Hogy mi vár Önre Tirol olaszországi részén? Lenyűgöző hegycsúcsok, varázslatos szurdokok, alpesi legelők és barátságos hegyi kunyhók! Mindezt könnyen felfedezheti, ha a Tenne Lodges ***** szállodát választja szállásául. A csodás elhelyezkedés mellett, számíthat az 5 csillagos szálloda ízletes félpanziós ellátására valamint a luxus wellnessrészleg medencéire és szaunáira is.

Tudtad, hogy...?

A Hotel Tenne Lodges ***** kiváló értékelésekkel büszkélkedhet az olyan weboldalakon, mint a Tripadvisor és a Holidaycheck. A vendégek leginkább a modern építészeti megoldásokat, a barátságos kiszolgálást, a fantasztikus konyhát és a hangulatos gyógyfürdőt dicsérik. Nem csoda, hogy a szálloda elnyerte a Travellers' Choice Award díjat.


A szálláshelyről

A Hotel Tenne Lodges ***** Dél-Tirolban, Racines (németül Ratschings) településén fogadja vendégeit. A régió varázslatos vidékét impozáns hegycsúcsok, zöld alpesi rétek, tiszta folyók és tavak díszítik. Az utazókra csodás túrák, végtelen kerékpárutak, télen pedig tökéletesen karbantartott sípályák várnak.

A környék népszerű célpontjai közül is kiemelkedik a Gilfenklamm márványszurdok (7,3 km) és gyönyörű vízesései. Mindenképpen ejtse útba ezt a látványosságot, mikor felfedezi a Stubai-Alpok túraútvonalait. Olyan hegyi hüttéket is útba ejthet, mint a Kalcheralm (8,5 km) vagy a Rinneralm (6,8 km). A csodás kunyhókban megkóstolhatja a hagyományos dél-tiroli specialitásokat. Ha a természet helyett a városnézés kelti fel az érdeklődését, látogasson el Sterzing (12,6 km) városába és szívja magába a történelmi központ középkori hangulatát, majd látogasson el a Zwölferturm toronyba vagy a városi múzeumba.

Racines környékén számos nagyszerű síterep is található, amelyek különböző nehézségi szintű pályákkal és modern létesítményekkel várják a látogatókat. A legközelebbi a Racines Giovo síterep (450 m), de nem bánja meg azt, sem ha kicsit messzebbre utazik és a Sterzing közelében található Monte Cavallo (14,5 km) vagy a Val Ridanna (14,6 km) havas lejtőit választja.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A stílusos restaurant Gourmetstube-ban a legfrissebb, helyi alapanyagokból készült dél-tiroli specialitásokat fogyaszthatja el. A szobában is készíthet valami finomat, ahol egy konyhasarok áll rendelkezésre, főzőlappal, hűtőszekrénnyel és kávéfőzővel.

Ezután élvezze a kreatív koktélokat és a finom borokat a hangulatos bárban, míg az exkluzív borospince igazi kincseket tartogat a borkedvelők számára. A válogatott szivarokat és finom szeszes italokat kínáló fumoir is található - az ínyencek igazi örömére.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda luxus wellnessrészlege a kikapcsolódás igazi oázisának számít, ahol a következők várják:

  • Beltéri fűtött úszómedence, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a közeli hegycsúcsokra
  • Szaunavilág: finn szauna, bioszauna, gőzfürdő
  • Napozóterasz, relaxációs zóna és vitalitásbár
  • Masszázsok és wellness kezelések széles választéka
  • Modernül felszerelt fitneszterem
Tenne Lodges *****

Tenne Lodges *****

Bichl 51 , Ratschings
Olaszország

A szálláshely üzemeltetője:
Travelcircus GmbH Cégjegyzékszám: HRB155182B


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
30 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Kerékpártároló
Sítároló
Fitness
Minibár
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,7 km
Busz megálló
0,2 km
Sípálya
100 m

Utazási tippek

Zillertal-Alpok

Zillertal-Alpok Utazási tipp

A Zillertal-Alpok az aktív pihenés paradicsoma. A környék számtalan tevékenységet kínál - a golfozástól, a tenisztől, a kerékpározástól és a bobozástól a nyári fürdőzésig. A Zillertal régió mindenekelőtt több mint 1000 km kijelölt, különböző nehézségű túraútvonalat kínál. Túrázhat a dombok mentén, vagy választhatja a nagyobb kihívást jelentő körtúrákat is. A túrázás után pihenhet a régióban található számos élményfürdő egyikében is.

További információ