Akár egy családi, akár egy aktív kikapcsolódásra vágyik, a Medlicky Wellness Panzió tökéletes választás lesz. Modern szobában pihenhet, élvezheti a nagyszerű félpanziós ellátást, és feltöltődhet a medencével és szaunákkal felszerelt gyönyörű wellness-részlegben. A helyszínen különböző játszóterek, egy inline pálya és egy edzőterem áll az aktívabb vendégek rendelkezésére, a közelben pedig gyönyörű kirándulóhelyek találhatók, köztük Telč városa, amely az UNESCO Világörökség része.

A szálláshelyről

A Medlicky Wellness Panzió a csehországi Felvidéken található, Telč és Jihlava közelében. Ez egy gyönyörű tavakkal körülvett komplexum, amely szállást, éttermet, wellness-t és számos beltéri és kültéri tevékenységet kínál. Ezért tökéletes a családi nyaraláshoz és az aktív, de egyben pihentető nyaralás szerelmeseinek. A helyben való szórakozás mellett nagyszerű kirándulási lehetőségeket és kerékpárutak és túraútvonalak egész hálózatát fedezheti fel a környéken.

Tegyen például egy kirándulást a Rodštejn várhoz (12 km), amely eredetileg egy vadászkastély volt, ma 2 vár bemutató útvonalat kínál, vagy látogasson el a Stamberk várromokhoz (13,4 km), ahol nyáron megmártózhat a közeli Horní Mrzatec tóban. Elindulhat Telč (18 km) városa felé is, amely az UNESCO világörökség része. Itt megtekintheti például a reneszánsz Telči kastélyt vagy a mitikus Telči házat a koboldokról és más természetfeletti lényekről szóló mítoszokat és legendákat bemutató kiállítással. Különösen karácsony előtt érdemes ellátogatni a Třešt' (10,9 km) városába, ahol jászolokat láthatunk, vagy a Jihlava (22,8 km) karácsonyi piacát is megtekinthetjük. A Jihlavai Állatkert vagy a Vodní raj Aquapark egész évben várja a csobbanni vágyókat.

Kár lenne kihagyni a Felvidék gyönyörű természetét, ezért fedezze fel a Čeřínek Naturpark (15,3 km) területét a Hojkovský tőzeglápon, ahol ritka növényekkel és állatokkal találkozhat, sétáljon végig Csehország leghosszabb vörösfenyő sugárútján, amely Počátekből (13,9 km) Kalištěbe vezet, vagy "A počáteki forrásokhoz és környékéhez ", "A régi počáteki soukenice mesterek útja ". Az aktívabbak ellátogathatnak a Lhotka Lanský Parkba (13,6 km), ahol nyáron 9 akadállyal, íjászattal, trambulinnal és egyéb attrakciókkal, télen pedig síeléssel vagy sífutással élvezhetik a kikapcsolódást. A vendégház közelében több kisebb síközpont is található, mint például a Čeřínek (16,4 km), a Křemešník (16,9 km), a Šacberk (27,5 km) vagy a Mrákotín síközpont (15,7 km).

Hol fogok aludni?

Szállása egy a 18 modern, kényelmesen berendezett szoba egyikében lesz. Minden szobához egy privát fürdőszoba tartozik zuhanyzóval, WC-vel, törölközőkkel, fürdőköpennyel és hajszárítóval. A hálószobában kényelmes franciaágyat, TV-t, munkaasztalt és foteleket talál. Ezenkívül pedig természetesen WiFi-csatlakozással is rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az étterem hangulatos és modern hangulatú, amely 2 szabadtéri terasszal rendelkezik. Kóstolja meg a cseh ételeket és a nemzetközi különllegességeket. Az étteremben minden friss és minőségi alapanyagokból készül. Reggelire bőséges svédasztalos reggeli széles kínálatából választhat, ebédre kipróbálhatja a napi vagy klasszikus menüt, este pedig háromfogásos vacsorát szolgálnak fel.

Hol kapcsolódhatok ki?

Teste és lelke tökéletesen kikapcsolódhat a vendégház wellness-részlegében, ahol víztölcséres úszómedence, 7 személyes pezsgőfürdő, finn és bioszauna hűsítő vödörrel és relaxációs zóna áll rendelkezésére. A wellness-részleghez tartozik egy masszázs szoba is, ahol előzetes foglalás esetén profi masszőrök gondozásában kényeztetheti magát.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Az étterem szabadtéri teraszán gyermekjátszótér várja a legkisebbeket trambulinnal, csúszdával és hintával.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Ha egy kis testmozgásra vágyik, akkor látogasson el a kis fitness terembe, ha szórakozásra vágyik, akkor irány a bowling, darts és a lézeres lőtér. Van továbbá egy multifunkcionális játszótér is esti világítással és műfüves pályával, egy inline görkorcsolyapálya, egy füves terület a szabadtéri testmozgáshoz, egy kerékpárbolt, valamint elektromos kerékpár- és robogókölcsönzés is.

Wellness Penzion Medličky

Wellness Penzion Medličky

Švábov 18 , Švábov
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Vladimír Mert Cégjegyzékszám: 61736031


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00 - 20:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
300 Kč/éj ellenében bevihető - Háziállat (10kg-ig) csak előzetes telefonos egyeztetés után
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,8 km
Busz megálló
2 km
Sípálya
13,5 km
Sífutás
13,5 km

Utazási tippek

Telč városa

Telč városa Utazási tipp

Hol máshol tölthetne el felejthetetlen pillanatokat, mint a mesék városában, Telčben, amely elvarázsolja Önt reneszánsz központjával és kastélyával, valamint a szomszédos kastélyparkjával? Tegyen egy sétát a városban, amely számos filmrendezőt és művészt, köztük Jan Zrzavy festőt is elvarázsolt. A gyermekes családok különösen élvezni fogják a Telčský dom megtekintését, ahol bepillantást nyerhetnek a legendák, manók és mesék világába. Telčben és környékén azonban még sok más látnivalót érdemes meglátogatnia!

Mit érdemes megnézni Telčben?

  • Az UNESCO által védett város történelmi központját
  • A telcsi kastélyt csodás kertjével és üvegházával
  • A Szűz Mária templomoz
  • A Szent Jakab plébániatemplomot
  • A Szentlélek templomot a román stílusú toronyával
  • a barokk pestis oszlopot
  • A Telč-házat és a Senigl-házat
  • A zsidó temetőt és zsinagógát
  • A környező csodás tavakat
További információ
Roštejn vár és tanösvény
Roštejn vár és tanösvény
Pelhřimov
Pelhřimov
Jihlava
Jihlava