St. Martin festői falucskája a gyönyörű Lungau térségben található. Válassza a Gasthof Mentenwirt Panzióba szóló utalványunkat, ahol felejthetetlen élményekkel gazdagodhat, hiszen a közelben számtalan látnivalót csodálhat meg. Utalványunknak köszönhetően ízletes reggeliben vagy félpanziós ellátásban részesülhet, valamint kedvezményes Lungau kártyával számtalan kedvezmény várja.

A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon élveztük az ausztriai Gasthof Mentenwirtben panziót. A szállás egy csodás kis osztrák hegyi falu közepén található, de a szlovák személyzetnek köszönhetően szinte otthon éreztük magunkat. A szobánk kényelmes volt, a félpanziós ellátás pedig nagyon finom. Külön kiemelném a recepciós kedvességét, remek tippeket adott a környékbeli látnivalók felfedezéséhez, kirándulásokhoz és nagyon segítőkész volt. Az utalvány egyik nagy előnye volt, hogy járt a csomagunkhoz egy kedvezményekre jogosító Lungau Card, amellyel a környékbeli látnivalókhoz ingyenes belépőket és felvonójegyeket kaptunk.” Teljes értékelés

Eva Prcínová - Marketing csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-7 2022

A szálláshelyről

A Gasthof Mentenwirt Panzió a varázslatos és festőien szép Sankt Martin falucskában épült. A kényelmes és átlagon felüli szálláshelyen túl tökéletes kikapcsolódás és a Lungau tájainak felfedezése várja itt vendégeket. A LungauCard kedvezménykártyának köszönhetően ezek közül sokat ingyenesen élvezhet.

Látogasson el Mautendorf várához (8,4 km), Finstergrün kastélyba Ramingsteinben (18,4 km), vagy a népszerű Millstättersee tóhoz (47 km). Pattanjon kerékpárra és tekerjen egyet a gyönyörű, hosszú Murradweg mentén. Frissüljön fel a St. Michael (500 m), Mauterndorf (8,5 km) és Mariapfarr fürdőfürdőkben (13,2 km). Akár télen is ellátogathat az egész évben nyitva tartó Badeinsel Tamsweg vízivilágba (14 km), ahol bel- és kültéri medencék, vízicsúszdák és szaunák várják.

Kipróbálhatja a közeliminigolf pályát (1,8 km) vagy a Lungau park (11,6 km) számtalan látnivalójával is végigjárhatja. Télen több mint 300 km-nyi sípálya és 60 modern felvonó várja a környék 4 különböző síterepén: a Speiereck-Großeck (300 m), a Aineck-Katschberg (4,3 km), a Fanningberg (13,5 km) és az Obertauern (26,1 km) pályarendszereken. Használhatja a környék sífutópályáit is és akár kipróbálhatja a curlingezést a helyi jégpályák egyikén.

Hol fogok aludni?

Szállás fenyőbútorokkal berendezett, toalettel és zuhanykabinnal felszerelt, rádióval, televízióval és WiFi kapcsolattal rendelkező szobában. A szobák többsége erkéllyel si rendelkezik, amelyek káprázatos kilátást nyújtanak Lungau csúcsaira.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Elszállásolása idején csupa ínyenc fogásban lehet része. A nap bőséges büféreggelivel kezdődik és kétfogásos vacsorával zárul. Az étteremben a hagyományos és nemzetközi konyha specialitásain kívül kiváló helyi ételeket is kóstolhat.

Hol kapcsolódhatok ki?

A fárasztó nap után megérdemelt a tökéletes kikapcsolódás, amelyet a relaxációs zóna finn és infraszaunája biztosít. A szaunák használatát a recepción, vagy előzetesen e-mailben foglalhatja le.

Pension Mentenwirt

Pension Mentenwirt

St. Martinerstrasse 7 , St. Michael im Lungau
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Franz Monika Cégjegyzékszám: 66568323


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
20 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Kerékpártároló
Sítároló
Cseh nyelven beszélő alkalmazott
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,6 km
Busz megálló
70 m
Sípálya
0,3 km
Sífutás
10,4 km

Utazási tippek

Alacsony-Tauern

Alacsony-Tauern Utazási tipp

Az Alacsony-Tauern (németül Niedere Tauern) sok turista szívét megnyerte már füves alpesi rétjeinek és számtalan hegyi tavának köszönhetően. Mindezeket sűrű túraútvonal-hálózat szegélyezi, amely családok és tapasztalt túrázók számára egyaránt alkalmas. Ez a lenyűgöző hegység Ausztria középső részén a szlovákiai és Nyugati-Tátrára emlékeztet. Az egyik legnépszerűbb célpont minden bizonnyal a környék legmagasabb csúcsa, a Hochgolling, amely 2863 m tengerszint feletti magasságával a Schladming magasabb részén található. Az alacsonyabb csúcsokon - Hochwildstelle (2747 m), Waldhorn (2702 m) vagy Grosser Bösenstein (2448 m) - szintén érdekes túrákat tehetünk.

További információ
Dachstein Sky Walk kilátó
Dachstein Sky Walk kilátó
Obertauern központ
Obertauern központ
Glocknerblick függőhíd és kilátó
Glocknerblick függőhíd és kilátó