Fedezze fel Toszkána szépségeit - a természeti csodákat, az ízletes ételeket és a kiváló borokat. A Cignella Wine Resort Luxury Apartments and Villas gyönyörá szállást kínál tágas apartmanokban 4-6 fő részére, teljesen felszerelt konyhával és terasszal. A szálláshoz tartozó hatalmas kertben szabadtéri medencét is talál.

A szálláshelyről

A Cignella Wine Resort Luxury Apartments and Villas a termékeny toszkán vidéken található, tele szőlőültetvényekkel és végtelen legelőkkel. Eredetileg az üdülőhely területén egy nagy gazdaság működött, amelyet később felújítottak, és most luxusszállást kínálnak a területén, Olaszország szívében. Az rekonstrukció során a tetőket és a gerendákat úgy állították helyre, hogy az épületek hagyományos jellege megmaradt. Üdülése során saját szemével is megtekintheti Toszkána híres látnivalóit és szépségeit. Járja be a reneszánsz városokat, Firenzét (100 km) vagy Pienzát (13 km), vagy a középkori Sienat (60 km). A környező borvidékek, Montepulciano, Montalcino és Chianti világhírű borokat állítanak elő, valamint kiváló olívaolajokat és sajtokat is készítenek itt. Népszerű turisztikai célpont a Trasimeno-tó (35 km) is, számos szigettel és az Isola Polvese természetvédelmi területtel.

Hol fogok aludni?

Szállás luxus apartmanban, amelynek kialakítása tökéletesen ötvözi a modern interiőrt és a hagyományos toszkán stílust. Minden apartmanban tágas hálószobák, saját fürdőszoba és felszerelt konyhasarok található mosogatógéppel, mikrohullámú sütővel, hűtőszekrénnyel-fagyasztóval, elektromos vízforralóval és kávéfőzővel. Az Ön kényelme érdekében légkondicionáló, WiFi kapcsolat, műholdas TV DVD-vel, mosógép és vasaló is rendelkezésre áll. A kikapcsolódás pillanatait a bútorozott "teraszon" való sütkérezés teheti még tökéletesebbé.

  • A Classic 4 ágyas apartmanok (Cipresso, Quercia és Pino) két külön hálószobával és két fürdőszobával rendelkeznek.
  • A Superior 4 ágyas apartmanok (Azzurro, Basilico és Rosmarino) két külön hálószobával és fürdőszobával rendelkeznek.
  • A 6 ágyas apartmanok (Olivo, Cielo, Salvia, Pesca és Limone) igazán tágasak. Összesen 3 külön hálószobát és 3 fürdőszobát kínálnak.

Hol kapcsolódhatok ki?

A nyári szezonban biztosan értékelni fogja a szabadtéri medencét napozóágyakkal a csodás gondozott kertben.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Gyermekes családok számára gyermekágy, szék, edények és egyéb kiegészítők kérésre rendelkezésre állnak. Gyermekfelügyelet felár ellenében kérhető.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A segítőkész személyzet a legszebb helyeket ajánlja majd önnek, amelyeket nem érdemes kihagyni. Kérjen tőlük bátran tanácsot a legjobb helyi éttermek, programlehetőségek (pl: szarvasgomba keresés, sajtfarm látogatás, borkóstolók) felől.

Cignella Wine Resort Luxury Apartments and Villas

Cignella Wine Resort Luxury Apartments and Villas

Strada Provinciale Dei Renelli (SP57) , Trequanda, Siena
Olaszország

A szálláshely üzemeltetője:
CIGNELLA S.R.L. Cégjegyzékszám: 01153880529


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
50 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások
Hajszárító
Kültéri medence