Látogasson el a gyönyörű Olaszországba! Szálljon meg a festői Bibionéban a Hotel Olimpia ***-ban, ahol a szálloda privát homokos strandja, egy tetőterasz szabadtéri medencével, valamint bőséges reggeli vagy félpanziós ellátás várja a vendégeket. Kellemes bónusz az Europacard kártya, amely tele van érdekes kedvezményekkel.

A szálláshelyről

A Hotel Olimpia *** az olaszországi Bibione üdülőhelyen, a mesés Veneto régióban található. A szálloda privát stranddal rendelkezik, amely kb. 150 m-re található, és nem lesz messze a népszerű helyi látványosságtól sem - a Bibione Thermae (1,9 km), ahol a termálmedencékben és szaunákban pihenhet. Gyermekekkel a közeli Adriatico lunapark (1,4 km) várja.

Tegyen kirándulást a közeli Portogruaro (28,7 km) városába, ahol számos múzeumot és a Sant'Andrea katedrálist találja olasz festők értékes műalkotásaival és a Madonna di Fatima kegyhelyével, amely az első ilyen jellegű kegyhely Olaszországban. Érdemes meglátogatni Cinto Caomaggiore (35,1 km), Concordia Sagittaria (28,4 km) és Cordovado (33,4 km) városokat is, amelyek mindegyike gazdag történelmi emlékekkel varázsolja el az ide látogatókat.

A természeti szépségeket a Marano öbölben található Reserve Foci dello Stella (32,7 km) természetvédelmi területén csodálhatjuk meg. A terület többek között számos vízimadárfaj költőhelyeként ismert, amely teljesen leveszi majd a lábáról a sós mocsarak egyedülálló jellegével. Ezen kívül számos hagyományos épületet is megtekinthet a környéken, amelyek hozzájárulnak a terület érdekes hangulatához.

Strandok és tengerpart

A szálloda privát strandja mindössze 2 perces sétára található. Széles, tiszta homokos strandon élvezheti a kikapcsolódást, amely a víz fokozatos mélyülésének köszönhetően alkalmas felnőttek és gyermekek számára egyaránt. A napozóágyak és napernyők az Ön kényelmét szolgálják, amelyek a szabad férőhelyek függvényében a szálloda vendégei számára ingyenesek.

A strand mintegy 8 km hosszan húzódik a part mentén, így bármelyik irányba is indul, mindig talál egy remek helyet a fürdőzéshez. A helyi strandok ráadásul elnyerték a kék zászlót a környezet tisztaságáért. Ha négylábú kedvencével nyaral, látogasson el a La spiaggia di Pluto (1 km), a környék legnagyobb és legszebb kutyás strandjára.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmes erkélyes Classic szobában lesz. Minden szobához privát zuhanyzós fürdőszoba, franciaágy, íróasztal, tárolószekrények, TV és WiFi kapcsolat tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A modern, felújított, elegáns belső térrel rendelkező étteremben a regionális konyha finomságait kínálják a vendégeknek. A szálloda kávézója, a Cafè Olimpia üdítő és alkoholos italok széles választékával, illatos kávéval és remek harapnivalókkal várja a látogatókat.

Hol kapcsolódhatok ki?

Élvezze a jól megérdemelt pihenést és egy jó adag napsütést a tetőtéri teraszon, ahol napozóágyon és napernyőn pihenhet és szívhatja magába a nap sugarait.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda előtti strandon animációs programok szórakoztatják a legkisebbeket. A szálloda éttermében pedig etetőszék és cumisüveg-melegítő áll rendelkezésre.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda Pet Friendly Facility címkével büszkélkedhet, ahol a négylábú kedvencek számára vizes- és etetőtálak, valamint kutyaágyak állnak rendelkezésre.

Hotel Olimpia ***

Hotel Olimpia ***

Corso del Sole 102 , Bibione
Olaszország

A szálláshely üzemeltetője:
EURO GESTIONI S.p.A. Cégjegyzékszám: 00880040274


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
20 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes - szabad helyek függvényében

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Kerékpárkölcsönző
Minibár
Hajszárító
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,7 km
Távolság a tengertől
0,3 km
Busz megálló
0,6 km
Aquapark
9,2 km

Utazási tippek

Bibione

Bibione Utazási tipp

A mintegy 3000 lakosú Bibione tengerparti üdülőhely a turisták egyik legnépszerűbb célpontja Olaszországban. A 8 km hosszú strand alkalmas fürdésre, vízi sportok kipróbálására, ha pedig egy pillanatra megunná a vízi kalandokat, akkor a szárazföldön ellátogathat a piacra vagy meghódíthatja a világítótornyot is. A város további látnivalói közé tartozik a termálfürdő és a vidámpark is, amely az egész család számára kínál látnivalókat. Az éjszakai élet kedvelői számára a városközpontban diszkók és bárok, a Bibione Spiaggia területén pedig bevásárló sétány várja a látogatókat.

Portogruaro
Portogruaro
Aquasplash Aquapark
Aquasplash Aquapark
Bibione Thermae termálfürdő
Bibione Thermae termálfürdő