Szeretne a trópusokon pihenni, de nem szívesen hagyná el Európát? Látogasson el a Berlin mellett található Tropical Islands Aquaparkba, ahol egy esőerdőben, vagy a Csendes-óceán déli részének homokos tengerpartján érezheti magát. Szálljon meg az elegáns szafari sátrak egyikében, kezdje a reggelt egy bőséges svédasztalos reggelivel, majd fedezze fel a hatalmas aquapark különböző részeit. A trópusi növényekkel és állatokkal teli környezetben sétálva és fürdőzve szinte hihetetlen, hogy Európában pihen.

A szálláshelyről

A Tropical Islands Aquapark Németországban található, Berlintől körülbelül 60 km-re. Ennek a trópusi paradicsomnak az építése 2003-ban kezdődött egy volt katonai hangárban, és ma már a legnagyobb ilyen jellegű üdülőhely Európában. A beltéri és kültéri területek együttesen több mint 10 000 m²-en kínálnak végtelen lehetőséget a szórakozásra. Az aquapark részét képezi a szabadtéri Amazonia kert, a vízi világ, a trópusi erdő, a trópusi falu, valamint a szaunavilág, valamint emellett rengeteg látnivaló, étterem és bár és egy bevásárló utca.

Ha a trópusi világ felfedezése után szeretne a Braniborland régióban kirándulni, ellátogathat a különleges élővilágáról ismert Wildpark Johannismühlebe (22 km), ahol medvéket, farkasokat, bölényeket és más helyi állatokat láthat. A kalandvágyóbbak a vadonban is megfigyelhetik az állatokat a - Nature Park Niederlausitzer Landrücken (32 km) vagy Nature Park Dahme-Heideseen (3,8 km) területén. Meglátogathatja továbbá Schlepzig történelmi faluját (11,8 km) és a műemlékvédelem alatt álló Baruther Glashütte (13,7 km) üvegfalut is.

Hol fogok aludni?

Szívesen töltene egy éjszakát közvetlenül a homokos tengerparton? Szálljon meg egy 2, vagy 4 személyes Safari sátorban az esőerdei táborban. A sátorban kényelmes matracokat talál, amelyeket sátoroszlopok választanak el egymástól, és természetesen pihepuha ágyneműt is kínálnak. A sátrak sétatávolságra vannak a mosdóktól és zuhanyzóktól, így nem kell aggódnia a kényelem miatt. Emellett a gyors WiFi-csatlakozás is elérhető.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A gasztronómiai kínálat igazán gazdag az aquaparkban. Az épületben 12 étterem, büfé és bár áll a vendégek rendelkezésére. Megkóstolhatja a szigetvilág vagy Délkelet-Ázsia ízeit is, illetve a tengerparti életérzést biztosító koktélok sem maradhatnak el.

Hol kapcsolódhatok ki?

Az aquaparkhoz kapcsolódó Amazonia kert 35 000 m²-es, és a jó hír az, hogy egész évben nyitva van. Ússzon a modern 530 és 390 m²-es medencékben és próbálja ki az olyan különböző vízi attrakciókat, mint például Németország leghosszabb sodrófolyója (250 m) vagy a hullámmedence a szörfözés gyakorlásához. A sportoláshoz vízi játszótér és strandjátszótér, a pihenéshez és napozáshoz pedig különféle napozóágyak állnak rendelkezésre. A szabadtéri terület 2500 fő befogadására alkalmas.

Az aquapark beltéri részében a Csendes-óceán déli részére utazhat. A Vízi világban a 200 méter hosszú homokos strandon pihenhet, lecsúszhat a 212, 143, 90 és 16 méter hosszú vízi csúszdákon vagy élvezheti a sordófolyó ringatását és a medencék relaxáló elemeit. A több mint 50 000 trópusi növény, valamint a gyönyörű pillangók, teknősök és más állatlakók egyedülálló hangulatot kölcsönöznek az egész helynek.

A szaunázás szerelmeseit egy 10 000 m²-es Szaunavilág várja majd. Mint a park más részei, ez is tematikusan megálmodott, így a Vishnu kőszauna, az Inipi gyógynövényes szaunakunyhó, a Gunung Mul sóbarlang, a Palaneri iszapkunyhó mind-mind más országokba repíti majd el. Az eukaliptusz gőzfürdő és az egyedülálló, 5 méter magas fa szauna is megér egy látogatást. Ha pedig szeretné magát megjutalmazni egy igazán kényeztető pihenéssel, választhat a masszázsok és kezelések széles választékából, beleértve az iszappakolásokat és bőrradírokat. Ha pedig a formáira szeretne vigyázni pihenése alatt is, meglátogathatja a modern fitneszközpontot is.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A Tropical Islands aquapark az egész családot várja, így természetesen vannak kifejezetten a gyermekek számára tervezett látnivalók is. Az óriási Tropino Club játszószobában a gyerekek a dzsungel ugrálóvárban szórakozhatnak, kalózhajó csatát játszhatnak, vagy beleugorhatnak a lufikkal teli medencébe. Az idősebb gyerekeknek Léghoki és számos videojátékgép áll rendelkezésre. Természetesen a Kraki Beach vízi játszótér is várja a pancsolni vágyókat, csúszdákkal, medencékkel, vízeséssel, vízágyúkkal és egyéb attrakciókkal.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az adrenalin élmények kedvelői akár kipróbálhatják az ejtőernyős ugrást is. De az egész család élvezheti együtt a minigolf pálya kihívásait.

Tropical Islands

Tropical Islands

Tropical Islands Allee 1 , Krausnick
Németország

A szálláshely üzemeltetője:
Travelcircus GmbH Cégjegyzékszám: HRB155182B


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
ingyenes a bejáratnál / P1, P2, P3 parkolókban fizetős

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
5 km
Távolság a tótól
10,6 km
Busz megálló
3,6 km
Aquapark
0 m

Utazási tippek

Dahme-Heideseen Natúrpark

Dahme-Heideseen Natúrpark Utazási tipp

Berlin délkeleti részének szívében található az egyedülálló Dahme-Heideseen Natúrpark. A jégkorszak és a helyi emberek beavatkozása olyan változatos tájat hozott létre, amelyben a víz fontos szerepet játszik. Itt több mint 100 tavat számolhat meg, forrásokat láthat, és kisebb és nagyobb folyók mentén sétálhat. A dombos tájat völgyek és időnként egy-egy kisváros tarkítja. Ezt az értékes területet gyalog, csónakkal vagy kerékpárral is felfedezheti.

Mit érdemes megnézni a Dahme-Heideseen Natúrparkban?

  • Groß Schauener See tó
  • Motzener See
  • Látogatóközpont interaktív kiállítással
  • Molkerei üveggyár
  • Halászati múzeum
További információ
Baruther Glashütte Múzeumfalu
Baruther Glashütte Múzeumfalu
Schlepzig a Spree-erdőben
Schlepzig a Spree-erdőben
Johannismühle Vadaspark
Johannismühle Vadaspark