A Star City Hotel *** Budapest központjában, a Keleti pályaudvartól mindössze 550 méterre, a Városligettől pedig 500 méterre található. Minden látnivaló, étterem és gyógyfürdő könnyen megközelíthető innen. A modern szobák mellett, utalványunknak köszönhetően, a hotel svédasztalos reggelit és egy 12 év alatti gyermekek számára ingyenes szállást biztosít. A legkisebb vendégeket egy gyermeksarok is várja.

A szálláshelyről

A Star City Hotel Budapest *** kényelmes szállást kínál Budapest központjában. A Keleti pályaudvar (550 m) és a tömegközlekedési megállók közelében fekvő szálloda ideális kiindulópont a magyar főváros sokszínű szépségének felfedezéséhez. A közelben található a Városliget (500 m), amely többek között a Vajdahunyad várát, a Fővárosi Állat- és Növénykertet is magában foglalja. Szintén sétatávolságra van a csodás Hősök tere és a Szépművészeti múzeum is.

Budapest alatt több mint 120 termálforrás található, melyeket számos termálfürdő kihasznált az évszázadok során. A leghíresebbek a Széchenyi fürdő (1,9 km) és a Gellért fürdő (3,6 km).

Fedezze fel a klasszicista és szecesszionista műemléképületeket, és engedje, hogy magával ragadja a főváros egyedi hangulata. Budapest egyik leghíresebb épülete, a Szent István-bazilika 3 km-re található a szállodától. A bazilika kilátótornyából csodás rálátása lehet a nyüzsgő városra. Emellett mindenképpen látogasson el az Országház épületéhez (5,5 km), amely a világ egyik legszebb parlamentje.

Ha átsétál a Lánchídon (4,8 km), felfedezheti a város történelmi szívét a Budai várnegyeddel (6,3 km), benne a csodás Halászbástyával és a Magyar Nemzeti Galériával. Kivételes építészeti jelentősége miatt, a várnegyed felkerült az UNESCO műemléki listájára is.

A Duna közepén a található a béke egy csodálatos kis oázisa, a Margit-sziget (4 km). Parkjában akár egy egész napot el lehet tölteni, hiszen egy nyári színház és mozi, egy uszoda, egy japánkert és a Palatinus termálfürdő (6,7 km) is várja a látogatókat. Továbbá a szigeten 2 UNESCO világörökségi helyszín is található: a Zenélő szökőkút, amely világhírű zeneszámok kíséretében fényjátékot ad elő, valamint a szecessziós nyolcszögletű víztorony, amely jelenleg különböző képzőművészeti kiállításoknak ad otthont, és egy kis kávézó is található benne.

Hol fogok aludni?

Szállása egy Standard kétágyas, privát fürdőszobával felszerelt szobában lesz. A szoba felszereltséghez légkondicionáló, WiFi-kapcsolat, TV és hajszárító is tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A nap legfontosabb étkezése, a reggeli. Utalványunknak köszönhetően gazdag büféreggeliben lesz része.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A recepción kiságy kölcsönzésre is van lehetőség, és a szállodában egy gyereksarok is várja a kicsiket.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Kerékpárkölcsönzésre is van lehetőség, mellyel könnyen felfedezheti a főváros látnivalóit.


A szálloda NTAK száma; SZ19000100

Star City Hotel Budapest ***

Star City Hotel Budapest ***

István utca 14. , Budapest
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Mellow Mood Hungary Kft. Cégjegyzékszám: 0109873388


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
15 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás a Vásárlás menete menüpontban található információk szerint

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Gyerek sarok
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,2 km
Távolság a fürdőtől
2,6 km
Busz megálló
10 m