A Hotel International *** a kikötő mellett fekszik Rab történelmi városában. Strandolni szeretne? Ne aggódjon, hiszen a tengerpart mindössza 10 percre található. Válassza a teljes vagy félpanziós ellátást, és élvezze a wellness-részleg korlátlan használatát, ahol fedett medence, szauna és fitneszterem is található.

A szálláshelyről

A Hotel International *** a Québec-öbölben Rab ősi városának szívében található, amely a névadó sziget fővárosa. Rab az Adria egyik legnaposabb szigete, számos öblével és kristálytiszta vizével. A szállodához legközelebbi strand 300 m-re található. Rab gazdag és ősi történelmének emlékei a városban sétálva szinte minden megelevenednek előttünk. A festői szűk utcák kuszaságában a sok kávézó, étterem és üzlet mellett megtalálható a román stílusú katedrális, egy kolostor, egy csodálatos palota és egy templom. E négy történelmi műemlék tornyai alkotják az egész város ikonikus sziluettjét. A szállodától mindössze 200 m-re található egy nagyszerű park, amely a tengerrel határos. Élvezze a kellemes sétákat a tengerparton a hosszú sétányon. A sziget a csodálatos természetéről ismert, ahol számos öböl keveredik fenyő- és tölgyerdőkkel, szőlőültetvényekkel és olajfaligetekkel. A többi környékbeli sziget, mint például Pag, Cres és Krk könnyen megközelíthető hajóval. Elhajózhat a lenyűgöző történelmi városba, Zadarba** is, ahol számos látnivaló várja.

Hol fogok aludni?

Rab ősi városára néző kétágyas szobában szállhat meg. Az Ön kényelme érdekében szobájában légkondicionáló, WiFi kapcsolat, műholdas TV, minibár és telefon is található, továbbá egy saját fürdőszoba.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A modern szálloda teraszos éttermében ízletes hagyományos balkáni és nemzetközi ételeket szolgálnak fel. Minden napot bőséges svédasztalos reggelivel indíthat. A hideg és meleg ételek változatos kínálatából mindenki megtalálhatja a neki tetszőt. Az ebédet és vacsorát szintén svédasztalos formában szolgálják fel. A lobbibárban könnyű harapnivalókat vagy kedvenc italát is kérheti.

Hol kapcsolódhatok ki?

Mindenki meg érdemli a tökéletes pihenést, amihez itt minden feltétel adott. merüljön el a szabadtéri medencében. Lazítson a szaunában, vagy egy masszázzsal. Ha pedig az aktív pihenést kedveli, fitneszterem is vár Önre.

Hotel International ***

Hotel International ***

Obala Kralja Petra Krešimira IV 4 , Rab
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
Hoteli Rab d.o.o Cégjegyzékszám: 98572105185


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Akadálymentesség
Parkolás

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Fitness
Hajszárító
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
100 m
Távolság a tengertől
0,5 km
Busz megálló
0,5 km