Látogasson el a csehországi Ostrava városába és tapasztalja meg a környéki ínyencélményeket a Lutena étteremben és panzióban. A reggeli és a vacsora mellett az első napon 5 fogásos kóstolómenü várja, ahol például olyan különlegességeket kóstolhat, mint a tigris garnélarák, paradicsomkrém, sertésbélszín. Utalványunknak köszönhetően egy privát pezsgőfürdővel felszerelt hangulatos, lux szobában fog megszállni, így tényleg garantált lesz a pihenés.

A szálláshelyről

A Lutena Panzió a Dolní Lutyně csehországi településen található, amely kényelmes szállást kínál mindössze 10 km-re a lengyel határtól. Jöjjön és fedezze fel a morva-sziléziai régió szépségét.

Látogasson el a közeli Ostrava (15 km) városába, amely egyedülálló építészeti és természeti ritkaságokat rejt. Kivételes műszaki emlék a Dolní Vítkovice (23 km) területe, amely egy történelmi ipari területből áll, ahol látogathatóak a kohók, egy bányászati kiállítás és egy kulturális központ egy volt gázgyárban. Meglátogathatja továbbá Landek (16 km) - Csehország legnagyobb bányászati múzeumát. A Slezsko Ostrava vára (16 km) is népszerű kirándulóhely, amely nemcsak pihenést kínál a látogatóknak, hanem bepillantást enged Ostrava érdekes történelmébe is. Szintén érdemes megnézni az egyedülálló, empire stílusú Fryštát kastélyt (10 km) Karvinában vagy az Odra folyó egyedülálló kanyarulatát egy természetjáró tanösvénnyel (11 km).

Gyerekekkel érdemes ellátogatni a modern Ostravai Állatkertbe (13 km) vagy a Miniatűrparkba (16 km), ahol 34 fontos európai épület makettjéből álló kiállítást tekinthetnek meg az idelátogatók.

A közeli Bohumín (4 km) szintén számos tevékenységet kínál az egész család számára. A Petr Bezruč Park egy része egy szabadidős terület, számos sportolási lehetőséggel, többek között aquacentre, jégpálya, kalandgolfpálya és minigolf található a területén.

A golf szerelmesei kedvenc sportjukat a Golf Resort Lipiny-ben (11 km) űzhetik, egy egyedülálló pályán, két aktív pálya között. A 18 lyukú pálya a profi játékosokat és a kezdőket egyaránt várja.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmes Lux kétágyas szobában lesz amelyet egy privát pezsgőfürdő ural. A szobábantermészetesen WiFi hozzáférés és TV is található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Lutena étterem modern konyhája a helyi beszállítóktól származó minőségi alapanyagokból készíti el a finomabbnál finomabb ételeket.

Az érkezés napján a lehető legjobban kezdheti pihenését, ugyanis egy 5 fogásos, válogatott finomságokból álló kóstolómenüvel várják. A következő napokon reggelit, ebédet és vacsorát szolgálnak fel.

Hol kapcsolódhatok ki?

A Lux szobához tartozik egy privát pezsgőfürdő, amelyet korlátlanul használhat.

Penzion Lutena

Penzion Lutena

Karvinská 1237 , Dolní Lutyně
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
MARMAT FUTURE s.r.o Cégjegyzékszám: 04899792


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Kisállat ingyenesen bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Étterem
Játszótér

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
21 km
Busz megálló
50 m
Aquapark
7,8 km