Legyen része egy kellemes pihenésben az Alacsony-Tátrában, Liptószentmiklós közelében. A Troika Panzió ideális szállás a túrázás, kerékpározás és síelés szerelmeseinek. A csomagunk az üdvözlő boron, reggelin és szaunabelépőn túl Liptó Régió Kártyát is tartalmaz, amellyel számtalan kedvezményben lehet része.

A szálláshelyről

A Troika Panzió az Alacsony-Tátra egy nagyon csendes részén található, barátságos személyzettel. A szálláshely mindössze egy rövid sétára fekszik a helyi lejtőktől és néhány méterre a gyönyörű Demänovská völgy bejáratától. A síbusz megállója is mindössze 300 m-re található. A Szentmáriai-víztározó és az Aquapark Tatralandia is elérhető közelségben lesz Öntől, mindkettő mindössze 11 km-re fekszik a vendégháztól.

Hol fogok aludni?

A Standard szobák hangulatosan berendezettek, fából készült bútorokkal, műholdas TV-vel, privát fürdőszobával, zuhanyzóval és WC-vel rendelkeznek. Lehetőség van 1-2 pótágy elhelyezésére a szobában, így ez a szoba akár 4 fő részére is alkalmas lehet.

Az apartmanok akár 6 fő elhelyezésére is alkalmasak 3 fix ágyon és 3 pótágyon, így nem kell aggódnia a helyhiány miatt még nagyobb létszám esetén sem. A felszereltséghez műholdas TV és privát fürdőszoba tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Minden reggel svédasztalos reggelivel indíthatja a napot, ahol sonkák, kolbászok, sajtok, kenhető ételek, zöldségek és gyümölcsök, valamint édes müzli választéka várja. Látogassa meg a panzió bárját is, ahol hideg és meleg italok, koktélok vagy bárételek széles kínálatából választhat.

Hol kapcsolódhatok ki?

A panzió újdonsága a finn szauna, mely után télen akár a hóban is hűsölhet egyet.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Látogasson el a közösségi térbe is, ahol társasjátékot, dartsot és audio/video készletet, DVD lejátszót, kivetítőt, vetítővászont is talál. Kellemes időben pedig sütögethet a grill teraszon.

Penzión Troika

Penzión Troika

Pavčina Lehota 5 , Pavčina Lehota
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
World travel sk s.r.o. Cégjegyzékszám: 52160696


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
8 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Szauna
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a tótól
10 km
Busz megálló
1,2 km
Aquapark
12 km
Sípálya
1,3 km
Sífutás
9 km