Észak-Magyarországon, Tokaj borvidékének közepén található egy történelmi kastély ahol mesebeli üdülésben lehet része. A Gróf Degenfeld Kastélyszálló **** csodálatos étteremmel és borozóval rendelkezik. A kiváló borok kóstolása mellett korlátlan szaunázás, szabadtéri medence és történelmi pincetúra is várja a vendégeket.

A szálláshelyről

A Gróf Degenfeld Kastélyszálló **** Tarcal területén található, egy gyönyörű szőlőültetvény közepén, a Tokaj-Hegyalja borvidék szívében. Az itt töltött idő tökéletes kikapcsolódást nyújt a nagyszerű borok, és a természetközeli pihenést kedvelők számára. A táj szépségével egyszerűen nem lehet betelni! Ha kirándulni támad kedve érdemes meglátogatnia a közelben található Miskolc városát (kb. 47 km) a Diósgyőri Várral és a híres Barlangfürdővel (52 km).

Hol fogok aludni?

Szállás csodálatosan berendezett Standard kétágyas szobában. A szobák felszereltsége: antik bútorok, luxus fürdőszoba káddal és hajszárítóval, TV, WiFi kapcsolat, széf, légkondicionáló és minibár. A szobából a parkra nyílik kilátás.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Solymosi Attila séf gondosan válogatott alapanyagokból varázsol finom ételeket a konyhában. A menüben megtalálhatók a hagyományos magyar ételek és különféle nemzetközileg ismert, tökéletesre hangolt fogások. Természetesen változatos, kiváló magyar borok kíséretében.

Hol kapcsolódhatok ki?

Képzeljen el egy szállodát, ahol órákat tölthet el pihenéssel a fényűző társalgóban vagy könyvtárban, úszhat a szabadtéri medencében, lazíthat a szaunában, étkezhet a minőségi étteremben és használhatja a kiváló konferencia létesítményeket.


SZ19000921 - Hotel

Gróf Degenfeld Kastélyszálló ****

Gróf Degenfeld Kastélyszálló ****

Terézia Kert 9. , Tarcal
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Degenfeld Bt. Cégjegyzékszám: 05-06-007194


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a fürdőtől
52 km
Busz megálló
2,4 km
Aquapark
11,7 km