Látogasson el Karintiába, ahol biztosan elbűvöli majd az alpesi tavakkal ékesített varázslatos természet. Az utazásához válassza a Panoramadorf Saualpe *** szállodát, ahol választhat, hogy reggelit, vagy félpanziós ellátást kér. Az utalványunk tartalmazza a medence használatot, a szaunában való kikapcsolódást és kedvezménykártyát is

A szálláshelyről

A gyönyörű Panoramadorf Saualpe *** a Lavanttal Alpok déli oldalán épült, Eberstein városka felett, Klagenfurttól és a Wörthersee tótól megközelítőleg 45 perc autóútra. És a felfedezhető csodákból még nem is említettünk mindent, hiszen kiváló túrázási lehetőséget kínál Diex – Gretschitz – Brückl - St.Oswald – Lölling szakasz, amely során várral és több kilátóval is találkozhat, vagy kipróbálhatja a helyi kerékpárutak egyikét. Eberstein városában (2,6 km) mindenképp megéri a látogatást a vár, a templomok és a gyógynövényes kert. Természetesen ne feledkezzünk meg a Karintiai tavakról (megközelítőleg 45 km) sem. A legközelebbi síközpontban, a Klippitztörlben, amely 20 km-re található, fantasztikus síelésben lehet része.

Hol fogok aludni?

A Standard szobák (23 m²) műholdas LCD TV-vel, WiFi kapcsolattal, rádióval, széffel, valamint zuhanyzós fürdőszobával rendelkeznek, ahol fürdőköpeny és hajszárító is a rendelkezésükre áll. A szobában egy ülősarok, kanapé is található. Egyes szobákhoz erkély is tartozik.

A Családi szobák (40 m²) tágasabbak, két hálószobából állnak. Összesen 4 ágyat és egy pótágyat kínálnak kanapéágy formájában, így akár 5 személyt is elszállásolhatnak.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében a karintiai ízvilágot fedezheti fel büféreggeli és négyfogásos vacsora formájában. A szálloda rendelkezik farmmal is, ennek köszönhetően élvezheti a friss tojást, tehén-, kecske- és juhtejből készült tejtermékeket, a szezonális gyümölcsöket és a friss fűszernövények ízét.

Hol kapcsolódhatok ki?

A nyugodt pihenésből nem maradhat ki a wellnessezés sem, amelyet a szállodában a fedett medencének, finn szaunának, gőzfürdőnek, vagy a pihenőszobának köszönhetően élhet át. Felfrissülését a szauna bár biztosítja.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legfiatalabb vendégek a játszótéren és a gyerekeknek fenntartott állatkertben biztosan jól érzik majd magukat.

Panoramadorf Saualpe ***+

Panoramadorf Saualpe ***+

St. Oswald 4 , Eberstein
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Panoramadorf Saualpe Sereinig KG Cégjegyzékszám: 72577838


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
13:30-től
Kijelentkezés
10:30-ig
Háziállat
17 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Baby barát
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,6 km
Távolság a tótól
22 km
Busz megálló
6 km
Sípálya
24,6 km