Fedezze fel a mesés Magas-Tátrát, amely Szlovákia egyik legnépszerűbb turisztikai célpontja. Maradjon a hegyek szívében található Alsótátrafüreden és élvezze Szlovákia legmagasabb hegyvonulata által kínált lehetőségeket. A Srnka Apartman elhelyezkedésének köszönhetően közel van számos vonzó kirándulási célponthoz, így ellátogathat a híres Csorba-tóhoz, vagy felfedezheti Poprád városát is. Ráadásul az utalványunknak köszönhetően az Aqua City Poprad aquapark belépőjéből 20% kedvezményben részesül..

A szálláshelyről

Az Srnka Apartman a népszerű szlovák üdülőtelepülésen, Alsótátrafüreden található, közvetlenül a Magas-Tátra szívében. A szállás ablakából közvetlenül a fenséges hegycsúcsok és a sűrű erdők látványában gyönyörködhet. Az apartman elhelyezkedésének köszönhetően könnyen ellátogathat a környék híres turisztikai célpontjaihoz.

A legszebb és legmagasabb szlovákiai hegyekben tett barangolásai során ne hagyja ki a lenyűgöző Csorba-tó (23 km) meglátogatását sem, ahol nyáron kellemes kirándulásokban lehet része, télen pedig tökéletes feltételeket biztosít a téli sportokhoz. Akár kerékpárral, akár gyalogosan szeretné felfedezni a vidéket, csábító célpont lehet például a Hosszú-tavi menedékház (10,4 km), a Kő-pataki-tó (10,5 km) vagy a Nagyszalóki-csúcshoz (9,4 km) vezető túra.

Ha Ön a téli sportok szerelmese, akkor nem tudja elképzelni a telet síelés nélkül, így jó hír lehet, hogy az apartman közelében olyan neves síközpontokat fedezhet fel, mint Starý Smokovec - Jakubkova Lúka (3 km), a Tátralomnici (5,7 km) vagy a Csorbatavi síközpontok (19 km). A kezdő síelőknek sem kell messzire menniük, mivel a Pod Lesom síközpont közvetlenül Alsótátrafüreden (1 km) található.

A történelem és a kultúra szerelmesei felfedezhetik Poprádot (10 km), ahol a ritka műemlékek mellett a híres AquaCity Poprad vagy a Poprádi Tátraalji Múzeum is megtalálható. Tátralomnicon (6 km) található a Tátrai Természetrajzi Múzeum (TANAP), ahol többet is megtudhat erről a figyelemre méltó régióról. Látogassa meg a Szepesi várat, amely 4 hektáros kiterjedésével Közép-Európa egyik legnagyobb vára. A vár és a társított kulturális emlékművei együttesen a világörökség részei.

Hol fogok aludni?

Szállása egy két szobás családi apartmanban lesz, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Magas-Tátra lenyűgöző havas csúcsaira. A tágas, elegánsan berendezett hálószobában egy kétágyas ágy, a nappaliban pedig egy kanapéágy található, amely alkalmas további két vendég számára, vagy gyermekek számára. Az apartmanban egy privát zuhanyzós fürdőszoba, egy teljesen felszerelt konyhasarok és egy LED TV Netflix-szel található. Természetesen ingyenes internet-hozzáférés is van.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az Acustico zenei klub az apartmannal egy épületben található, ahol ha szeretne, elfogyaszthatja a reggelit és egy kellemes ebédet, vagy akár a nap lezárásaként egy finom vacsora mellett is feltöltődhet.

Apartmán Srnka

Apartmán Srnka

Dolný Smokovec 71 , Vysoké Tatry
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
Peter Jurčo Cégjegyzékszám: 54484812


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
5 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Sítároló
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,2 km
Busz megálló
0,1 km
Aquapark
12,6 km
Sípálya
2,8 km