Élvezze a festői tátrai természet gyönyörű hangulatát a stílusos 'Kis darab édenkert' Tiny Houseban. Ahogy a neve is sugallja, szállása egy privát kis faházban lesz, tágas terasszal, szabadtéri kandallóval és bájos belső terekkel, hangulatos környezetben. Tényleg úgy érezheti majd, mintha az édenkertben lenne. Az ellátásról reggelente a bőséges piknikkosár gondoskodik, a programokról pedig a rengeteg érdekes kirándulási célpont.

A szálláshelyről

A stílusos Malý kúsok raja, vagyis 'Kis darab édenkert' Tiny House Relov faluban, a Bélai-Tátra és a Pieniny Nemzeti Park határánál található. Az erdőszéli és patakparti festői környezet ideális a természetben való pihenésre, de a nagyszerű síterepek, gyönyörű kirándulóhelyek és érdekes látnivalók is könnyen elérhetőek.

Az aktív kikapcsolódást kedvelők minden évszakban élvezhetik a közeli Bachledka Ski & Sun síközpontot (26,8 km). Télen 8 pályán síelhet, valamint több kilométernyi gondozott sífutópályát és szánkópályát élvezhet. Nyáron a hegyvidéki gokartokkal hódíthatja meg a lejtőket. A Royal Forest Parkban elektromos kerékpárkölcsönzés és panorámás felvonó várja a vendégeket. Az egész évben nyitvatartó Bachledka lombkorona sétány is megér egy látogatást, ahonnan egyedülálló kilátás nyílik a tátrai panorámára.

Elkirándulhat a gyönyörű Jeser-tóhoz (23,8 km) vagy a Belinas-karsztbarlanghoz (21,7 km), a Tátrai Nemzeti Park legnagyobb barlangjához. A történelem szerelmesei ellátogathatnak a Museum Ždiarský domba (28,4 km) ahol a népi kultúrának szentelt kiállítás várja őket. Ha pedig kicsit lazítana, a Vyšné Ružbachy termálfürdő (19,7 km) vagy a tátralomnici Aqua Relax Titris aquapark és wellness (30,6 km) várja.

Hol fogok aludni?

Szállása egy bájos kis kerekeken guruló faházban lesz, tágas szabadtéri terasszal és hangulatos belső térrel. Nem kell aggódnia, hogy bármi is hiányozna - a kényelmes hálószint mellett egy nappali is várja ülőgarnitúrával és kályhával, valamint egy konyhasarok mosogatóval, elektromos tűzhellyel és hűtőszekrénnyel, valamint egy fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az ételeket bármikor elkészítheti a felszerelt konyhában vagy a kültéri kandallón. A reggeli piknikkosár friss kenyeret, felvágottat, sajtot, vajat, joghurtot, gyümölcsöt, zöldséget, gyümölcslevet, kávét/teát és egyéb harapnivalókat tartalmaz. Előzetes egyeztetés alapján tartalma az ételallergiákhoz vagy intoleranciákhoz igazítható.

Tiny House Malý kúsok raja

Tiny House Malý kúsok raja

Reľov 18 , Reľov
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
Mária Štefaňáková Cégjegyzékszám: 51384141


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
10 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Cseh nyelven beszélő alkalmazott
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,3 km
Távolság a fürdőtől
31 km
Busz megálló
50 m
Aquapark
45 km
Sípálya
5 km

Utazási tippek

Tátrai Nemzeti Park

Tátrai Nemzeti Park Utazási tipp

Élvezze a kikapcsolódást és az aktív pihenést Szlovákia legrégebbi nemzeti parkjában, ahol összesen 600 km túraösvény és 16 karbantartott kerékpárút várja felfedezését. A parkot szlovákia legmagasabb hegycsúcsai őrzik, amelyek királya a Gerlachfalvi-csúcs (2 655 m) és a lengyelországi részen a Tatrzański Park Narodowy nemzeti parkhoz kapcsolódik. A térséget a sokszínű fauna és flóra jellemzi. Mássza meg Szlovákia legmagasabb csúcsait, fedezze fel a völgyek mesés tavait és csodálja meg a gyönyörű védett virágokat.

További információ
Bachledka Ski & Sun - Nyári síelés
Bachledka Ski & Sun - Nyári síelés
Bélai barlang
Bélai barlang
Zár
Zár