Fedezze fel a Magas-Tauern hegység szépségeit! A Landhotel Steindlwirt ***-ban egy hosszú túrázás után, a szaunában pihentetheti megfáradt izmait. Kapcsoljon ki és élvezze a napsugarakat kedvenc italával a kezében, a Gastein-völgyre, és a csodás hegyekre néző panorámateraszon. A szállás ideális a családosok számára, hiszen a beltéri játszószoba mellett, egy nagy kültéri játszótér is várja a kicsiket mászófallal és csúszdákkal.

A szálláshelyről

A Landhotel Steindlwirt *** Dorfgastein központjában, a festői Gastein-völgyben fekszik. A gyönyörű természet, a termálfürdők közelsége, és az aktív kikapcsolódásra alkalmas környezet, az év minden szakában tökéletes célponttá teszik a régiót.

A Magas-Tauren hegység érintetlen természetét több száz kilométernyi túra- és kerékpárút hálózza be. A hotel közelében található a Fulseck-csúcsra vezető felvonó állomása is (500 km). A hegytető remek kiindulópontja lehet a gerincen vezető túrának, és gyönyörű kilátás nyílik róla a csodálatos Spiegelsee (5,5 km) tengerszemre. A legszebb túracélpontok közé tartozik, a Lichtenstein-szurdok (25 km) csodálatos vízeséseivel, a lélegzetelállító Sportgastein-völgy (27 km), vagy a Schlossalm csúcs (2066 m) is, amely a hegymászás szerelmesei körében népszeű. A környéken számos csodálatos kirándulóhely van, ezért a vendégek a szálloda recepcióján ingyenes túratérképet kapnak.

Az alpesi túra után, a közeli Solarbad Dorfgastein fürdő (500 m) várja a szórakozásra és pihenésre vágyókat. Az fürdő számos 26-28 °C közötti vízhőmérsékletű medencével, vízicsúszdákkal és szaunavilággal rendelkezik. A közeli Bad Hofgasteinben található Alpentherme Gastein termálfürdő (9 km), bármilyen zord időjárási körülmények között is pihenést és feltöltődést kínál. A fürdő több mint 30 000 m²-es területén fedett és szabadtéri medencék, szaunák és különféle vízi attrakciók várják, az egész családot.

A téli sportok szerelmesei számára jó hír, hogy a Dorfgastein-Großarl Síterep pályái mindössze 300 méterre találhatóak a szállástól. A több mint 60 km hosszú sípályarendszeren 17 felvonó és hegyi vasút működik. Érvényes síbérlettel igénybe veheti az ingyenes síbuszjáratokat is, amelyekkel felfedezheti a Gastein-völgy más síterületeit is.

Hol fogok aludni?

Szállása egy tágas kétágyas, saját fürdőszobával rendelkező szobában lesz. A szobák felszereltségéhez WiFi-kapcsolat, kábel TV, telefon, rádió, széf és hajszárító is tartozik. A hotel minden egyes szobájából gyönyörű kilátás nyílik a környező hegyekre, és a legtöbb szobához erkély is tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Kezdje a napját egy ízletes büféreggelivel a szálloda hangulatos éttermében. A hegyekben töltött hosszú túranap után pedig, élvezze a háromfogásos vacsorát, az Ön által választott főétellel.

Hol kapcsolódhatok ki?

Testi-lelki feltöltődéshez, próbálja ki a hotel három különböző szaunáját: a finn, a gőz- és az infraszaunát.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Egy hatalmas szabadtéri játszótér csúszdával, mászófallal és homokozóval várja a fiatal vendégeket. Emellett, rossz idő esetére, van a hotelben egy beltéri játszószoba is.

Landhotel Steindlwirt ***

Landhotel Steindlwirt ***

Dorfstraße 30 , Dorfgastein
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Blankenstijn e/v de Nies Petronella Cégjegyzékszám: 90346/4485


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Gyerek sarok
Játszótér
Sítároló
Hajszárító
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
40 m
Busz megálló
0,3 km
Sípálya
0,6 km