Ismerje meg az Osztrák Alpok érintetlen természettel rendelkező részét - Karintiát. Szálljon meg az Ebersteinben található, környezetbarát Biolandhaus Arche szállodában, ahol félpanziós ellátás és korlátlan wellness várja. Utalványunk részeként a masszázsokból 10% -os kedvezményt kaphat.

A szálláshelyről

A családi kézben lévő Biolandhaus Arche *** szálloda csendes környezetben található, ahol erdők és tisztások veszik körül, így nem lesz nehéz megfeledkeznie a mindennapok gondjairól. A Biolandhaus Arche egyike az első ökoturizmusra összpontosító szállodáknak, és kiváló kiindulópont lehet kirándulásokhoz. Vegyük például az Eberstein túrát, ahol megtekintheti például a Pillangó rétet, a Tudor kastélyt, vagy a Längsee-tavat (24 km). És milyen osztrák szálloda lenne, ha nem lenne síközpont a közelben? A legközelebbi Eberstein sípálya körülbelül 7 km-re található, tökéletes aktivitást nyújtva egy téli vakációhoz.

Hol fogok aludni?

Szállása egy stílusosan berendezett szobában lesz, lenyűgöző fából készült bútorokkal és kellemes dekorációval. A legtöbb szobában nincs TV, de internet-hozzáférés biztosított.

A Sonnenquelle szobái 20 m²-esek, amik a belső udvarra, a Saualpe-hegyi templomra, valamint a városra néznek. A szobák stílusosan berendezettek, amik egy franciaágyat vagy két egyszemélyes ágyat, egy kis ülősarkot, valamint egy zuhanyzós vagy kádas fürdőszobát és hajszárítót tartalmaznak. A szobák kétágyasak, de szükség esetén pótágy elhelyezésére is van lehetőség.

A 33 m²-es Picasso szoba alkalmas akár 4 fő elhelyezésére is. A szobában franciaágy található és pótágy elhelyezésére is van lehetőség. Az ablakokból a belső udvarra, a Saualpe hegyi templomra és Mirnigre nyílik kilátás. A szobához zuhanyzós fürdőszoba és ülősarok is tartozik.

A Niklas Ilmar szoba a tetőtérben található, kb. 28 m²-es, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik Grebenzenre és az Alacsony-Tátrára. A szoba akár 3 fő elhelyezésére is alkalmas lehet, köszönhetően afranciaágynak és a kis kanapénak. A szobában egy asztal ülősarokkal, egy zuhanyzós fürdőszoba és hajszárító is található.

A Panoramablick szobák 28 m²-en 2-3 fő elhelyezésére alkalmasak. A szobából gyönyörű kilátás nyílik a Nockberge, a Gurktal Alpok és az Alacsony-Tátra felé. Természetesen zuhanyzós fürdőszoba hajszárítóval, és egy kényelmes ülősarok is található a szobában.

A Bionest családi szobák kb. 40-60 m²-esek és akár 5 fő elhelyezésére is alkalmasak lehetnek. A legtöbbjük a tetőtérben található, ahonnan panorámás kilátás nyílik a Nockberge, a Gurktal Alpok és az Alacsony-Tátra felé. A szobában egy nappali és hálószoba, egy különálló gyermekszoba és egy konyhasarok étkezőasztallal található. Van egy zuhanyzós fürdőszoba hajszárítóval.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Biolandhaus Arche rendelkezik étteremmel is - ahol kizárólag vegetáriánus ételeket szolgálnak fel. A finom, házi készítésű fogások kizárólag friss alapanyagokból készülnek, helyi gyógynövények hozzáadásával. Minden nap gyümölcsök és zöldségek, házi sütemények, sajtok és egyéb helyi finomságok széles választéka várja.

Hol kapcsolódhatok ki?

A kikapcsolódása során korlátlanul használhatja a 80 m²-es wellness-részleg adta lehetőségeket, ahol a finn szaunában és gőzfürdőben, valamint az infrakabinban töltődhet fel. Rendhagyó módon a relaxációs zónában egy könyvtár is található.

Biolandhaus Arche ***

Biolandhaus Arche ***

Vollwertweg 1a , Eberstein
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Biolandhaus Arche Tessmann KEG Cégjegyzékszám: 208611g


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
Háziállat 12 - 17 €/éj díj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Sítároló
Fitness
Konferencia terem
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a tótól
40 km
Busz megálló
4 km
Aquapark
8 km
Sípálya
32 km

Utazási tippek

Karintia

KarintiaUtazási tipp

Rendkívül szép, mégis csendes és kevésbé frekventált hely - pontosan ilyen a Karintia régió Dél-Ausztriában. A gyönyörű erdők mellett számos tó is található itt, amelyek tökéletesek a nyári szórakozáshoz és a sportoláshoz. A legnépszerűbbek közé tartoznak a Wörthersee, Faaker See, Ossiacher See vagy a Liesertal és Maltatal tavak.

Mit érdemes kipróbálni Karintiában?

  • Túrázzon vagy kerékpározzon a Karawanken-hegység lábánál.
  • Fedezze fel a "rózsaszín völgyet" Rosental.
  • Próbálja ki az adrenalinnal teli ernyőzést a Dráva-völgyben
  • Látogasson el a mészkőszirtre épült Hochosterwitz kastélyhoz.
  • Gyerekekkel látogasson el a Minimundus Miniatűr Parkba

Télen ne felejtse otthon a síléceit sem - jól jönnek majd a számos síközpont egyikében.

További információ
Karintiai tavak
Karintiai tavak
Szent Márk plébániatemplom
Szent Márk plébániatemplom
Wolfsberg vára
Wolfsberg vára