Egy igazán csodálatos kikapcsolódás várja Önt a Magas-Tátrában található Villa Lavínában. Élvezze a történelmi hangulatú villát, a különleges szobákat és a hegyvidékre nyíló csodálatos panorámát. Minden reggel svédasztalos reggeli várja, és feltöltődhet a szaunában vagy a pezsgőfürdőben, ahonnan festői kilátás nyílik a hegycsúcsokra. Újtátrafüred tökéletes kiindulópont a kirándulásokhoz is - meghódíthatja például Szlovákia legmagasabb csúcsát, a Gerlachfalvi-csúcsot is.

A szálláshelyről

Villa Lavína Újtátrafüreden (Nový Smokovec) található a Magas-Tátrában. Maga a villa épülete egy kulturális műemlék és 1902-ben épült. Felújítása után a legjobb választás a Tátra látnivalóinak felfedezésére. A környék népszerű kirándulóhelyei közé tartozik az Hriebenok-csúcs (3,4 km), ahová gyalog vagy siklóvasúttal is feljuthat Ótátrafüredről tovább indulhat a Tarpataki és a Kúpataki vízesésekhez (6,6 km) vagy a Nagyszalóki-csúcs (8,3 km) felé.

Meghódíthat más csúcsokat is a Tátrában, mint például a Lomnicky-csúcsot (8,2 km), a Jég-völgyi-csúcs (10,6 km) vagy a Gerlachfalvi-csúcs (7,7 km) - Szlovákia legmagasabb csúcsa. Érdemes megnézni a gyönyörű gleccsertavakat is, mint például a Csorba-tavat (14,6 km), a Poprádi tavat (16,8 km) vagy Menguszfalvi Nagy-Békás-tavat (2 km). A szórakozásról a Tricklandia (1,5 km) optikai illúziók galériája, vagy az Aquacity Poprad aquapark (13,9 km) gondoskodik.

A téli sportok szerelmeseinek jó hír, hogy a szállástól mindössze 450 m-re található a 2 felvonóval rendelkező Jakubkova lúka sípálya. A Hrebienok csúcsára közlekedő felvonó állomása is nagyon közel van a szálláshoz. A közeli Tátralomnici síterep (7,1 km) is jó választás a kicsit tapasztaltabb síelők számára.

Hol fogok aludni?

A villa külső és belső tereit egyszerűen gyönyörűeki, és ugyanez elmondható a szobákról is. A bútorok és a berendezés történelmi hangulatú, de ugyanakkor minden új, tiszta és tökéletes összhangot alkot. Minden szobához privát fürdőszoba tartozik WC-vel, illetve egy kis konyha vízforralóval és hűtőszekrénnyel. Emellett a szobákban TV és WiFi csatlakozás is elérhető.

  • A Kétágyasla Deluxe szobában egy hálószoba található franciaággyal, egy ülősark kanapéval és fotelekkel, egy konyhasarok étkezőasztallal és egy fürdőszoba.

  • A Lakosztály 2 különálló szobából áll, 2 fix ággyal és 2 pótággyal, egy kanapéval és egy étkezőasztallal ellátott nappalival, konyhasarokkal és fürdőszobával.

  • A 2+2 Apartman 2 különálló szobából áll, 2 fix ággyal és 2 emeletes ággyal, egy étkezőasztallal ellátott konyhasarokkal és fürdőszobával.

  • A 2+3 Apartman egy franciaágyat és 3 különálló egyszemélyes ágyat kínál, különálló szobákban. Van továbbá egy konyhasarok étkezőasztallal és egy fürdőszoba.

  • A 2+4 Apartman egy franciaágyat és 2 egyszemélyes ágyat kínál, 2 pótággyal. Ez a szobatípus 2 szobából áll, és részét képezi egy konyhasarok, egy kanapéval és étkezőasztallal ellátott nappali, valamint egy fürdőszoba is.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A villa nem rendelkezik hagyományos étteremmel, de gazdag svédasztalos reggelit kínál édes és sós ételekkel. A közelben számos étterem található, ahol alkalma nyílik a szlovák tradicionális ételek megkóstolására is. Például nem érdemes kihagyni a juhtúrós sztrapacskát, a knédlit vagy a pirogot.

Hol kapcsolódhatok ki?

A tökéletes kikapcsolódást egy kis wellness biztosítja finn és infraszaunával, illetve egy relaxációs szobával. A kültéri pezsgőfürdőben pihenés közben gyönyörködhet a Tátra vonulataiban is.

Vila Lavína

Vila Lavína

Nový Smokovec 19003 , Vysoké Tatry
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
Tatry Real Estate s.r.o. Cégjegyzékszám: 36865907


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00 - 18:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Kerékpártároló
Sítároló
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,1 km
Busz megálló
60 m
Aquapark
14 km
Sípálya
0,4 km
Sífutás
0,2 km

Utazási tippek

Magas-Tátra

Magas-Tátra Utazási tipp

Szlovákia legvarázslatosabb és legnagyobb hegységét évente több ezer turista látogatja. Legtöbbjüket Szlovákia legmagasabb hegyének, a Gerlachfalvi-csúcsnak (2 654,4 m) legyőzése csalogatja ide. Természetesen nem kell elkeserednie, amennyiben nem vonzódik a hegycsúcsok izgalmakkal teli megmászásához, hiszen a csodálatos Tátrai Nemzeti Park természeti kincseit felfedezheti a több száz kilóméteren húzódó turista- és kerékpárutakon is.

A mesés helyek, amelyeket mindenképpen látnia kell a Magas-Tátrában:

  • a híres Kriván hegyet és a Lomnici-csúcsot (felvonóval is megközelíthető)
  • a varázslatos Csorba-tavat, vagy a Nagy- és Kis-Hincó-tavakat
  • Ótátrafüredről Hrebienokra tartó siklóvasutat
  • Tricklandiát Ótátrafüreden
  • a tátralomnici bobpályát
  • a közeli Tatralandia és Aquacity Poprád élményfürdőket

A téli időszakban feledhetetlen kilátásban lesz része a Magas-Tátra hóval borított tájára. Továbbá pazar síelésben lehet része a tátralomnici, illetve ótátrafüredi síközpontban, vagy a Lopusná-völgy sípályáin. Ellátogathat továbbá a téli sportok kiállítására a Ski Múzeumban.

További információ
Ótátrafüred - Hrebienok siklóvasút
Ótátrafüred - Hrebienok siklóvasút
Ótátrafüred
Ótátrafüred
TrickLandia
TrickLandia