Szálljon meg Harrachov csendes részén, az Óriás-hegység Nemzeti Park gyönyörű természetének szívében. A festői Hotýlek na Mýtě *** lehetőséget nyújt egy pihentető kikapcsolódásra, ahol számos turisztikai látványosságot fedezhet fel, amelyek könnyen elérhetőek lesznek a szálláshely elhelyezkedésének köszöhetően. Fedezze fel az olyan természeti szépségeket, mint a Mumlava-vízesés, vagy hódítsa meg a több kilométeres bobpályát. Utalványunknak köszönhetően pedig egy ízletes félpanzió a jutalma az aktívan töltött nap után.

A szálláshelyről

A Hotýlek na Mýtě *** költői nevet viselő romantikus faház Harrachov csendes részén, a Jizera és a Mumlava folyók összefolyásánál található. Nyáron és télen is értékelni fogja a sok turisztikai tevékenységek könnyű elérhetőségét, amelyek mind a sportok szerelmeseit, mind azokat várja, akik a természet szívében szeretnének pihenni az üdülésük során. Az Óriás-hegység Nemzeti Park lehetőséget nyújt egy változatos, mindent magában foglaló felejthetetlen kikapcsolódásra.

Nyáron a környező terület tökéletes a túrázáshoz és a kerékpározáshoz. A természeti és kulturális látnivalókat jól jelzett, sűrű, széles nehézségi fokú ösvényhálózat mentén fedezheti fel. Sétáljon egyet a lenyűgöző Mumlava-vízeséshez (5 km), fedezze fel a Méh-tanösvényt (5,9 km) vagy sétáljon végig a Certova hora csúcsán (9 km), ahová felvonóval is fel lehet jutni. Közvetlenül Harrachovban az 1000 méter hosszú bobpálya (2,7 km) is izgalmas élményeket ígér.

Elkirándulhat a közeli Rokytnice nad Jizerou (10 km) városába is, ahol adrenalinparkot, kötélcentrumot és olyan érdekes látnivalókat talál, mint a Szent Mihály barokk templom. Harrachovban három múzeum is található, nevezetesen az Üvegmúzeum (3,1 km), a Hegyi Múzeum (6,3 km) és a Símúzeum (5 km).

Télen Harrachov és környéke téli sportparadicsommá változik, ahol a sí szerelmesei számos neves síközpontot fedezhetek fel. A környék legnépszerűbb sportközpontja a Harrachov - Čertova Hora síközpont (4,6 km), amely tökéletesen karbantartott lejtőket kínál, amelyek teljes hossza eléri a 6,5 kilométert. Gyermekfelvonók és sípályák, síiskola és felszereléskölcsönzés is található. De a közeli síközpontokat is meghódíthatják, mint például a Ski Resort Studenov (11 km) vagy Rokytnice (12 km).

Hol fogok aludni?

Szállása egy festői rönkházban lesz a következő szobák egyikében:

A háromágyas szoba egy franciaággyal és egy egyszemélyes ággyal van berendezve. Természetesen van privát fürdőszoba zuhanyzóval, WC-vel és egy nagy tükörrel. Szekrény, öltözőasztal és egy ülősarok székkel és asztallal tartozik hozzá. Egyes háromágyas szobákhoz erkély is tartozik ülőhellyel és kertre néző kilátással.

A négyágyas szoba ideális gyermekes családok számára. Egy franciaággyal és egy kétszemélyes kanapéággyal van felszerelve. Van továbbá egy ülősarok székekkel és asztallal, egy szekrény és egy heverő. A szobában privát fürdőszoba káddal és WC-vel található. Az ablakból a kertre és a vendégház körüli tájra nyílik kilátás.

A családi szobában akár 5 fő is elfér, akik egy franciaágyon és három további egyszemélyes ágyon hajthatják álomra a fejüket. A szobához magán fürdőszoba tartozik zuhanyzóval és WC-vel. Nem fog hiányozni a bőséges tárolóhely sem, a szekrénynek ülőgarnitúrával és az éjjeli szekrényeknek köszönhetően. Az ablakokból pedig a kertre és a folyóra nyílik kilátás.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Hotýlek Na Mýtě *** szállodában igazi gasztronómiai élményben lesz része, köszönhetően a professzionális szakács sokéves tapasztalatának, így a szálloda éttermében első osztályú ételeket fogyaszthat. Választhat a menü változatos ételei közül, amely leveseket, a hagyományos cseh konyha főételeit és desszerteket tartalmaz. Étkezéséhez pedig fogyassza el kedvenc választott alkoholmentes vagy alkoholos italát.

Élvezze a finom ételeket a hangulatos, korhű bútorokkal berendezett étteremben. A kandallóban lángoló tűz és a szép kilátás biztosítja a romantikus hangulatot, miközben maga az Óriás-hegység egy karnyújtásnyira található. Nyáron pedig a napernyőkkel ellátott szabadtéri teraszon is üldögélhet.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A Hotýlek Na Mýtě *** szállodában még a legkisebb vendégek sem fognak unatkozni. A szálláshely kertjében egy szabadtéri játszótér várja őket csúszdával, hintával, fából készült mászókákkal és mászófallal.

Hotýlek Na Mýtě ***

Hotýlek Na Mýtě ***

Nový Svět 1 , Harrachov
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
František Kšána Cégjegyzékszám: 17789354


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
100 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,5 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
4,9 km
Sípálya
1 km
Sífutás
1 km