Budapestet turistaként is látnia kell mindenkinek legalább egyszer. Szálljon meg a nevezetességek és a tömegközlekedési megállók közelében. Ráadásként egy csendes, békés környéken, a Corvin Hotel Budapest - Corvin szárny fényűzőbb, négycsillagos részén. Alkoholmentes üdvözlőitallal várják Önt, majd minden reggel elkészítik Önnek a bőséges reggelit, amely után a főváros felfedezése mégjobban indulhat.

A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon élveztük a budapesti Corvin Hotelben való tartózkodásunkat, a személyzet nagyon kedves és segítőkész, a háromágyas szobánk pedig tágas, tiszta és jól felszerelt volt. A hotel éttermében nagyon ízletes és bőséges reggelit kaptunk. A szálloda elhelyezkedése csodálatos, amely a város csendes részén található, ugyanakkor kifejezetten közel a tömegközlekedési megállókhoz akár legyen szó a metróról vagy a villamosról , így néhány perc alatt könnyedén elérhetőek Budapest legszebb helyei. Érdemes kipróbálni a hajókázást a Dunán vagy csak sétálni egyet a Margitszigeten. A magyar fővárosban finomabbnál finomabb és rendkívül széles gasztronómiai kínálattal találkoztunk.”

Zuzana Andělová - Ügyfélszolgálat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-8 2022

Tudta, hogy...?

A szálloda névválasztása Corvin Mátyáshoz fűződik, aki Magyarország legnépszerűbb királya volt. Számtalan magyar mese szól életéről és igazságosságáról. A szálloda megnyitója előtt Mátyás király rajzversenyt hirdettek a gyermekek számára. Számtalan szebbnél szebb rajz érkezett és a győztesek Szász Endrétől a híres magyar művésztől vehették át díjaikat. A szálloda falait a mai napig díszítik a gyerekek meseszép rajzai.

Egy másik érdekesség a szállodával kapcsolatban, amely szintén a neveket érinti - ezúttal az egyes épületrészek (szárnyak) neveit. Az épület két szárnya eredetileg két különálló szálloda volt. Miután egy tulajdonosuk lett, az egyik épületet a Corvin szárny névre keresztelték a már említett Mátyás királyról, a másik épületet pedig a Sissi szárnyra, a népszerű Erzsébet királynőről, akit Sissinek becéztek.


A szálláshelyről

A Corvin Hotel Budapest egy egyedülálló szálloda a magyar főváros központjában, három különböző típusú szállást ötvözve. A nemrég felújított négycsillagos Corvin szárny, a klasszikus eleganciájú Sissi szárny háromcsillagos besorolással, valamint néhány hosszútávú tartózkodásra kialakított apartman. A szálloda elhelyezkedése miatt minden a közelében lesz, legyen szó nevezetességekről, kellemes sétálóutcákról vagy bevásárlóközpontokról. A Nagykörút gyalogosan 5 perc alatt, a Duna 10 perc alatt, a Nemzeti Színház pedig körülbelül 15 perc alatt elérhető. Ha Budapest más részeit szeretné felfedezni, a szállodától 300 méterre tömegközlekedési megállók találhatók.

Hol fogok aludni?

Szállása a 42 teljesen légkondicionált szoba egyikében lesz. A szobák felszereltsége: LCD TV, WiFi csatlakozás, széf, telefon, mini hűtőszekrény és saját fürdőszoba zuhanyzóval és hajszárítóval.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda teraszos, csodás kilátást nyújtó éttermében minden reggel édes és sós ételeket tartalmazó, svédasztalos reggelit kínál. A nap további részében magyar és nemzetközi ételek közül választhat. A bárban modern, de mégis hangulatos légkörben kellemes időt tölthet el egy pohár alkoholos vagy alkoholmentes ital mellett.


SZ19000483

Corvin Hotel Budapest - Corvin Wing ****

Corvin Hotel Budapest - Corvin Wing ****

Angyal utca 31. , Budapest
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Corvin Hotel - ITH Kft. Cégjegyzékszám: 01-09-895398


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 15 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Kerékpárkölcsönző
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,8 km
Távolság a fürdőtől
2,4 km
Busz megálló
0,3 km