Fedezze fel Budapest nevezetességeit, és pihenjen egy elegáns 4*-os szállodában amely egy 300 éves apátságból lett átalakítva így egészen különleges hangulattal rendelkezik. A kényelmes szobák mellett svédasztalos reggeli, a szobába bekészített ásványvíz és késői kijelentkezési lehetőség is várja Önt. 12 éves kor alatti gyermeke ingyen szállhat meg Önnel.

A szálláshelyről

A Monastery Boutique Hotel Budapest **** Budapest központjában található a Duna partján. A szálloda egy gyönyörű történelmi épületben található, amely eredetileg egy 300 éves apátság volt, amelyet a kapucinus rend építtetett. Néhány lépésre található a Mátyás-templom, a Halászbástya, a Budai Vár és a Lánchíd is.

Hol fogok aludni?

Szállás a 47 szoba egyikében. Queen, Standard és Superior szobák állnak rendelkezésre. Minden szoba okos TV-vel, WiFi kapcsolattal, telefonnal, széffel, minibárral, tea- és kávéfőzési lehetőséggel, valamint zuhanyzóval vagy káddal és hajszárítóval ellátott fürdőszobával rendelkezik. A Superior szobákban Nespresso kávéfőző is található kapszulákkal.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Moné Bar & Restaurant svédasztalos reggelit kínál elegáns környezetben. A bárban finom italokat rendelhet. A Moné Garden nyugodt, napsütötte kertjében megpihenhet egy pohár bor mellett.


SZ19000444

Monastery Boutique Hotel Budapest ****

Monastery Boutique Hotel Budapest ****

Fő u. 30. , Budapest
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Kapu Váralja Uzemelteto Kft. Cégjegyzékszám: 01-09-290307


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
10 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 20 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Minibár

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,3 km
Távolság a fürdőtől
2,7 km
Busz megálló
80 m