Utazzon el Pilsenbe és kóstolja meg a többek között a Pilsner Urquell védjeggyel ellátott sört is gyártó Pilsner Prazdroj sörfőzde kiváló söreit, és hagyja, hogy elvarázsolja a királyi város történelmi hangulata. Fokozza az élményt a Hotel Palace ***superior korhű berendezése, a városközponttól mindössze néhány perc sétára fekvő nagyszerű elhelyezkedése és a nagyszerű büféreggeli.

A szálláshelyről

A Hotel Palace *** superior Plzeň királyi városában, a Roudna negyedben található, mindössze 5 perces sétára a történelmi központtól. Így minden kulturális és történelmi látnivaló gyalog vagy tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.

Pilsen mindenekelőtt a sör városaként szerzett hírnevet, így az arany ital kedvelői igazán élvezni fogják itt tartózkodásukat. Látogassa meg Plzeňský prazdroj sörfőzdét (1,2 km) és kösse össze a múzeum és a sörfőzde megtekintését egy kiváló sörkóstolással. De Plzeň nem csak a sörivók hanem a történelem kedvelők számára is ideális úti cél, város ugyanis gazdag történelmével és számos jól megőrzött műemlékével is várja az utazókat. Keresse fel a St. Bartholomeus székesegyházat (850 m), utazzon a történelmi Plzeňi metrón vagy szerezzen új ismereteket a Nyugat-csehországi Múzeum neoreneszánsz épületében (1,1 km).

Keresse fel a botanikus kerthez és a dínóparkhoz kapcsolódó zoológiai kertet (1,9 km) is ami Csehország egyik leglátogatottabb és második legrégebbi zoológiai kertje. Innen már nem kell messzire mennie, hogy olyan érdekes természeti emléket találjon mint a Kopecký ásványvízforrás (2,2 km). A városközponton kívül is gyönyörű természetjáró túrákat tehet, járja be például a Košutka-tó (2,9 km) vagy a Sylván-kilátó (3,4 km) környékét és sétáljon végig a Bolevecké rybníky (3,9 km) és a Sigmond természetjáró tanösvényen is.

Hol fogok aludni?

Egy kényelmes, elegánsan berendezett, 16 m²-es Superior szobában száll majd meg. A szoba egy franciaággyal vagy 2 egyszemélyes ággyal, kiváló matracokkal, kávé- és teáskészlettel, TV-vel és íróasztallal és székkel felszerelt. A szobához zuhanyzóval vagy káddal ellátott fürdőszoba tartozik. Ezenkívül hajszárítót és piperecikkeket is talál majd. Természetesen Wifi csatlakozás is rendelkezésére áll majd.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda nem rendelkezik saját étteremmel, így a büféreggelit a nagyjából 50 méterre elhelyezkedő Hotel Roudná ***-ban szolgálják fel. Napközben próbálja ki a város népszerű éttermeit, például a Saloon Roudná (38 m) steak éttermet ahol a Hotel Palace ***superior vendégei 15% kedvezményben részesülnek.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A hotel a kisgyermekes családok részére kiságyat is biztosít.

Hotel Palace ***superior

Hotel Palace ***superior

Na Roudné 278/23 , Plzeň
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
J.P.R. consulting s.r.o. Cégjegyzékszám: 26367424


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
200 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 200 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Előadóterem
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,8 km
Távolság od kőbányától
4,5 km
Busz megálló
0,5 km
Aquapark
3,5 km

Utazási tippek

Pilsen

Pilsen Utazási tipp

Ha azt mondjuk, Pilsen, a legtöbben a világhírű sörre gondolnak, amely ebből a városból származik. Ismerje meg, hogyan készül ez a népszerű aranyszínű ital, és kóstolja meg, mielőtt még forgalomba kerülne a Plzeňský Prazdroj sörfőzdében. Nézzen körül a történelmi belvárosban. A városnézést a Köztársaság téren érdemes kezdeni, mert itt található a gótikus St. Bartholomew székesegyház Csehország legmagasabb templomtornyával. A katedrálisból való kilépés előtt simogassa meg az angyalt, ami a helyiek szerint szerencsét hoz, és teljesíti kívánságát. Érdemes még meglátogatni a reneszánsz városházát is, a modern szökőkút és a pestisoszlop mellett.

További információ
Plzeňský Prazdroj sörfőzde Pilsenben
Plzeňský Prazdroj sörfőzde Pilsenben
Gutštejn vára
Gutštejn vára
Manětín kastély
Manětín kastély