Městský Hotel Bobík ***

Městský Hotel Bobík ***

Náměstí 325, Volary
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Městský hotel Bobík s.r.o. Cégjegyzékszám: 01627431


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
300 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások
Étterem
Sítároló
Hajszárító
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
10 m
Busz megálló
0,3 km
Sípálya
9,9 km
Sífutás
9 km

A szálláshelyről

A Městský Hotel Bobík *** a Šumava nemzeti határán, a cseh Volaryban található. A gyönyörű, érintetlen természet közelsége számos turistát vonz a környékre minden évben.

Volarytól nem messze találjuk a Soumarské tőzeglápot (6,7 km), amely a Moldva folyót határoló, Vltava rét területén elhelyezkedő hasonló élőhelyek rendszeréhez tartozik. Nem kell sokat utaznunk akkor sem ha a Boubínský prales Nemzeti Természetvédelmi Területhez (14,5 km) szeretnénk eljutni, ami ugyancsak sok természeti kincset tartogat az oda utazók számára.

Ha Ön a túrázás gondolatával fekszik és kel minden nap, akkor bűn lenne kihagynia a Medvědí ösvényt (15,8 km), ami Csehország második legrégebbi jelzett túraútvonala. Az ösvényt járva a vad természetbe vezet utunk, ami során számos meseszerű természeti képződményt csodálhatunk meg. Érdemes például megállnunk egy percre a Kamenná kráska-nál (20,7 km), a Soutěska lapků-nál (20,9 km) vagy a Dračí tlamj-nél (21 km).

Télen ne hagyja otthon síléceit és látogassa meg a České Žleby (9,9 km) vagy a Frymburk (40 km) síterepeket.

Volary nem véletlenül büszkélkedhet az "alpesi falu" becenévvel. A 16 században Tirolból és Stájerországból származó hegyi marhatenyésztők vándoroltak be a faluba. Ez a zárt közösség pedig meghonosította Volaryban is hazája jellegzetes építészetét. Jelenleg is számos alpesi faházat csodálhatunk meg a település északi részén (0,3 km), amit falusi természetvédelmi területté nyilvánították.

A falunak azonban van még egy ugyanolyan jellegzetes, de még régebbi nevezetessége a több ezer évesre becsült Volári menhirek (0,6 km). A kövekből álló eredeti gyűrű egészen addig az Érchegységben volt, amíg 2007-ben át nem helyezték Volaryba.

Hol fogok aludni?

A szálloda korábban átesett egy felújításon aminek köszönhetően ma már a legmodernebb civilizációs vívmányok is mind a vendégek kényelmét szolgálják.

Szállását a hotel Standard szobájában foglalhatja el, amiben nagyméretű dupla ágyat, székeket, TV-t és egy széfet talál majd. Ezen kívül WC-vel és hajszárítóval felszerelt privát fürdőszoba is a rendelkezésére áll majd és persze a WiFi kapcsolatot sem kell hiányolnia.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étterme igazán autentikus élményt kínál köszönhetően a helyi beszállítókkal való együttműködésnek és a főleg hagyományos helyi ételeken alapuló étlapnak. Kezdje Ön is a napot egy egészséges büféreggelivel, és fejezze be azt egy ízletes büfé vacsorával. Emellett próbálja ki a napi menü fogásait és a heti specialitásokat. Mindezt pedig öblítse le a helyi sörfőzde egyik sörkülönlegességével.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda igazi kikapcsolódást és kényeztetést kínál vendégeinek. Élvezze ki Ön is a kenderes gyógyfürdő jótékony hatását és vegye igénybe az olyan egyedülálló kezeléseket, mint a száraz masszázsfürdőt, kender- és tőzegtekercselést vagy a kenderes alsó végtagdrenázst. A fürdőben a bőrproblémák enyhítésére alkalmas, kenderből készült természetes szépségápolási termékeket is kipróbálhatja.