Fedezze fel Ausztria egyik legszebb régióját, Tirolt! Szálljon meg a Hotel Tiroler Adler ***-ban, ami mindössze 550 méterre található a felvonótól, ami segítségével Ön is feljuthat a Steinplatte csúcsára. Fedezze fel a tiroli barlangokat és a bájos szurdokokat is, miközben elvarázsolja az egyedülálló hegyvidéki atmoszféra. Mindezt a szálloda finom büféreggelije és szaunái egészítik ki.

A szálláshelyről

A Hotel Tiroler Adler ***-nek a festői, ausztriai Waidring hegyi falu ad otthont, ami a tiroli Pillersee-völgyben található. A környéket a Lofer csúcsai, a Fellhorn erdős lejtői és a Steinplatte változatos tájai veszik körül. Fedezze fel a túra- és a kerékpárutakat, a csodás kirándulóhelyeket, télen pedig tesztelje ügyességét a közeli síközpont jól karbantartott sípályáin.

A szállodától mindössze 550 m-re található a felvonóállomás, ami segítségével feljuthat a Steinplatte-hegyre (8 km). Nyáron látogasson el az őskor ihlette Triassic Parkba és a helyi Stonehenge-be. Ha pedig a lélegzetelállító kilátás mozgatja meg, akkor kapaszkodjon fel a Gipfel, a Belgier Kreuz és más kilátópontokhoz. Télen ne felejtse otthon síléceit, hiszen 45 kilométernyi, különböző nehézségi szintű sípálya és egy hatalmas funpark várja.

Kirándulhat egyet a Saalach-völgyben (32,4 km) is,ahol megtekintheti a Lofer és a Leogang Steinberg masszívumokat. Bejárhatja Európa egyik legnagyobb barlangrendszerét is. A túra során olyan lenyűgöző barlangokba léphet be, mint a Vorderkaser (19 km), a Seisenberg (20 km) vagy a Lamprecht-barlang (18,5 km), de néhány a régi tiroli bányába is bejuthat. A történelem szerelmesei pedig vegyék az irányt a 16. századi Tratzberg kastély (75,6 km) vagy az először 1205-ben említett Kufstein katonai erőd (45,5 km) felé.

Hol fogok aludni?

Szállását egy kényelmes, 18 m²-es Standard szobában foglalhatja el. A szobákat alpesi stílusban rendezték be, és saját erkéllyel rendelkeznek, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környékre. Ezen kívül zuhanyzóval vagy káddal ellátott fürdőszoba, franciaágy, asztal és székek, valamint TV és WiFi kapcsolat áll a vendégek rendelkezésére.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szállodában bőséges büféreggelivel indíthatja a napot. Válogathat a felvágottak és a sajtok, illetve a gabonapelyhek, a biotermékek és a meleg ételek széles választékából.

Hol kapcsolódhatok ki?

Egy mozgalmas nap után élvezze a jól megérdemelt pihenést a szálloda wellnessrészlegében. Itt egy finn szauna, egy infraszauna, valamint egy masszázs zuhanyzó és egy pihenőszoba igyekszik tökéletessé tenni a vendégek kényelmét.

Hotel Tiroler Adler ***

Hotel Tiroler Adler ***

Kirchgasse 1 , Waidring
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Schreder Hotel- und Gaststätten KG Cégjegyzékszám: FN18709p


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00 - 18:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
15 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Sítároló
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,3 km
Távolság a tótól
5 km
Busz megálló
10 m
Sípálya
0,6 km
Sífutás
14,7 km

Utazási tippek

Salzburg

Salzburg Utazási tipp

Szeretné felfedezni Mozart szülővárosát, ahol évszázadokon át sót bányásztak? Akkor irány Salzburg, amely városközpontja megérdemelten szerepel az UNESCO világörökség listáján.

Hova látogasson el Európa egyik "legzöldebb" városában?

  • Szent Péter apátsági templom, vagy Salzbrugi dóm
  • Leopoldskron kastély, ahol a híres muzikált, a „The Sound of Music“ filmet forgatták
  • Hohensalzburg erőd
  • W. A. Mozart szülőházában otthont adó kiállítás
  • minden évben megrendezett Salzburgi Fesztivál zenei és színházi előadásokkal

A kulturális és történelmi jelentőségű emlékhelyek látogatása közben pihenjen meg a gyönyörű kertek és kastélyi parkok egyikében, vagy látogasson el a Salzbrugi Állatkertbe.

További információ
Zell am See
Zell am See
Kitzbühel télen
Kitzbühel télen
Kaiserbad Ellmau termálfürdő
Kaiserbad Ellmau termálfürdő