Éljen át egy felejthetetlen nyaralást Karlovy Varyban. A fényűző Star Hotel **** kényelmes szobákat, ízletes büféreggelit és a Thermal wellness- és szaunavilágba való belépést kínál. Ráadásul a szálloda csak néhány lépésre van a leghíresebb oszlopcsarnokoktól, így remek lehetőség nyílik arra, hogy végigkóstolja Karlovy Vary ásványvízforrásait.

A szálláshelyről

Karlovy Vary gyönyörű oszlopcsarnokai között található a romantikus Star Hotel ****. A Malom (450 m), a Park (250 m), a Piac (700 m), a Forró tavasz (850 m) és a Kastély (700 m) kolonnád is legfeljebb 10 perces sétával elérhető.

Szeretné élvezni a természet nyugalmát? Tegyen egy sétát az erdei parkon keresztül a Szent Linhart-kapu (2,6 km) felé, nézze meg felülről a várost a Diana-torony (2,1 km), a Tři Kříže (1,4 km), a Szarvas ugrás (700 m) és a Camera obscura (1,4 km) vagy a Goethe-torony (2,8 km) kilátójából. Ha új ismeretekkel is gazdagodna a nyaralás során látogasson el a Becherovka Múzeumba (1,1 km), a Panoptikumba (650 m), a Karlovy Vary Múzeumba (1,1 km) és a helyi Művészeti Galériába (1,9 km).

Ha az időjárás engedi kiránduljon el a 13. századi Loket várához (12,4 km) vagy a Svatos-sziklákhoz (8,9 km). Itt sétáljon végig a 12 információs táblával színesített tanösvényen és bővítse ismereteit a régészet, a bányászat, a geológia és az ökológia témakörében. Emellett a közelben található a Svatoska Resort (9,2 km) gyermekparadicsom mini állatkerttel, trambulinnal, mászókákkal és egyéb látnivalókkal. Feltétlenül térjen be a Natural Rope Centre Svatý Linhart-ba (3,8 km), a helyi fakorlátos tanösvény a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt nagy élményt nyújt

Ha télen a utazik, a pihenést téli sportokkal teheti még érdekesebbé a Boží Dar Síközpontokban (28 km), vagy a Klínovec (30 km) és a Jáchymov (20 km) csúcsokon. De ha Karlovy Varyban maradna hagyja elvarázsolni magát a város gyönyörű karácsonyi vásárában. Itt található az egyedülálló Karácsonyi Ház (4,8 km) és Mackómúzeum valamint egész évben nyitva tartó kiállítások is látogathatóak.

Hol fogok aludni?

A Star Hotel **** szobái igazán stílusos történelmi hangulatú belső teret, minőségi fabútorokat, fényűző légkört és csodálatos, városra néző kilátást biztosítanak a szálloda vendégeinek.

A légkondicionált kétágyas szoba (16 m²) 2 fő elhelyezésére alkalmas. A szoba kényelmes ágyakkal felszerelt, amelyek szétválaszthatók vagy egy kétszemélyes ággyá egyesíthetők. Ezen kívül privát fürdőszoba, WiFi csatlakozás, mini hűtőszekrény és TV is rendelkezésre áll.

A Családi szoba (20 m²) 2 légkondicionált szobából áll, mindegyikben 2 fő részére franciaágy vagy két egyszemélyes ágy garantálja a megfelelő pihenést. A fürdőszobában a zuhanyzó vagy kád mellett bidé is található. Ezeken felül WiFi csatlakozás, TV és egy kis hűtőszekrény is biztosított.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A földszinten található hangulatos étteremben európai és orosz ételeket szolgálnak fel. Minden reggel büféreggeli várja Önöket: hideg és meleg ételek, zöldségek, gyümölcsök, gyümölcslevek és aromás kávé széles választékával indíthatják a napot.

A nap folyamán is szeretne egy csésze kávét, egy pohár bort vagy desszertet fogyasztani? Látogasson el a Lobby bárba, amely mindössze egy rövid sétára található a recepciótól.

Hol kapcsolódhatok ki?

Kapcsolódjon ki közeli Hotel Thermal **** (700 m) szauna és a termál világában. A szaunavilágban 8 szauna (finn, gyógynövényes, gőz stb.), merülőmedence, zuhanyzók és jégkút található. A medence világ egy termálmedencét 38°C-os termálvízzel, egy pihenőmedencét (32°C) 4 úszósávval és vízi attrakciókkal, valamint egy gyermekek számára kialakított pancsolómedencét kínál.

Star Hotel ****

Star Hotel ****

I. P. Pavlova 846/28 , Karlovy Vary
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
SPA Management s.r.o. Cégjegyzékszám: 02798191


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 250 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1 km
Távolság a fürdőtől
1,1 km
Busz megálló
0,7 km

Utazási tippek

Karlovy Vary

Karlovy Vary Utazási tipp

Karlovy Varyt 1350-ben alapították IV. Károly császár parancsára, így a gyógyítást már több mint 670 éve gyakorolják itt. A fürdő a 18. és 19. században élte aranykorát és felvirágzását, amikor a ma is ismert alakjába építették át, amelynek köszönhetően hatalmas világhírre tett szert. A helyi gyógyvízforrások remek hatással vannak a mozgásszervekre, az emésztőrendszerre és az anyagcsere zavaraira.

Karlovy Vary legcsodálatosabb kolonnádjai (oszlopcsarnokai):

  • Piaci kolonnád (Tržní kolonáda)
  • Malomkő kolonnád (Mlýnská kolonáda)
  • Gyümölcsös kolonnád (Sadová kolonáda)
  • Forró tavasz kolonnád (Vřídelní kolonáda)
  • Az összes kolonnád legalább egy forrást rejt, amelyeket meg is kóstolhat. Tegyen szert kóstolópohárra az egyik árustól és fedezze fel őket, majd pihenjen meg a számtalan padocska egyikén és élvezze a felejthetetlen élményt.

A város felfedezése közben érdemes több látnivalót is megtekinteni. Közéjük tartozik például a Szent Péter és Pál templom, Diana kilátó, amelynél a Pillangó ház (Motýlí dům) és étterem található, Moser üveggyár és a Becherovka látogatóközpont. A fürdőváros erdeiben több kilátóval is találkozhat. A leghíresebb közülük a Szarvas ugrás kilátó (vyhlídka Jelení skok), amely a város egyik jelképe is egyben. Persze nem maradhatnak el a hagyományos ostyák sem, amelyeket díszcsomagolásban is beszerezhet és több ízesítésben is kaphatóak.

További információ
Vřídlo kolonnád
Vřídlo kolonnád
Karlovy Vary fürdő központ
Karlovy Vary fürdő központ
Jan Becher Múzeum
Jan Becher Múzeum