Fedezze fel az egyik legjobb budapesti szálloda wellness központját! A Margaret Island Spa & Medical Center vendégei fedett és szabadtéri medencékben csobbanhatnak, szaunavilágban lazíthatnak és számos wellness kezelést is igénybe vehetnek. A belépő részeként a fitneszterembe is ellátogathat, edzőteremmel és csoportos órákkal.

A Margaret Island Spa & Medical Center vagy Margitszigeti Gyógyfürdő és Gyógyászati Központ ideális hely a testi lelki felfrissülésre, miután felfedezte a főváros szépségeit.

A 3200 m²-en elterülő létesítményben professzionális személyzet, valamint első osztályú SPA és szépségkezelések várják a vendégeket.

A fürdő több különböző úszó- és terápiás medencével büszkélkedik. Van egy kültéri medence is napozóterasszal, ahol élvezheti a meleg napsugarakat és a Margitsziget természeti szépségét.

Melegítse fel testét a szaunavilágban, amely 2 finn szaunát, egy gőzfürdőt, egy infraszaunát, egy aromakabint és egy relaxációs zónát foglal magában.

Mindezt egy sóbarlang, egy Kneipp-medence, szolárium és számos SPA kezelőfülke egészíti ki, ahol masszázsok és kozmetikai kezelések sokaságát élvezheti.

Az aktív pihenést kedvelők számára rendelkezésre áll egy 400 m²-es Health Club fitneszközpont, amely korszerű gépeket és fitnesz eszközöket, tapasztalt edzőket és kiváló csoportos órákat is kínál.