Élvezze Prága legjavát és szálljon meg a városközpontban található fényűző Hotel Antik ****-ban, amely kényelmes szállást kínál standard és modern dizájn szobákban. A metropolisz történelmi szívében található elhelyezkedésének köszönhetően szó szerint csak néhány lépésre van az Óváros tértől, a Károly-hídtól és más látnivalóktól. A bőséges svédasztalos reggeli pedig tökéletes napindító lesz tartózkodása alatt.

A szálláshelyről

A Hotel Antik **** luxus szállást kínál Prága történelmi szívében. A szálloda Prága egyik legrégebbi utcáján, a Dlouhá třídán található, így a leghíresebb műemlékek, múzeumok és színházak csak pár lépésre találhatóak.

A Dlouhá utca a nap bármely szakában mindig élettel teli. Számos neves étterm megtalálható itt csakúgy mint a világmárkák butikjai, illetve a legjobb bárok és éjszakai klubok. A szállodától mindössze 300 méterre található a Óvárosi tér az orlojjal, ahonnan akár el is sétálhat a Velenczel térre (1 km). A szállodából a romantikus prágai utcákon keresztül sétálhat el a a Károly-hídig (900 m) és a Prágai várig (1,8 km). Ha szép kilátásban szeretne gyönyörködni, érdemes ellátogatnia a Petřín-hegyre (3 km) ahonnan a népszerű kilátótoronyból csodás kilátás nyílik a száz tornyú városra.

A trojkai állatkert és botanikus kert (5 km) szintén népszerű turisztikai célpont. Ha pedig vizes szórakozást és a tökéletes wellness-pihenést keresi a Aquapalace Prágában (17 km) megtalálja.

Ha kultúrát kedvelő, látogassa meg a nemrég felújított Nemzeti Múzeumot (1,7 km), a Fantasztikus Illúziók Múzeumát (1,4 km) vagy a Madame Tussauds viaszmúzeumot (450 m). Benézhet olyan híres színházak előadásaira is, mint a Nemzeti Színház (1,8 km), vagy a Járy Cimrmaná színház (2,4 km).

Prága számos kiváló butikot is kínál. Önön múlik, hogy a szálloda körüli előkelő üzleteket vagy az olyan bevásárlóközpontokat és plázákat részesíti-e előnyben, mint a Palladium (500 m), a My Národní (1 km) vagy a Nový Smíchov (3 km). Ha advent idején látogat a városba, nem szabad kihagynia a legszebb karácsonyi vásárok egyikét az Óvárosban és a Vencel téren mindössze néhány perc sétára a szállodától.

Hol fogok aludni?

A Standard kétágyas szobák a szálloda hátsó részében találhatók, ahol a lift is található. A szobákban privát fürdőszoba, valamint olyan kényelmi szolgáltatások találhatók, mint a wifi-hozzáférés, légkondicionálás, műholdas TV, minibár és széf. Ebben a szobatípusban szobánként legfeljebb egy pótágy helyezhető el.

A Design kétágyas szobák az épület elején találhatóak. Ezek a szobák nem rég lettek felújítva és modernül berendezettek. A szobákban privát fürdőszoba, wifi-hozzáférés, légkondicionálás, műholdas TV, minibár és széf található. Ebben a szobatípusban szobánként legfeljebb egy pótágy elhelyezése lehetséges.

A Depandance kétágyas szobák a legmagasabb szintű kényelmet és modern felszereltséget kínálnak, akárcsak a Design szobák, de tágasabbak azoknál. Ebben a szobatípusban is legfeljebb egy pótágy elhelyezése lehetséges.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda kellemes étteremmel is rendelkezik, ahol minden reggel büféreggelit szolgálnak fel.

Hotel Antik ****

Hotel Antik ****

Dlouhá 22 , Praha
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
VELMA, s.r.o. Cégjegyzékszám: 25704249


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 550 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
18 km