Élvezze a kikapcsolódást a gyógyfürdőben és a túrákat a gyönyörű Bajor-erdő vidékén. A szállást a 3*-os superior Hotel Rösslwirt biztosítja, kellemes légkörrel. A csomagunk bőséges helyi busz- és vonatközlekedést is tartalmazza.

A szálláshelyről

A Hotel Rösslwirt *** superior remek hely egy pihentető és egyben aktív pihenéshez a Bajor-erdő közepén, a Lam fürdővárosában. A közeli Aquapark Lamer Osserbad-ban (1,7 km) számtalan kikapcsolódási lehetőség várja, mint például úszó- és élménymedencék, szaunák és gőzfürdők. Látogassa meg a mesés Märchenschloß kastélyt (3 km) vagy a Bayerwald-Tierpark Lohberg-et (5 km) is ha itt jár. Az itt töltött idő a túrázni vágyóknak is kedvez, hiszen a környéket gyönyörű túraútvonalak tarkítják.

Hol fogok aludni?

A Hotel Rösslwirt *** superior több épületből áll, egymástól legfeljebb 250 m távolságra, a szálloda főépülete, melléképülete, nyaralója és vendégháza. Az épületben az aktuális kapacitásnak megfelelően helyezik el a vendégeket. Minden szoba elegáns berendezéssel rendelkezik, kényelmes ágyakkal, műholdas TV-vel, WiFi csatlakozással és saját, zuhanyzós vagy káddal ellátott fürdőszobával. Néhány szobában erkély vagy terasz is tartozik. A szálloda tágas apartmanokkal rendelkezik, külön hálószobával, nappalival és konyhasarokkal.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében csak a legjobb helyi alapanyagokból készítik el az ételeket. Indítsa a napot büféreggelivel, és válasszon a bajor vagy nemzetközi specialitásokból a nap folyamán. Az étteremben ízletes diétás fogásokat is késztenek. Ha igazán le vették a lábáról a helyi húscsemegék, hazautazás előtt álljon meg a családi hentesnél közvetlenül a szállodában.

Hol kapcsolódhatok ki?

Válasszon a számos masszázs, szépségápolási és relaxációs eljárás közül, melyeket a szállodában vehet igénybe. Pihenjen a tágas kertben, vagy próbálja ki a jóga- és meditációs órákat térítés ellenében.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szállodában hegyi kerékpárokat és elektromos kerékpárokat is bérelhet amivel még különlegesebb módon fedezheti fel a környéket.

Hotel Rösslwirt ***superior

Hotel Rösslwirt ***superior

Engelshütter Straße 1 , Lam
Németország

+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
12:00 - 18:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Háziállat térítés ellenében 7-15 € / éj (mérettől függően)
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Cseh nyelven beszélő alkalmazott
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,2 km
Távolság a fürdőtől
1 km
Busz megálló
0,2 km
Sípálya
13 km