Mindig is álmodozott egy szállodáról, ahol gyermekeit is nyitott karokkal várják? Akkor látogasson el velünk a Kinderhotel Schneekönig **** szállodába, ahol élvezheti a kikapcsolódást a wellnessben, az ízletes félpanziót és az animátorok gazdag gyermekprogramjait. A család legkisebb tagjait hatalmas játékterem és további izgalmas szórakozások, mint a falmászás, drótkötélpálya, vagy a tematikus Heidi-Alm gyerekpark várja. Mi több, a szálloda személyzete magyarul is beszél.

A szálláshelyről

A KinderHotel Schneekönig **** szálloda Falkertsee város alpesi tavától nem messze épült és tökéletes választás egy családi üdülésre. Mindössze pár méterre a szállodától található a Heidi Alm síközpont, amely magas elhelyezkedésének köszönhetően (1 750 - 2 300 m) kiváló lehetőségeket biztosít a téli sportok szerelmeseinek. A síközponthoz gyermek síiskola is tartozik. További közeli síközpontok a Turracher Höhe (20 km) és a Bad Kleinkirchheim (13 km). A szálloda környékén számtalan turistaösvény és kerékpárút található, amelyek káprázatos kilátást nyújtanak a környező hegycsúcsokra. A közeli Bad Kleinkirchheimben két fürdőt is meglátogathat, és innen indul a Brunnach Nemzeti Parkba tartó felvonó is.

Hol fogok aludni?

Szállás Family szobában. A szobák felszereltsége: műholdas televízió, telefon, WiFi kapcsolat, rádió, hűtőszekrény, hajszárító és saját fürdőszoba. A vendégek babamonitort is kölcsönözhetnek.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A nap bőséges büféreggelivel kezdődik. Ha napközben megéhezne felfrissülhet a szálloda éttermében és bárjában, ahol gyermekételek széles választékával is tudnak szolgálni. Itt kerül tálalásra a vacsora is.

Hol kapcsolódhatok ki?

A hosszú nap után a szálloda wellness-részlegében relaxálhat, amely finn és infraszaunával, párakabinnal, sóbarlanggal, tepidáriummal és pihenőszobával van felszerelve.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szállodában a gyermekek igazán jól szórakozhatnak, hiszen 150 m² területű játszóterem áll rendelkezésükre. Továbbá animátorok által vezetett különböző játékok várják őket. A szállodában kölcsönözhető babakocsi, babahordozó, gyermek túrahátizsák és egyéb felszerelések.

Kinderhotel Schneekönig ****

Kinderhotel Schneekönig ****

Falkertsee 55 , Falkertsee
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Csaba Kovacs und Mitgesellschafter GnbR Cégjegyzékszám: 61132/5887


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
9 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Baby barát
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a tótól
0,4 km
Sípálya
0,4 km