A Vitalhotel Saliter Hof **** a béke és a pihenés igazi oázisa. CModern wellness részlegével, élménygasztronómiájával és gyönyörű a hegyvidékre néző erkélyes szobáival csábít. Fedezze fel a téli mesevilágot a közeli sípályákon, vagy töltődjön fel a wellnessben.

A szálláshelyről

A stílusos Vitalhotel Saliter Hof **** Saalfelden am Steinernen Meerben, Salzkammergutban, Ausztriában található. A szállodát hegyek és gyönyörű természet veszi körül, és környéke számos sportolási és kikapcsolódási lehetőséget kínál.

Nyáron élvezheti a Leogang Bikepark (7,8 km) több mint 90 km hosszú pályáit, vagy kipróbálhatja a környék kerékpárút-hálózatát is. A népszerű kerékpár utak közé tartozik a 30 km-es Biberg Tour, a 32,5 km-es Panorama Tour Asitz vagy a 35 km-es Schwarzleo Tour. Érdemes fellátogatni az Asitzon (11,5 km) található Senses Park-ba (11,5 km) is, ahol több mint 30 látnivaló várja, többek között különböző műhelyek, workshopok és egy gyógynövénykert. Kicsit távolabb található a Stillen Wasser víztározó, melynek kilátóteraszáról lenyűgöző a panoráma, a Kneipp-sétánya pedig izgalmas kaland lehet.

Télen a szálloda tökéletes választás a téli sportokhoz! A legközelebbi sípálya mindössze 6 percre található, ami a kezdőknek tökéletes választás. Kicsit messzebb a Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn (26 km) síterep 270 km sípályával és 70 felvonóval várja. Emellett a körülbelül 15 perc autóútra található Maria Alm síterep, amely 120 km pályával, 33 felvonóval és 40 km sífutópályával vár. A Schmittenhöhe lábánál pedig a varázslatos Zell am See fekszeik (30,8 km) 77 km pályával és páratlan kilátással a hegyi tóra.

Hol fogok aludni?

Szállása a 27 hangulatos, kényelmes szoba egyikében lesz. A fával és természetes anyagokkal díszített belső tér azonnal a természetet idézi meg egy harmonikus pihenéshez, amit a szobához tartozó erkély még tovább fokoz. Gyönyörködjön a hegyekre és a környező természetre nyíló kilátásban minden reggel. Minden szobában zuhanyzós vagy fürdőkádas privát fürdőszoba, külön WC, TV, íróasztal, széf, hangszigetelt ablakok találhatóak, valamint a WiFi csatlakozás is elérhető.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Vitalhotel Saliter Hof **** konyhája 3 szóval írható le: friss, regionális és kreatív. A látvány konyhának köszönhetően minden étel szó szerint a szemünk előtt készül, a legjobb helyi alapanyagokból. Többek között a Ziefer farmról származó tejtermékekre, az Unterbiberghofról származó bio tojásra és a Bründl méhészetből származó házi mézre számíthat. A vegetáriánus és vegán étkezési lehetőségekről kérjük előzetesen érdeklődjön a szállodában.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda legfelső emeletén található tágas wellness részleg a pihenés oázisa lesz, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a hegyvidékre. Kipróbálhatja a finn szaunát, a bioszaunát és az infraszaunát is, továbbá a tetőteraszon, vagy a relaxáló beltéri és kültéri zónákban pihenhet és az élményzuhanyok segítségével frissülhet fel.

Kényeztesse magát egy professzionális masszázzsal, akár a masszázsszobában, akár nyáron közvetlenül a friss levegőn. Nyáron a kültéri tóban is csobbanhat. Az aktív pihenés szerelmesei a hegycsúcsokra néző, korszerűen felszerelt fitnesz teremben vagy a jógaórákon is megmozgathatják izmaik.

Vitalhotel Saliter Hof ****

Vitalhotel Saliter Hof ****

Uttenhofen 5 , Saalfelden, Austria
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Travelcircus GmbH Cégjegyzékszám: HRB155182B


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
20 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,5 km
Távolság a tótól
15 km
Busz megálló
100 m
Aquapark
35 km
Sípálya
4,5 km