A prágai ’Táncoló Ház’ vagyis a Hotel Tančící dům ****, a város egyik modern nevezetessége. Izgalmas és egyedi építészeti megoldása miatt ez az épület egy Prágai fotógyűjteményből sem hiányozhat. A belvárosi elhelyezkedésének köszönhetően minden látványossághoz és tömegközlekedési csomóponthoz is közel található, így ideális kiindulópontja a száztornyú város felfedezésének. Utalványunknak köszönhetően érkezéskor üdvözlőitallal várják, a szálloda egy stílusos Deluxe szobájának kényelmét élvezheti, valamint gazdag büféreggelivel kezdheti minden Prágában töltött napját. Feltétlenül látogasson ki a szálloda panorámateraszára is, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a városra.

A szálláshelyről

A Prága szívében található Hotel Tančící dům **** egy ikonikus épületben kínál szállást, amely az 1990-es évek óta a város egyik nevezetessége. Élvezze a stílusos szállodát és a feledhetetlen kilátást az épület tetején található panorámateraszról.

A hotel épülete Prága modern építészetének egy ikonikus állomása, a világhírű Vlad Milunić, Frank O. Gehry és Eva Jiřičná építészek tervei alapján épült. A cseh főváros központjában a Moldva partján fekvő szállodában minden látványosság egy rövid sétával elérhető.

A főváros szépségeit gyalog vagy tömegközlekedéssel is felfedezheti - a villamosmegálló közvetlenül a szálloda előtt található, a Karlovo téri metróállomás pedig mindössze 400 m-re van. Elmehet például a Óváros tér (1,8 km), a Vencel tér (1,5 km) vagy a Vyšehrad városrész (1,7 km) is a közelben található. A Moldva folyó túlpartján a Károly hídon (1,4 km) átkelve érdemes fellátogatnia a Prágai várhoz (3 km) vagy a kilátótornyáról híres Petřín hegyre (2,5 km).

Kedvezőtlen időjárás esetén sem kell aggódnia, hiszen a cseh főváros számos múzeumot tartogat, ahol kicsik és nagyok tanulhatnak valami újat. A Nemzeti Múzeum (1,7 km), a Műszaki Múzeum (3,3 km), az Alkimisták és Mágusok Múzeuma (2,5 km) vagy a Madame Tussauds Prágai Viaszmúzeum (2 km) is várja az érdeklődőket. Ha egy kis kulturális élménnyel is szeretné megfűszerezni a városnézést a Moldva parton a szállodától egy rövid sétára található Prágai Nemzeti Színház (500 m) tökéletes célpont lehet.

Ha pedig szuveníreket szeretne vásárolni, az Óvárostér melletti piac, vagy a belváros kis butikjai mellett a Nový Smíchov (1 km), a Qadrio (1 km) vagy a Palladium (2,3 km) bevásárlóközpontokban is megteheti.

Hol fogok aludni?

Szállása a dizájner Deluxe kétágyas szobák egyikében lesz, amelyekből a legmagasabb szintű kényelem és modern felszereltség mellett csodálatos kilátást nyílik a városra.

A kényelmes king-size franciaágy mellett a szobában LCD TV, WiFi kapcsolat, Nespresso kávéfőző, teáskészlet, minibár és széf is található. A légkondicionálónak köszönhetően könnyedén szabályozhatja a szoba hőmérsékletét. Természetesen a szobában egy tágas privát fürdőszoba is található, fűtött padlóval és káddal vagy zuhanyzóval.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Minden prágai napját egy kiadós büféreggelivel indíthatja, ami elég erőt biztosít a városnézés megkezdéséhez.

A szálloda 7. emeletén található a Ginger & Fred étteremben, fényűző környezetben és a várnegyedre nyíló csodás kilátással fogyaszthat ínycsiklandó falatokat. Ennek a csúcsétteremnek a séfje Ondřej Slanina, akit a népszerű főzőműsorból, a Boys in Actionből ismerhet.

A hotel földszintjén található Dancing Caféban kávékülönlegességek és házikészítésű desszertek is várják.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda ingyenes kiságyat és etetőszéket biztosít.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A Táncoló Házat, vagyis a Tančící důmot, Vlado Milunić horvát építész Frank O. Gehryvel és Eva Jiřičná cseh származású brit építésszel közösen tervezte. Az együttműködés eredményeként létrejött épület vasbeton szerkezetében két földalatti és kilenc föld feletti emelet található. Az épület ma luxusszállodaként szolgál, összesen 40 luxus szobával, amelyekből felejthetetlen kilátás nyílik a prágai várra. Az épület tetején található egy panorámaterasz is, ahonnan festői kilátás nyílik a cseh fővárosra.

Hotel Tančící dům ****

Hotel Tančící dům ****

Jiráskovo náměstí 1981/6, Praha - Nusle, 120 00 , Praha
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Luxury Suites s.r.o. Cégjegyzékszám: 04463684


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
1 000 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 700 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,4 km
Busz megálló
50 m
Aquapark
21 km