Próbálja ki az autentikus sörfürdőzést Szlovákiában! Lazítson a fakádban, kóstolja meg a csapolt Bernard sört, relaxáljon a pihenőágyon, majd élvezze a finom vacsorát. Mindezt a Szentmáriai-víztározóra való csodaszép kilátással.

A Bernard sörfürdő relaxációs kezelése két részből áll. Először is fürdőzhet fából készült dupla kádban, amelyet, mint a neve is mutatja, két személy számára terveztek. Ezt követi a fürdés utáni lazítás a pihenőágyon. Minden szakasz 30 percig tart, és mindeközben korlátlanul fogyaszthat a csapolt Bernard sörből.

Miért olyan nagyszerű a sörfürdő? A sörélesztő számos jótékony anyagot (B-vitamin, fehérjék, szénhidrátok) tartalmaz, amelyek erősítik az immunitást, és jót tesznek a hajnak és a körmöknek. Ezenkívül a fürdő aktiválja a vérkeringést, és így pozitív hatással van az érrendszerre. A test és lélek ellazulásának köszönhetően a stressz oldódik és a test harmonizálódik.

A kezelést követően a Bernard Pub étteremben 50 €/fő értékű kreditnek köszönhetően fantasztikus vacsorában lehet része. Mit szólna egy kis hagyományos szlovák juhtúróhoz, liptói belsőséggel, vagy egy könnyedebb salátához mézben sült kacsamellel?