Szálljon meg a Varsó csendes részén, a Hotel Partner *** szállodában, ahonnan könnyen elérhetőek a lengyel főváros leghíresebb látnivalóit. Ezen kívül élvezze a szálláshely finom reggelijét vagy a félpanziós ellátását, és pihenjen a finn szaunával valamint gőzfürdővel rendelkező wellnessrészlegben.

A szálláshelyről

A Hotel Partner *** Varsó csendes részén, a városközponttól mintegy 9 km-re fogadja vendégeit. A szállodától mindössze egy rövid sétára található a Bródnowski park (2 km), ahol kellemes sétákat tehet. Az aktív kikapcsolódás kedvelőinek sem kell messzire menniük egy kis szórakozásért. Őket a Murall mászóközpont (1 km) és a Hangar 646 Vidámpark (4,4 km) várja, mindkét helyen garantált az izgalmas időtöltés. De azt sem bánja majd meg, ha a Polonez (1,6 km) vagy a Muszelka (2,6 km) uszoda medencéit próbálja ki.

A lengyel főváros belvárosa minden utazót egyből elvarázsol. A környéket a hatalmas Łazienki park (12,3 km) uralja, amely 76 hektárnyi területet foglal el, és amelynek központjában található az 1689-ben épült gyönyörű Vízparti palota. Egy másik jelentős nevezetesség a Királyi Kastély (8,9 km), amely eredetileg 1619-ben készült el. Sajnos a második világháború alatt majdnem lerombolták, de 1980-ban újjáépítették.

Szintén érdemes meglátogatni Európa egyik legmagasabb épületét, a Kulturális és Tudományos Palotát (10,9 km), a háborús bombázások után újjáépített óvárost, a barokk Wilanow-palotát (18,7 km) és a Keresztelő Szent János-székesegyházat (8 km) is. A múzeumok szerelmesei vegyék az irányt a Varsói Felkelés Múzeuma és a Lengyel Zsidók Történetének Múzeuma felé. A cseh fővárosról elnevezett Praga kerületet (9,8 km) pedig élénk kulturális élete miatt vált híressé.

Hol fogok aludni?

Szállását a 103 kényelmes szoba és apartman egyikében foglalhatja el. A hangulatos belső terekkel rendelkező szobákban zuhanyzóval vagy káddal berendezett fürdőszoba várja a vendégeket, amiben hajszárító és piperecikkek is találhatók. Ezen kívül légkondicionáló berendezés, TV, telefon, minibár és WiFi kapcsolat is a rendelkezésükre áll.

  • A Kétágyas szoba alapterülete 20-25 m², és két egyszemélyes ágy vagy egy Queen franciaágy található benne. A szoba íróasztallal, ülősarokkal és tárolószekrényekkel is rendelkezik.

  • A Háromágyas szoba ugyanolyan méretű és felszereltségű, mint a kétágyas opció. A franciaágy vagy a két egyszemélyes ágy mellett azonban egy további alvóhelyet is kínál egy kanapéágyon.

  • A Kétágyas apartman 30 m²-es, és egy félig különálló hálószobát is kínál a vendégeknek, akiknek kényelméért a franciaágy, a konyhasarok és az étkezőasztal felel. A szobában ezen felül egy íróasztal és egy fotel is található.

  • A Családi apartman 65-90 m²-es, és két különálló hálószobából áll, amikben franciaágy vagy két különálló ágy található. Ezen felül egy nappali kényelmét is élvezhetik, amit ülősarokkal és egy konyhasarokkal rendeztek be.

  • A Business apartman 55 m²-es és a többi szobához képest fényűzőbb lehetőség kínál a pihenésre. Egy külön franciaágyas hálószobával és egy nagy nappalival rendelkezik. Utóbbi egy konyhával és étkezővel is összeköttetésben áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étterme gazdag büféreggelivel kedveskedik a vendégeknek, akik édes, sós, meleg és hideg ételekkel indíthatják a napot. Az étlapon ezen kívül a világ minden tájáról származó fogások szerepelnek, köztük természetesen a hagyományos lengyel ételekkel. Az étteremben egy bár is található, ahol italok széles választékából választhatja ki kedvencét.

Hol kapcsolódhatok ki?

Pihenjen a wellnessrészlegben, ahol finn szauna, gőzfürdő és napozóágyakkal felszerelt pihenőszoba áll a rendelkezésére.

Hotel Partner ***

Hotel Partner ***

Marywilska 16 , Warszawa
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Sylwia Zimnowodzka Cégjegyzékszám: 360182522


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Konferencia terem
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
7 km
Busz megálló
0,8 km
Aquapark
6,8 km

Utazási tippek

Varsó

Varsó Utazási tipp

Varsó, Lengyelország szíve és fővárosa az ellentétek városa, ahol a történelem és a modernitás találkozik. A Visztula folyó partján lévő fekvésének köszönhetően festői szépségű. A látogatók megcsodálhatják az olyan történelmi nevezetességeket, mint a Királyi Kastély az Óvárosban, interaktív kiállításokat fedezhetnek fel a Centrum Nauki Kopernik-ban, vagy elveszhetnek a Lazy Park zöldjében. Felejthetetlen élményt nyújt a Kulturális és Tudományos Palota kilátóteraszának meglátogatása is, ahonnan gyönyörködhetnek az egész Varsóra nyaló panorámában.

Azok számára, akik a város autentikus hangulatát szeretnék megtapasztalni, Varsó élénk gasztronómiai életet, stílusos kávézókat és színes éjszakai életet kínál. Ha pedig kalandvágyóbbnak érzi magát, kiránduljon el a környező városokba, vagy látogasson el például a Varsóból könnyen megközelíthető Mazurszki tavakhoz. Varsó a felfedezésre váró végtelen történetek és élmények kapuja.

A legjobb látnivalók Varsóban:

  • Az óváros a királyi kastéllyal és a festői utcákkal.
  • A Łazienki park, ahol egy vízparti palotát és Chopin szobrát is megtalálja.
  • A varsói felkelés múzeuma, amelyet a varsói felkelésnek szenteltek.
  • A Kultúra és Tudomány Palotája, amelynek kilátóteraszáról az egész várost beláthatja.
  • A Fryderyk Chopin Múzeum, ahol többet megtudhat a híres zeneszerző életéről és munkásságáról.
  • A Wilanów-palota, amelyet gyakran "lengyel Versailles"-ként emlegetnek.
  • A lengyel zsidók történetének múzeuma, amely önmagában is egy építészeti gyöngyszem.
  • A Nemzeti Múzeum, gazdag művészeti gyűjteményével.
További információ
Varsói királyi palota
Varsói királyi palota
Kultúra és Tudomány Palotája
Kultúra és Tudomány Palotája
Lengyel Zsidóság Történetének Múzeuma
Lengyel Zsidóság Történetének Múzeuma