Éljen át velünk egy tökéletes kikapcsolódást az osztrák Alpokban a közkedvelt Hotel Evianquelle *** szállodában, amely gyógyvízforrás közvetlen közelében épült. A csomag a szálláson kívül félpanziót, üdvözlőitalt, szaunázást és a Gastein Card kedvezménykártyát tartalmazza. Fedezze fel a téli sportok paradicsomát, a Magas-Tauern természeti kincseit és a helyi fürdőket. Két gyermeket 15 éves korig ingyenesen el is szállásolunk.

A Travelking által ellenőrizve

“Kiváló ár/érték arányú szállás, jó megközelíthetőséggel a belvároshoz. A privát fűtött medence pedig igazán jó bónusz.”

Štepán Pospíšilík - Marketing csapatvezető
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-9 2019

A szálláshelyről

A Hotel Evianquelle *** szálloda a Magas-Tauern Nemzeti Park káprázatos környezetében épült, a Gastein-völgy területén, a Radhausberg és Zittrauertisches hegyek árnyékában. A hely nyugodt hangulata, a gyönyörű természet, sűrű erdők és a friss levegő egyszerűen elbűvölő. Kirándulás céljából fedezze fel Bad Gastein (5 km) fürdővárosát, ahol fürdőkbe, vízeséshez, golfpályára, síközpontba és sok más látnivalóhoz látogathat el.

Hol fogok aludni?

Szállás kényelmesen berendezett, 20 - 25 m² alapterületű Standard típusú, franciaággyal, széffel, televízióval, telefonnal, zuhanykabinnal és hajszárítóval felszerelt saját fürdőszobával rendelkező szobában. Az erkély sem hiányozhat, ahonnan káprázatos kilátás nyílik a környező hegycsúcsokra.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az étteremben a bőséges büféreggelik és a menüválasztásos vacsorák ízvilágát élvezheti. A vacsora 2 menüből választandó - az első étel általában hagyományos osztrák specialitás, a másik pedig a nemzetközi konyha valamely specialitása. Az étterem a nap bármely szakaszában várja látogatását, amennyiben megéhezne.

Hol kapcsolódhatok ki?

Kényelembe a szálloda szaunáiban helyezheti magát. A sportolók biztosan értékelik majd a fitness központot.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebb vendégek a játszósarokban élhetik ki magukat.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda közvetlen közelében található az Evianquelle gyógyerejű ásványvízforrás, amely kiváló hatással van a gyomorra és vesékre.

Evianquelle Hotel ***

Evianquelle Hotel ***

Nassfelder Weg 2-4 , Bad Gastein/Böckstein
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Vitatel GmbH Cégjegyzékszám: 0041806316


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Sítároló
Fitness
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a fürdőtől
4,6 km
Busz megálló
0,5 km
Aquapark
4,6 km
Sípálya
4,2 km