Szálljon meg a Veneto Suite Rome ***-ban, és fedezze fel a csodás nevezetességeit. A szállás remek elhelyezkedésének köszönhetően könnyen eléri majd az olyan látnivalókat mint a Trevi-kút. A városnézés mellett számíthat a szállás gyönyörű, modern szobáira és az ízletes reggeli csomagra is.

A szálláshelyről

A Veneto Suite Rome *** modern szállást kínál Róma központjában, mindössze néhány perc sétára a Római Operától és számos múzeumtól. De a többi világhírű látnivaló is könnyen elérhető tömegközlekedéssel vagy akár gyalogosan is.

A római látogatás során nem szabad kihagyni az olyan jelentős műemlékeket sem, mint a Colosseum (2,3 km), a Trevi-kút (1,1 km), a Szt. Péter-bazilika (3,4 m), a Pantheon (1,8 km), a Forum Romanum (2 km), a Spanyol lépcső (1,3 km) vagy a barokk Piazza Navona (2,1 km).

A szállás közelében található a pezsgő Piazza del Risorgimento (3,5 km), az olasz carbonarók lovas szobrával, és csupán rövid sétára a Vatikán falai és a Vatikáni Múzeum (3,9 km) is megtekinthetőek. A világ egyik legnagyobb művészeti gyűjteményével rendelkező hatalmas palotakomplexum nevezetességei közül is kiemelkedik Sixtus-kápolna, az Egyiptomi és az Etruszk Múzeum.

Egy római vakáció során érdemes még ellátogatni a Campo de' Fiori (2,5 km) gyümölcs-, zöldség- és virágpiacra és a Gianicolo (4 km) tetejére is, ahonnan egyedülálló kilátás nyílik a városra. És mivel Róma a divat egyik fővárosa is, ne hagyja ki a Via Cola Di Rienzo (3 km) bevásárló sugárutat sem.

Hol fogok aludni?

Szállását egy kényelmes, modern, elegánsan berendezett, kétágyas Classic szobában foglalhatja el. Minden szobához zuhanyzóval felszerelt privát fürdőszoba tartozik, és a légkondicionálás is rendelkezésre áll. A szobában ezenkívül franciaágy, íróasztal, kávé- és teáskészlet, valamint egy kis hűtőszekrény található. Természetesen a WiFi kapcsolatot sem kell majd hiányolnia.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Reggel a friss, illatos péksüteményeket tartalmazó reggeli csomagot közvetlenül a szobájába szállítják. Ráadásul a nagyszerű elhelyezkedésnek köszönhetően számos közeli kávézó és étterem közül válogathat.

Veneto Suite Rome ***

Veneto Suite Rome ***

Via Lucullo 7 , Rome
Olaszország

A szálláshely üzemeltetője:
Better Bookings Ltd Cégjegyzékszám: 10720746


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00 - 21:00
Kijelentkezés
8:00 - 10:00
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
A parkolás a közeli nyilvános és fizetős parkolókban lehetséges.

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,5 km
Távolság a tengertől
36,4 km
Busz megálló
80 m
Aquapark
15,1 km

Utazási tippek

Római Colosseum

Római Colosseum Utazási tipp

A Colosseum (olaszul Colosseo) Róma leghíresebb műemléke és a világ egyik legikonikusabb épülete. A Római Birodalom legnagyobb amfiteátrumának építése Kr. u. 72-ben, Vespasianus császár uralkodása alatt kezdődött, Néró császár egykori palotájának helyén. A Colosseum legnagyobb dicsőségét a megnyitását követő időszakban élte, amikor az amfiteátrum gladiátorviadalok, nyilvános fesztiválok, vad viadalok és színházi események színhelye lett. A nézőtér befogadóképessége 50 000 néző volt.

Az utolsó gladiátorviadalokra i.sz. 520 körül került sor az arénában. Ezt követően a Colosseum többször is megváltoztatta rendeltetését - az évszázadok során erődként, műhelyként, vagy temetőként használták. A középkorban egy közeli kolostornak adott otthont, később pedig építőanyag-forrás lett különböző paloták, a Szent Péter-bazilika és más reneszánsz épületek építéséhez. Története során a Colosseum földrengések következtében többször is súlyosan megrongálódott.

Az építmény kora és a földrengések miatt a Colosseum eredeti formájának csak körülbelül egyharmada maradt meg. Ennek ellenére a monumentális épület, számos jól megőrzött részlettel várja, különösen a földalatti részen. Ma a Colosseum a világ egyik leglátogatottabb műemléke, és 2007-ben a világ 7 új csodája közé választották.

A római Colosseum az év minden napján látogatható, kivéve január 1-jén és december 25-én.

További információ
Szent Péter bazilika a Vatikánban
Szent Péter bazilika a Vatikánban
Trevi-kút
Trevi-kút
Forum Romanum
Forum Romanum