Harry Potter mágikus világa, ezúttal Münchenben várja! Látogasson el a csodálatos kiállításra és legyen Ön is egy kis időre a varázsvilág tagja, miközben megismerheti a filmes kulisszatitkokat is. Mugliknak és varázslóknak egyaránt mágikus élményekben lesz része. Ráadásul a kiállítás megtekintésének élményét egy a kényelmes, modern szállás és remek büféreggeli teszi egészen tökéletessé.

Harry Potter kiállítás

Különösen szórakoztató kaland várja Önt is a Harry Potter kiállításon, amit a fiatal mágus varázslatos világának szenteltek. A kiállítás bepillantást enged a film kulisszái mögé, ami során közelről csodálhatja meg a forgatás díszleteit és kellékeit, és elámulhat az interaktív bemutatókon.

Készüljön fel arra, hogy 1,5-2 órát kell majd szánnia a kiállításra, és a varázslatos hangulatban való elmerülésre. Lessen be a lépcső alatti gardróbba és Hagrid kunyhójába, főzzön bájitalokat, húzzon ki egy mandragórát a cseréőből és tanuljon meg egy új varázslatot. Az élményt különböző szórakoztató kihívások teszik teljessé, amelyekkel értékes pontokat szerezhet a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában.


A szálláshelyről

A Hotel Moxy München Messe a németországi München csendes részén, a városközponttól mintegy 8 km-re található. Tartózkodása alatt felfedezheti a környék kirándulóhelyeit és természeti szépségeit, de a történelmi látnivalókat és a nagyváros nyüzsgő belvárosát is könnyen elérhető közelségben találja majd.

A szállodából meglátogathatja a Speichersee Ismaning (12,6 km) tavat, amely úszásra ugyan nem alkalmas, azonban a védett terület számos vízimadár- és egyéb állatfajnak ad otthont. Csak egy rövid autóútra található a Golfpark München Aschheim (6 km) golfpálya és a Drive In Autokino München Aschheim (3,5 km) autós mozi is.

Ha pedig városnézésre indul, ne hagyja ki a gótikus Miasszonyunk templom (11 km), a Marienplatz tér (10,6 km), a Szent Péter-templom (11,5 km), vagy a Nymphenburgi kastély (20,1 km) felkeresését. Az olyan újabb műemlékekre is érdemes időt szakítania, mint a világ legnagyobb műszaki múzeuma, a Deutsches Museum (9,1 km), az Olimpiai Stadion (15,1 km), a BMW Welt kiállítási központ (14,8 km), vagy a Pinakothek der Moderne (10,3 km).

Hol fogok aludni?

Szállását egy modern, 18 m²-es Moxy Queen Sleeper szobában foglalhatja el, amiben kényelmes franciaágy, síkképernyős TV, kis íróasztal és vasalókészlet található. A privát fürdőszoba pedig hajszárítóval is rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az egész nap nyitva tartó Moxy Bar reggel bőséges büféreggelivel, napközben különböző harapnivalókkal, este pedig koktélokkal és az italok széles választékával várja a szálloda vendégeit.

Moxy Munich Messe ****

Moxy Munich Messe ****

Otto-Hahn-Straße 21 , Aschheim
Németország

A szálláshely üzemeltetője:
Travelcircus GmbH Cégjegyzékszám: HRB155182B


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
35 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 10 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Fitness
Konferencia terem
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
3,6 km
Busz megálló
40 m
Aquapark
25,1 km
Sípálya
22,1 km

Utazási tippek

München

München Utazási tipp

A bajorországi nyaralás során nem szabad kihagyni az állam fővárosát - München, amely Berlin és Hamburg után Németország legnagyobb városa. A város gazdag történelme a 8. századig nyúlik vissza, a 16. század óta pedig Bajorország központja, ahol ma is számos templomot, klasszikus épületet és az Olimpiai Stadiont csodálhatjuk meg. Egyszóval olyan helyek, amelyek számos történelmi pillanat színhelyei voltak.

Müncheni Múzeumok
Müncheni Múzeumok
BMW Múzeum - München
BMW Múzeum - München