Szálljon meg a varázslatos Český Krumlov városában, Csehország egyik kiemelkedő turisztikai régiójában. Az Alt Straninger Panzió közvetlenül a városközpontban, hogy csak néhány lépésre található a látnivalóktól! Az utalványunk tartalmaz a közeli modern Café In Vivo-ban egy svédasztalos reggelit, valamint egy üveg bor bekészítést a szobában.

A szálláshelyről

Az Alt Straninger Panzió Český Krumlov szívében található. A város kivételes építészeti értéke miatt az UNESCO Világörökség része. A panzió egy olyan épületben található, amelynek története a 17. századra nyúlik vissza és amelyben a régmúltat idéző falak között modern kényelemben lehet része.

A panzió a belváros szívében található, így minden fontosabb látnivaló könnyen megközelíthető. Néhány perces sétával elsétálhat a festői Svornost' térre (130 m), amelyet gyönyörű középkori polgárházak szegélyeznek. A közeli krumlovi múzeum együttes meglátogatásával változatosabbá teheti tartózkodását. Az együttes része például a kínzókamra (200 m), a panoptikum (80 m), a bormúzeum (120 m) és a történelmi motorkerékpárok múzeuma (70 m) is. Krumlovban található egy kivételes ipari műemlék is a régi grafitbánya (1,2 km), ahol a bányászat múltjával ismerkedhet meg, és egy 70 m mélyen a föld alatt lévő bányavonaton is utazhat.

A Lazebnický hídon (200 m) átkelve a város meghatározó épületeihez ér, a Ceský Krumlov várkastélyhoz (300 m). A kilátás miatt érdemes megmászni a kastély tornyot a kastélykertben (800 m) pedig sétálgathat, ahol megtekintheti a Bellarie nyaralóházat (1,3 km) és a híres forgószínházat is. Ha gyönyörködni szeretne a panorámában, látogasson el a közeli Madárvárhoz (2,5 km) vagy Kereszthegyre (2 km).

A Lipno víztározó (25 km) számos aktív kikapcsolódási lehetőséget kínál. Nyáron tökéletesek a feltételek nyújt a fürdőzéshez és a vízi sportokhoz, télen pedig a víztározó körüli lejtőkön akár síelhet is a Frymburk síparkban (27 km) vagy a Lipno Síközpont (32 km) síterepein.

Hol fogok aludni?

A panzió minden szobáját a közelmúltban felújítottak, de megőrizték történelmi jellegüket. A modern kényelemmel felszerelt szobák egyedi kialakításúak, és a ház korábbi tulajdonosai vagy lakói ihlették a berendezésüket, akik általában különféle kézművesek voltak.

A Wolfgang szoba a tetőtérben található, és privát fürdőszobával rendelkezik. A szoba felszereltségéhez tartozik egy hatalmas franciaágy, WiFi-kapcsolat, TV és egy íróasztal, valamint a szobát egy kézzel festett szekrény is díszíti.

A Tomandl kétágyas szoba hangulatos tetőtéri szállást kínál privát fürdőszobával. A szoba stílusos tölgyfa bútorokkal, légkondicionálóval, minibárral és Netflixet kínáló kábel-TV-vel felszerelt. A szoba egyedi jellegzetessége a kézzel festett szekrény.

A Madonna De Luxe kétágyas szoba korhűen berendezett és csodás stukkós mennyezettel rendelkezik. A franciaágy mellett egy kényelmes kárpitozott fotelekkel ellátott ülősarok és egy dohányzóasztal is helyet kapott, valamint privát fürdőszobával, TV-vel és WiFi-kapcsolattal rendelkezik.

A Kristof Apartment ideális választás az igényes vendégek számára. A szoba mérete 36 m², és egy franciaággyal, egy kis kanapéval és két szekrénnyel felszerelt. Fából faragott mennyezet alatt hajthatja álomra a fejét élvezve a korabeli hangulatot, de közben a modern kényelemről sem kell lemondania, például a szobában privát fürdőszobát és televíziót is talál, valamint a WiFi kapcsolat is elérhető.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az utalványunknak köszönhetően ízletes szervírozott reggeliben lesz része, amelyet a népszerű Café In Vivo étteremben szolgálnak fel, amely a vendégháztól pár lépésre található. Ha egy kis kényeztetésre vágyik, a személyzet szívesen biztosít Önnek szobaszervízt a reggelihez.

Penzion Alt Straninger

Penzion Alt Straninger

Široká 49 , Český Krumlov
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
High Five Adventures s.r.o. Cégjegyzékszám: 06038115


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00 - 18:00
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 280 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
100 m
Busz megálló
0,9 km