Látogasson el Pag szigetére, amely tökéletes hely a nyári vakációhoz. Szálljon meg családjával vagy barátaival a Standard Poolhouse Gusic Apartmanban, amely tökéletes helyszíne lesz az álomnyaralásnak. Az apartmantól öt perces sétára van a tenger, de ha bulizni támadna kedve a híres Zrće strandhoz is ellátogathat. Ha inkább az apartmannál maradna, akkor a medence mellett is élvezheti a napsugarakat. Töltődjön fel Novalján, pihenjen a mesés üdülőhelyen, élvezze a tiszta tengert, a gyönyörű természetet és a nagyszerű gasztronómiát.

A szálláshelyről

A Standard Poolhouse Gusic Apartman a népszerű horvát Pag szigeten, Novalja üdülőhelyen található, mindössze 450 méterre a strandtól. A sziget leghíresebb strandja, a Zrće festival beach (3,5 km-re ), amelyet Horvátország Ibizájának is tartják, ezért Európa szerte híres a fiatalok körében.

Bár a zene gyakorlatilag megállás nélkül szól, a strand napközben kicsit csendesebb, így a gyermekes családok is élvezhetik. Kicsit távolabb található a gyönyörű homokos Cista strand (6,8 km), amely a kisgyermekek számára is alkalmas lehet. Gyerekekkel látogasson el a Lunapark vidámparkba (850 m), ahol a gyerekek játékautókon és körhintákon utazhatnak, vagy a Gajac Aquaparkba (3,7 km), ahol számos felfújható vízi attrakciókat talál.

Pag szigete is teljesen elvarázsolja majd történelmi és kulturális látnivalóival, valamint kiváló gasztronómiájával. Látogasson el a Gligora sajtgyárba (9 km), ahol megkóstolhatja a híres pagi sajtot, a Pagi csipkegalériába (20 km), amely az UNESCO világ örökség része, vagy a Só Múzeumba (21 km), ahol megismerkedhet a sókitermelés hagyományával. Ha kirándulni támadna kedve, látogasson el a például a Szent Vid-hez (13,5 km), amely 349 m-es magasságával a sziget legmagasabb csúcsa.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmes apartmanban lesz (2-6 fő részére), amely modern bútorokkal, többek között egy kényelmes ággyal, kanapéval és étkezőasztallal, felszerelt konyhával, zuhanyzós fürdőszobával és WiFi csatlakozással rendelkezik. A legtöbb apartmanhoz terasz is tartozik szabadtéri ülőhellyel, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra vagy a tengerre.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az apartmanban egy teljesen felszerelt konyha várja, ahol bármikor elkészítheti családja vagy barátai kedvenc ételeit. De ha nem szeretne a főzéssel bajlódni, akkor kipróbálhatja a környék éttermeit is, amelyek ezen a népszerű üdülőhelyen, mindössze egy rövid sétára találhatók a strandtól.

Hol kapcsolódhatok ki?

Tökéletes kikapcsolódásban lehet része a 450 m-re lévő strandon, de ha inkább az apartmannál maradna, akkor a medencénél és élvezheti a napsugarakat, vagy megmártózhat a kültéri medencében is, amelyhez korlátlan hozzáférése lesz.

Standard Poolhouse Gusic Apartments

Standard Poolhouse Gusic Apartments

Ivana Gundulica 12 , Novalja
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
CMT potovalna agency d.o.o. Cégjegyzékszám: 1719041


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,6 km
Távolság a tengertől
0,5 km
Aquapark
3,7 km