Élje át a tökéletes tengerparti nyaralást Pag szigetén a Liberty Plaza **** szállodában. Utalványunknak köszönhetően bőséges félpanziós ellátás várja, svédasztalos reggelivel és ízletes vacsorával. A hab a tortán a szálloda pár lépésre lévő privát strandja, valamint a 2 kültéri medence és a napozóterasz lesz. Ráadásul a világhírű Zrce Festival strand és a sziget egyéb látnivalói is könnyen elérhetőek lesznek.

A szálláshelyről

A Liberty Plaza **** szálloda a horvátországi Pag sziget népszerű üdülőhelyén, Novalja városában található. Szó szerint mindössze néhány lépésre (100 m) lesz a legközelebbi strandtól, a környéken pedig szórakozási és érdekes gasztronómiai élményekben sem lesz hiány. A szállodától körülbelül 3,5 km-re található Pag leghíresebb strandja, a Zrće Festival Beach. Ez a kavicsos strand különösen híres éjszakai klubjairól, strandbárjairól és a véget nem érő táncos mulatságairól. Napközben azonban a zene kissé alábbhagy, így a strandon élvezheti a vízi sportokat vagy a családdal töltött napot.

Ha a csendesebb helyeket kedveli, akkor látogasson el a Branicevica strand (3,4 km) felé, ahol a tengerparti Novalja Gajac Aquapark és egy mászókákkal felszerelt játszótér is található. Pagon több homokos strand is rendelkezésre áll, a Stara Novalja (5,8 km), a Potočnica (11 km) és a Povljana (32,7 km) üdülőhelyeken. Ha a tengerparti nyaralást túrázással szeretné még érdekesebbé tenni, mássza meg a sziget legmagasabb csúcsát, a Szent Vid csúcsot (13,5 km), amelyet egy közepesen nehéz, jelzett ösvényen keresztül érhet el. Jutalmul pedig a gyönyörű kilátásban gyönyörködhet, amely az egész Pagra és környékére nyílik.

Hasonlóan érdekes élményt nyújt a "Hold másik oldala" (23,1 km) túraútvonal, amely Pag városából indul, és Horvátország e páratlan részének egyedülálló táján vezet keresztül. Sétáljon Pag városának romantikus szűk utcácskáin, csodálja meg az ősi falakat vagy a Só Múzeumot (19,8 km) is meglátogathatja. A kulináris élvezeteket kedvelőinek ajánljuk a közeli Kolan városában található Gligora sajtüzem (9,1 km) meglátogatását. Itt állítják elő ugyanis a világhírű Pag sajtot. További híres helyi specialitások a bárányhús, a tenger gyümölcsei és a halételek.

Strandok és tengerpart

Közvetlenül a szálloda előtt egy gyönyörű sétány és egy homokos és kavicsos strand található, amely lankásan ereszkedik a vízbe. A főszezonban a strandon különböző standok, éttermek és bárok állnak rendelkezésre, valamint csónakkölcsönzés, napozóágyak és napernyők bérelhetők.

A szállodától kb. 3,5 km-re található Pag leghíresebb strandja a Zrće Festival Beach. Ez a kavicsos strand különösen híres éjszakai klubjairól, strandbárjairól és véget nem érő táncos bulijairól. Napközben azonban a zene kissé alábbhagy, és a strandon élvezheti a vízi sportokat vagy a családdal töltött napot.

Ha a csendesebb helyeket kedveli, menjen a Branicevica strand (3,4 km) felé, ahol a tengerparti Novalja Gajac Aquapark és a mászókákkal felszerelt játszótér található. Pagon több homokos strand is található, mint például a Stará Novalja (5,8 km), a Potočnica (11 km) és a Povljana (32,7 km) üdülőhelyeken.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmes, gyönyörű szobában lesz. Minden szobához privát zuhanyzós fürdőszoba, légkondicionáló, WiFi kapcsolat, síkképernyős TV, tárolószekrények, hűtőszekrény és széf tartozik. Minden szobához privát erkély vagy terasz is tartozik.

  • A Deluxe szoba franciaággyal, íróasztallal és kanapéággyal van berendezve. Választhat parkra vagy tengerre néző kilátás közül.

  • A VIP szoba különösen vonzó a tágas, tengerre néző panorámás erkélyével. A szoba franciaággyal, kanapéággyal és íróasztallal van felszerelve.

  • Az Elnöki lakosztály egy külön franciaágyas hálószobából áll és egy kanapéval ellátott nappaliból, amelyben egy íróasztal is található. Emellett tartozik hozzá egy privát pezsgőfürdős terasz is, ahonnan gyönyörködhet a tengeri panorámában.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Itt tartózkodása alatt rengeteg lehetősége lesz arra, hogy megkóstolja a helyi és egzotikus finomságok széles választékát. A svédasztalos reggelit és vacsorát kínáló büféétterem mellett az üdülőhelyen található a Long Island Cocktail Bar italok, saláták, hamburgerek és egyéb harapnivalók széles választékát kínálja. A Tokyo Sushi Bar & Restaurant pedig prémium minőségű sushi és ázsiai ételekkel varázsolja el vendégeit.

Hol kapcsolódhatok ki?

Pihenjen az Adriai-tenger melletti privát kavicsos strandon, szívja magába a napsugarait a tengerre néző napozóteraszon, valamint a szórakozást és a pihenést a két kültéri medence garantálja.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az aktív pihenés szerelmesei a szálloda jól felszerelt fitnesztermébe is ellátogathatnak.

Liberty Plaza ****

Liberty Plaza ****

Lokunje 5 , Novalja, Croatia
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
PRUDENTIA D.O.O. Cégjegyzékszám: 02987821


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Fitness
Minibár
Hajszárító
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,2 km
Távolság a tengertől
100 m
Busz megálló
0,3 km

Utazási tippek

Pag szigete

Pag szigete Utazási tipp

Pag szigete Horvátország egyik leglátogatottabb üdülöhelye, amelyet főleg azúrkék tengervizének, romantikus strandjainak, vízi attrakcióinak és sportolási lehetőségeinek, illetve kiváló konyhájának köszönhet.

A napsütötte sziget (az év 280 napján a sziget napsütésben fürdik) az Adria azon kevés helyeinek egyike, ahol a hagyományos kavicsos tengerparton kívül homokos strandokkal is találkozhat Stará Novalja, Potočnica és Povljana (keleti részén) üdülőhelyein. A sziget észak-keleti részén találkozhat a híres, homokos stranddal rendelkező Zrće öböllel, amely világhírre tett szert az éjjeli élet kedvelői körében.

Pag szigetén nagy közkedveltségnek örvend a búvárkodás és szabadtüdős merülés is, amely közben temérdek állatfajjal találkozhat, mint például rákokkal, tengeri kökörcsinnel és tengericsillaggal. Pagon töltött nyaralását Lun falucska százéves olivaültetvényeinek meglátogatásával teheti még érdekesebbé, vagy megtekintheti hogyan készül a Kolan sajt, esetleg ellátogathat Pag történelmi városába is.

Természetesen a környező szigetek körüli hajóutat se hagyja ki, amelyek közben ebédet is szolgálnak fel és nem marad el a fürdőzés sem.

További információ
Zrće Strand
Zrće Strand
"A Hold másik oldala" ösvény
"A Hold másik oldala" ösvény
Gligora sajtmanufaktúra
Gligora sajtmanufaktúra