Éljen át egy szokatlan tartózkodást a szlovákiai Liptó régióban! Vonuljanak el kedvesével a Bungalow & Tinyhouseba, ahol gazdag reggeli kosárral üdvözlik ébredéskor a régióbeli gazdáktól származó élelmiszerekkel. Szakadjon ki a mindennapok mókuskerekéből, és lazítson egyet a szaunában vagy a medencében.

A szálláshelyről

A Bungalov & Tinyhouse na liptovskom vidieku Liptószentmárton (Liptovske Matiašovce) közelében található, Szlovákia gyönyörű Liptó régiójában, amely egész évben tökéletes hely a kikapcsolódáshoz. Akár egy romantikus elvonulást tervez kedvesével, akár kirándulni szeretne a környéken, kiváló választás. Számos fürdő, a kiránduló útvonal vagy sípálya is várja az ide látogatókat.

Nyáron a Szentmáriai víztározó (Liptovská Mara) gátra látogathat el, amely csodálatos fürdőzést és izgalmas élményeket ígér. Emellett remek kerékpárutak mentén is felfedezheti Liptó természeti értékeit. Rosszidő esetén sem kell lemondenia a csobbanásról, azAquapark Tatralandia-ban, Közép-Európa legnagyobb vízi szórakoztató komplexumában is megmártózhat.

Ha felfedezésre vágyik, látogasson el a Havránok régészeti központjába, ahol egy kelta erődítményt fedezhet fel az i. e. 1. századból, vagy a Archaeopark Liptoviaba, amely interaktív skanzen múzeumként szolgál. Érdemes meglátogatni Farkasd (Vlkolínec) faluját is, amely az UNESCO Világörökség része paraszti házai miatt.

A Kvačianska-völgyi természetvédelmi terület vagy a gyönyörű Polovnický-vízesés kirándulásra invitálja a természetbe. De megmászhatja az Alacsony-Tátra legmagasabb csúcsát is - a Chopokot. A téli hónapokban több síközpont közelségét élvezheti. A szállástól kb. 18 km-re található Ski centrum Demänová 2 sípályával, kipróbálhatja a Ski Opalisko-t, vagy a Ski centrum Žiar-Dolinky-t is.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Reggel gazdag reggeli kosárral indul a nap sós vagy édes változatban, tele helyi gazdák és termelők helyi termékeivel. Így pihenése során megkóstolhatja a régió legjobb ízeit.

Hol kapcsolódhatok ki?

A kellemes kikapcsolódáshoz használhatja a kültéri finn szaunát, nyáron pedig a medencében frissülhet fel.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebbek biztosan élvezni fogják a gyerekeknek fenntartott trambulint.

Bungalov & Tinyhouse na liptovskom vidieku

Bungalov & Tinyhouse na liptovskom vidieku

Liptovské Matiašovce , Liptovské Matiašovce
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
MGD group s. r. o. Cégjegyzékszám: 54583101


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
10 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Szauna
Minibár
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,6 km
Távolság a tótól
4,4 km
Busz megálló
0,6 km
Aquapark
8,4 km
Sípálya
17,1 km
Sífutás
15,7 km

Utazási tippek

Prószéki-völgy

Prószéki-völgy Utazási tipp

A Kócs-hegység (szlovákul: Chočské vrchy) közelében a hegyek megmászása mellett, Szlovákia legnépszerűbb völgyében is sétálhat. A Prószéki-völgyben (szlovákul: Prosiecka dolina) már a Prószék község közelében található bejáratnál álló magas sziklafalak is lenyűgözik. A két sziklafal kiérdemelte a Vrata (kapu) nevet. Miután áthalad a Vratán, kövesse a kék túraútvonalat a 3,5 km hosszúságú ösvényen, és élvezze a vízesések, az égbe nyúló sziklafalak csodás látványát.

Kobyliny kilátó
Kobyliny kilátó
Kvacsányi-völgy
Kvacsányi-völgy
MaraFun park
MaraFun park