár perc sétára található a tengerparttól, és nincsen messze a népszerű Pag szigeti üdülőhely, Novalja történelmi központjától (500 m) sem. Ami kifejezetten jól jön majd azoknak, akik a kirándulás során szeretnek kicsit elveszni a helyi éjszakai életben. A pezsgésre vágyókat itt és a Zrće strandon (3,5 km) is hangos zene, strandbárok, kiváló ételek és a legjobb koktélok várják. De nem csak este érdemes felkeresni a belvárost. Nappal az új városi sétány végigjárásával ütheti el az időt, ami mentén számos kávézóban frissülhet fel egy csésze kávé vagy egy üdítőital mellett.

Bár Novalja valóban Horvátország egyik legbulisabb városa, a legtöbb turistát nem ez, hanem a tiszta tenger, a kellemes strandok és a sok látnivaló csábítja a környékre. A Horvátország egyik legszebbjének tartott Pag szigeten olyan látványosságokat csodálhatnak meg, mint a Lun faluban található ősi olajfaliget (18,7 km) vagy Pag történelmi városának (25,4 km) építészeti kincsei. A lelkes túrázóknak pedig nem szabad kihagyniuk a híres A Hold másik oldala (28,7 km) túraútvonalat. De senki nem bánta meg még azt sem, ha Zadar városába (75 km) vagy a Velebit-hegységbe (68,7 km) látogat el.

Strandok és tengerpart

Mindössze egy 10 perces sétára lesz a legközelebbi strandtól a Lokunje strandtól. A víz fokozatos mélyülésének köszönhetően a strand gyermekes családok számára is alkalmas. Mint a legtöbb helyi strand, ez is kavicsos. Napozóágyak és napernyők bérelhetők, és használhatja és illemhelyek valamint szabadtéri zuhanyzók is rendelkezésre állnak. Közvetlenül a strand mellett strandbár és vízisportfelszerelés-kölcsönző is található.

A szállodától nem messze (3 km-re) található Pag leghíresebb strandja, a Zrće Festival Beach. Ez a kavicsos strand különösen híres éjszakai klubjairól, strandbárjairól és véget nem érő táncos bulijairól. Napközben azonban a zene kissé alábbhagy, így a strandon élvezheti a vízi sportokat vagy a családdal töltött napot. Ha inkább a csendesebb helyeket kedveli, menjen a Branicevica strand (3,8 km) felé, ahol a tengerparti Novalja Gajac Aquapark és a mászókákkal felszerelt játszótér várja. Pagon több homokos strand is található, Stará Novalja (5,4 km), Potočnica (10 km) és Povljana (32,8 km) üdülőhelyeken.

Hol fogok aludni?

Szállását egy szellős, modernül berendezett apartmanban foglalhatja el. Rendelkezésére áll majd egy vagy kettő hálószoba (franciaággyal berendezve), egy kanapéval ellátott nappali, valamint egy étkezővel és minden szükséges felszereléssel rendelkező konyhasarok is. Ezen kívül egy zuhanyzós fürdőszoba, egy síkképernyős TV, a légkondicionálás és a WiFi kapcsolat szolgálja majd kényelmét.

Hol kapcsolódhatok ki?

Nemcsak a pár perc sétára lévő tengerparton, hanem közvetlenül az apartman mellett is pazar kikapcsolódásban lehet része a szabadtéri medencének köszönhetően.

Novalja Pool Apartments ***

Novalja Pool Apartments ***

Bok ul. 5 , Novalja, Croatia
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
CMT potovalna agency d.o.o. Cégjegyzékszám: 1719041


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
:10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Minibár
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Távolság a tengertől
0,6 km
Busz megálló
100 m

Utazási tippek

Pag szigete

Pag szigete Utazási tipp

Pag szigete Horvátország egyik leglátogatottabb üdülöhelye, amelyet főleg azúrkék tengervizének, romantikus strandjainak, vízi attrakcióinak és sportolási lehetőségeinek, illetve kiváló konyhájának köszönhet.

A napsütötte sziget (az év 280 napján a sziget napsütésben fürdik) az Adria azon kevés helyeinek egyike, ahol a hagyományos kavicsos tengerparton kívül homokos strandokkal is találkozhat Stará Novalja, Potočnica és Povljana (keleti részén) üdülőhelyein. A sziget észak-keleti részén találkozhat a híres, homokos stranddal rendelkező Zrće öböllel, amely világhírre tett szert az éjjeli élet kedvelői körében.

Pag szigetén nagy közkedveltségnek örvend a búvárkodás és szabadtüdős merülés is, amely közben temérdek állatfajjal találkozhat, mint például rákokkal, tengeri kökörcsinnel és tengericsillaggal. Pagon töltött nyaralását Lun falucska százéves olivaültetvényeinek meglátogatásával teheti még érdekesebbé, vagy megtekintheti hogyan készül a Kolan sajt, esetleg ellátogathat Pag történelmi városába is.

Természetesen a környező szigetek körüli hajóutat se hagyja ki, amelyek közben ebédet is szolgálnak fel és nem marad el a fürdőzés sem.

További információ
Novalja városa
Novalja városa
Zrće Strand
Zrće Strand
"A Hold másik oldala" ösvény
"A Hold másik oldala" ösvény