St. Martin festői falucskája a gyönyörű Lungau térségben található. Válassza a Gasthof Mentenwirt Panzióba szóló utalványunkat, ahol felejthetetlen élményekkel gazdagodhat, hiszen a közelben számtalan látnivalót csodálhat meg. A csomag ízletes félpanziós ellátást is tartalmaz, büféreggelivel és kétfogásos vacsorával.

A szálláshelyről

A Gasthof Mentenwirt Panzió a varázslatos és festőien szép Sankt Martin falucskában épült. A kényelmes és átlagon felüli szálláshelyen túl tökéletes kikapcsolódás és a Lungau tájainak felfedezése várja itt vendégeket. Látogasson el a Baggerteich halastóhoz (1 km), Mautendorf várához (8,4 km), esetleg a közkedvelt Millstättersee tóhoz (47 km), vagy kerékpározzon egy jót a Murradweg mentén. Télen a 4 síközpont összesen több mint 300 km sípályája és 60 modern sífelvonója, sífutó ösvények, természetes korcsolyapályák és curling pályák várják látogatását.

Hol fogok aludni?

Szállás fenyőbútorokkal berendezett, toalettel és zuhanykabinnal felszerelt, rádióval, televízióval és WiFi kapcsolattal rendelkező szobában. A szobák többsége erkéllyel si rendelkezik, amelyek káprázatos kilátást nyújtanak Lungau csúcsaira.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Elszállásolása idején csupa ínyenc fogásban lehet része. A nap bőséges büféreggelivel kezdődik és kétfogásos vacsorával zárul. Az étteremben a hagyományos és nemzetközi konyha specialitásain kívül kiváló helyi ételeket is kóstolhat.

Hol kapcsolódhatok ki?

A fárasztó nap után megérdemelt a tökéletes kikapcsolódás, amelyet a relaxációs zóna finn és infraszaunája biztosít. A szaunák használatát a recepción, vagy előzetesen e-mailben foglalhatja le.

Pension Mentenwirt

Pension Mentenwirt

St. Martinerstrasse 7 , St. Michael im Lungau
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Franz Monika Cégjegyzékszám: 66568323


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
20 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Kerékpártároló
Sítároló
Cseh nyelven beszélő alkalmazott
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,6 km
Busz megálló
70 m
Sípálya
0,3 km