Az Adak Panzió a szlovákiai Kis-Fatra Nemzeti Park peremén található. A vendégháztól 1,5 km-re található a csodaszép Párnická-tó, és számos túraútvonalon tudja felfedezni a környező lélegzetelállító szépségű természetet. Emellett 13 km-re a legközelebbi síterep, ahová kedvezményesen juthat el. A csomag tartalmazza a félpanziós ellátást is. A családosok örömére, a 10 éven aluli gyermek ingyenesen szállhat meg, és felejthetetlen élményeket gyűjthetnek a panzió játszósarkában is.

A szálláshelyről

Az Adak Panzió a szlovákiai Párnica községben található, a Kis-Fátra Nemzeti Park határában. Fedezze fel ennek a csodás túrahelynek a szépségét. Akár a füves hegygerincek mentén szeret sétálni, akár a kihívást jelentő hegyvidéki túrázást kedveli, felejthetetlen élményekkel teli aktív pihenésben lehet része.

A Kis-Fátra egyik leghíresebb látnivalója a keskeny Jánošík-lyuk szurdok (15 km), amelyben gyaloghidakon és létrákon haladhat a patak medre felett. Látogatásakor meghódíthatja a Kis-Fátra legmagasabb csúcsát is - a Velký Kriváň-t (19 km) vagy akár a szomszédos Chleb (17 km) és Poludný grúň (13 km) csúcsokat. A környék további látnivalói közé tartozik a Likava vára (24 km), Orava vára (18 km) és a Vlkolínec szanatórium (30 km), amely az UNESCO műemléklistájára is felkerült.

A Kis-fátra régiója télen is kedvelt turisztikai célpont. A legközelebbi síközpont a Malá Lučivná mindössze 3 km-re található a panziótól. Emellett érdemes ellátogatni a Kubínska hoľa (18 km) vagy Vrátna Dolina (19 km) síközpontokba is akár.

Hol fogok aludni?

Szállása egy pótágyazható kétágyas szobában vagy háromágyas szobában lesz. Mindkét szobatípus privát fürdőszobával rendelkezik. A szobák felszereltségéhez TV és temészetesen WiFi hozzáférés is tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A panzió éttermében minden reggel büféreggelit fogyaszthat (alacsony foglaltság esetén a reggelit felszolgálják). Este háromfogásos vacsorát fogyaszthat, amely levesből, főételből és desszertből áll.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legfiatalabb vendégek számára egy gyerek játszósarok is rendelkezésre áll.

Penzion Adak

Penzion Adak

Párnica 370 , Párnica
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
P & M ROYAL s.r.o. Cégjegyzékszám: 51130475


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
10 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Sítároló

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
9,8 km
Busz megálló
0,7 km
Aquapark
8,6 km
Sípálya
10 km