Fedezze fel Prágát, és élvezze a fényűző szállás élményét a Hotel Tyn Yard Residence **** szállodában. Fedezze fel a csodás történelmi stílusú luxus szobákat és élvezze a finom reggelit az olasz étteremben, vagy a kávézóban. A hotel tökéletes elhelyezkedésének köszönhetően szó szerint csak néhány lépésre lesz az Óváros tértől és Prága látnivalóitól.

A szálláshelyről

A Hotel Tyn Yard Residence **** egy történelmi, a 15. századi, UNESCO világörökség részét képező épületben található. A Prága szívében található elhelyezkedésének köszönhetően számos prágai nevezetesség sétatávolságra található a hoteltől. A híres Tyn székesegyház, a Kinsky-palota vagy az Óvárosi tér a csillagászati órával, szó szerint néhány lépésre van a szállodától. Ellátogathat a Vencel térre (700 m), a Károly hídra (800 m), a Nemzeti Színházba, vagy a Prágai várba is.

Ha nem először jár Prágában, és már többször is látta a leghíresebb látnivalókat, látogassa meg a kevésbé ismert kincseit. Tudta, hogy Prága az alkimisták és okkultisták kedvenc városa volt? Fedezze fel a város titokzatos múltját a Régi prágai alkimisták és mágusok múzeumában (2,1 km), vagy a történelmi Speculum Alchemiae Alkimista műhelyben (450 m).

Szereti az éjszakai szórakozóhelyek féktelen hangulatát? Akkor irány a háromemeletes Cross Club (3,4 km), amely egy volt gyárban található, a steampunk ihlette és az elektronikus zenére összpontosít. Másrészt isteni nyugalmat élvezhet a Grotta parkban(3,1 km), amelyet a milliomos Moritz Gröb építtetett a 19. század végén.

Hol fogok aludni?

Szállása a tágas Superior és Deluxe kétágyas szobák, vagy a háromágyas szobák egyikében lesz. Minden szoba **kábeles LCD TV-vel, WiFi kapcsolattal, minibárral, széffel, vízforralóval, hajszárítóval és privát fürdőszobával felszerelt.

A Superior szobák 28 m²-esek és légkondicionálóval vannak felszerelve.

A Deluxe szoba mérete még nagyobb, 35 m².

A Háromágyas légkondicionálós szoba alapterülete 40 m², ezért a gyermekes családok számára tökéletes választás.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A közeli olasz restaurant és pizzéria Vabene (35 m) gondoskodik a gasztronómiai élményekről, de a belvárosban számos kávézó és bár várja Önt.

Hotel Tyn Yard Residence ****

Hotel Tyn Yard Residence ****

Týn 637/7 , Praha 1
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
MELIK PRAHA s.r.o. Cégjegyzékszám: 27889858


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 650 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,2 km
Busz megálló
0,5 km
Aquapark
17 km

Utazási tippek

Prága

Prága Utazási tipp

A gazdag történelmű cseh főváros a Moldva partján terül el és számtalan kulturális emlékkel büszkélkedhet. Ennek köszönhetően Európa egyik legkáprázatosabb városa 1992-ben fel is került az UNESCO világörökség listájára. Nem is csoda, hiszen évente több millió turista is megfordul itt a világ minden tájáról.

Mely látnivalókat kell mindenképp meglátogatnia:

  • Prágai vár
  • Károly híd
  • Óváros tér az orlojjal (csillagászati óra)

További híres látnivalóként tartják számon még Josefov zsidó negyedet, Petřín hegyet kilátójával, vagy Vyšehrad városrészt. Kultúrálódását a Nemzeti színház biztosítja, gyermekei biztosan élvezni fogják a prágai állatkertet és a Troja nevezetű kerület botanikus kertjét, illetve az Aquapalace Praha élményfürdő vízi attrakcióit. Télen pedig javasoljuk, hogy látogassa meg a híres prágai karácsonyi vásárt, amelynek egyedülálló hangulata biztosan elbűvöli majd.

És egy tipp a végére: a száztornyú Prága felfedezésére legalább egy hétvége szükséges, hiszen annyi csodás látnivalót rejteget.

További információ
Vencel tér
Vencel tér
Óváros tér és orloj
Óváros tér és orloj
Aquapalace Praha
Aquapalace Praha