Az U Wéwody Fridlantského Panzió tökéletes választás egy romantikus kikapcsolódáshoz. A gyönyörű, történelmi stílusban berendezett szobákban úgy érezheti magát, mintha egy kastélyban szállna meg. Minden napot bőséges svédasztalos reggelivel indíthat, így energiadúsan fedezhetik fel a környék kincseit. Tekintsék meg a környék nevezetességeit, közvetlenül a panzió mellett található a gyönyörű neoreneszánsz városháza, illetve sétatávolságra található a Frýdlant kastély is.

A szálláshelyről

A Penzion U Wéwody Frídlantského közvetlenül Frýdlant városának központjában található, rövid távolságra Liberectől és a lengyel határtól. Ez a szálláshely azért is kiváló választás, hiszen csak pár lépésre lesz a város legszebb látnivalóitól, illetve a legjobb túrautaktól.

Egy kellemes sétára található csupán például a Frydlant kastély (1,3 km). Ez az eredetileg gótikus stílusban épített, majd reneszánsz stílusban felújított kastély a 19. század elején nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt, így ez Közép-Európa legrégebbi kastélymúzeuma. Egy másik csodás történelmi épület a neo-reneszánsz városháza (30 m) csupán pár lépésre található a panziótól, amely a Frydlant Múzeumnak ad otthont. Egyik különlegessége a Frýdlant-i betlehem (300 m) amelyet egy helyi művész készített el 130 mozgó figurával.

Érdemes ellátogatni a közeli Liberecbe (21,8 km) is. Tegyen egy túrát a Csehország régibb állat- és botanikus kertjében, csobbanjon a hatalmas Babylon Aquaparkban, szórakozzon a Lunapark vidámparkban, vagy szerezzen új ismereteket a Severočeský Múzeumban és a Vesecké údolí tanösvényen.

Télen számos nagyszerű síközpont is elérhető közelségben lesz. A legközelebbi síelési lehetőségek aKateřinky (22,3 km), Rudolfov (25,4 km) vagy Bedřichov (29,8 km) sípályák. A tapasztaltabb síelők a Síközpont Severák (34,1 km) vagy a Síközpont Ještěd (30,3 km) síterepét is élvezhetik.

Hol fogok aludni?

Szállása a 17. századi stílusban berendezett luxusszobák egyikében lesz, ahol úgy érezheti magát, mintha egy kastélyban szállna meg. A korhű hangulat ellenére azonban a modern kor kényelmét is élvezheted, beleértve a privát fürdőszobát, légkondicionálót és WiFi hozzáférést.

A Grófnő szobájának belső terét vörös és rózsaszín színek díszítik. Faragott franciaágyon hajthatja álomra a fejét, emellett a vendégek kényelmét szolgálja egy íróasztal ülőalkalmatossággal, egy öltözőasztal és szék, egy TV, valamint egy privát fürdőszoba sarkos káddal és zuhanyzóval.

A Romantikus szoba ideális választás lesz szerelmes pároknak, akár nászútra is. A tágas, gyönyörűen berendezett szobából nem is akar majd távozni. A szobához tartozó napfényes teraszról élvezhetik a kilátást. A hálószobát egy nagy franciaágy, egy íróasztal, egy zuhanyzós fürdőszoba, egy öltöző, egy hűtőszekrény és egy TV teszi teljessé.

A Wewod szobája nagyon hasonlít a grófnő szobájához, de a belső tér semlegesebb színű. A fürdőszoba zuhanyzóval és sarokkáddal is felszerelt.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A panzió hangulatos éttermében minden reggel bőséges svédasztalos reggeli készül sós, édes, hideg és meleg ételek bőséges választékával. Az ebéd és a vacsora remek alkalom lesz a közeli éttermek kipróbálására, amelyek közül a legnépszerűbbek közé tartozik a restaurant Na rozcestí (1 km), amely a hagyományos cseh konyhára specializálódott.

Penzion U Wéwody Fridlantského

Penzion U Wéwody Fridlantského

Miru 34 , Frýdlant
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Aspirify FINANCE s.r.o. Cégjegyzékszám: 05574366


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
50 m
Busz megálló
0,4 km
Aquapark
26,2 km
Sípálya
23 km